Hlavní obsah

Stříbro pomáhá, stříbro léčí

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdraví a hygiena jsou jistě pro kvalitu vašeho života zásadní. K oběma jedinečným způsobem přispívají výrobky se stříbrem StopBac, které urychlují hojení nebo vytvářejí hygienicky čisté prostředí.

Článek

Nejnovější vědecké poznatky umožnily vývoj nových účinnějších výrobků, využívajících jedinečné vlastností stříbra a jeho solí. Vedle estetické hodnoty ve špercích nebo přínosu v elektronice tak stříbro dnes již také léčí a dezinfikuje, a to díky svému jedinečnému antimikrobiálnímu účinku. Na rozdíl od jiných látek je přitom pro člověka mnohem bezpečnější, jelikož se jako látka vyskytuje ve stopovém množství všude kolem vás.

Toho plně využívají nové české výrobky StopBac. Tyto inovativní produkty pro péči o zdraví a hygienu jsou vyvíjeny ve spolupráci s Technickou univerzitou v Liberci a využívají skutečně nejmodernějších vědeckých poznatků, například i v oblasti nanotechnologie.

Vložky do obuvi

Zápach z obuvi nebo dokonce z nohou není jen společenským problémem, ale je průvodním jevem nemalého zdravotního rizika. Stélky redukující zápach již proto dnes nejsou nijak neznámé.

Vložky do obuvi StopBac přispívají k řešení přímé příčiny problému, kterou jsou zejména přemnožené bakterie, místo aby jen zápach absorbovaly nebo překrývaly jako řada jiných produktů.

Inovace StopBac však spočívá také v posíleném a dlouhotrvajícím antibakteriálním a antimykotickém účinku, který byl nezávisle potvrzen například Ústavem organické chemie a biochemie Akademie věd ČR.

Všechny výrobky StopBac se stříbrem nabízí jedinečné vlastnosti ve své kategorii

Ortopedická EVA pěna, která tvoří vlastní stélku, je navíc vysoce komfortní. Zlehčuje, a tedy zpříjemňuje chůzi, která je v moderní obuvi s plochou podrážkou často velmi únavná.

Vložky do obuvi StopBac jsou i díky dalším užitným vlastnostem nejlepší volbou, pokud chcete mít ve svých botách komfortní a hygienické prostředí.

Náplasti na rány

Rychlejší hojení drobných poranění nebo zásadní zlepšení u špatně se hojících ran, to jsou hlavní přínosy náplastí, jejichž polštářek obsahuje stříbrné ionty.

Patentovaná technologie náplastí na rány StopBac je i v tomto případě zárukou nejen vysokého antibakteriálního účinku v ráně a jejím bezprostředním okolí, ale zabraňuje i pronikání bakterií z vnějšího prostředí. Vytvářením hygienického prostředí a kvalitním krytím poranění i jeho okolí tak náplast StopBac významně přispívá ke zkrácení doby potřebné pro zhojení, ale často také k celkově lepšímu průběhu a výsledku tohoto procesu.

Zdraví by mělo být vždy na prvním místě. Pokud tedy hledáte jedinečnou péči o sebe i své nejbližší, jsou náplasti na rány StopBacsprávnou odpovědí.

Více informací na www.stopbac.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám