Hlavní obsah

Stroj na vyvrcholení: Stačí stisknout jedno tlačítko!

Foto: Thinkstock

Nejde to přirozenou cestou? Vědci si vědí radyFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemůžete dosáhnout vyvrcholení, i když se o něj léta letoucí pokoušíte? Pak vás potěší objev doktora Meloye. Díky jeho speciálnímu přístroji můžete mít prožitky extáze za několik vteřin! Stačí jen stisknout tlačítko dálkového ovládání magického stroje Orgasmotron!

Článek

Venušiny kuličky a vibrátory na dálkové ovládání? Svítící vodní vibrátor, umělá ústa, která vám udělají orální potěšení, sympatická vibrační rukavice nejen pro masážeči vibrátor na solární pohon? Pch! Erotické pomůcky zacházejí ještě dál! Oproti tomu, co je dnes k mání, jsou vyjmenované hračky slabý odvar!

Představte si, že ležíte v posteli, v oblasti dolní části své páteře máte přiloženy dva tenké drátky jistého přístroje, v ruce dálkové ovládání. A co dál? Jeden stisk tlačítka vám zajistí neuvěřitelný orgasmus! A druhý. A třetí. A pátý… Proboha, co je to za stroj?

Orgasmotron není z Marsu, i když…

Ptáte se, odkud se vzal? K jeho objevení dopomohla, ostatně skoro jako vždycky, náhoda. Před čtyřmi lety začal hledat anesteziolog Stuart Meloy z amerického Winstonu-Salemu nové zařízení pro léčbu ochromující bolesti spodní části zad a nohou. Jak tak zkoumal, zkoušel a odhadoval, shodou okolností přišel na to, že mícha v jednom svém bodě reaguje při elektrické stimulaci tak, že u žen vyvolává orgasmus. A tak se zrodila zázračná věcička velikosti počítačové myši, kterou stačí připojit na nervová centra těla.

Foto: archiv firmy

Tady platí, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadloFoto: archiv firmy

Využití? U potřebných!

Zařízení se momentálně využívá při léčbě dysfunkcí orgasmu, neboť sám doktor Meloy hlásá, že díky jeho vynálezu může mít vyvrcholení i ta žena, která ho ještě nikdy neokusila! Pro jeho dobro „testinky“, které měly orgasmotron k dispozici, uvádějí, že byl jejich klitoris velmi dobře a silně stimulován. A stejně tak vagina, která zažívala erotický tanec (stahy) dokonce ještě před velkým óčkem.

Slast na počkání – a to pro obě pohlaví

„Jedna žena se mě zeptala, zda se bude jednat o nevěru, pokud dám dálkový ovladač někomu jinému než manželovi,“ zmiňuje se doktor Meloy. Dobrá otázka. Každý si takovou výpůjčku vyloží po svém. Radši bychom ale ovladač dali z ruky pouze v případě, že by si ho partner chtěl vyzkoušet přímo na sobě. Výzkumu a testování přístroje se totiž zúčastnili i impotentní muži. Výsledek? Všichni měli erekci i silnou ejakulaci, čímž strčili veškeré podpůrné tabletky a doplňky stravy na posílení a zkvalitnění erekce do kapsy. No, není to paráda?

Kolik stojí vyvrcholení?

Vypadá to skoro jako z nejbujnější sci-fi a člověka hned napadne, že za tím vším musí být zákonitě nějaký háček. Podle dobrovolníků se při maximálním výkonu tohoto zázraku jedná o stažení svalů nohou jakožto důsledek elektrických pulzů vycházejících z páteře, které mají vliv i na sousední motorické nervy. To ale není nijak na závadu. Větším problémem se stává spíš cena. Orgasmotron stojí zhruba 12 000 dolarů, což je v přepočtu přes dvě stě tisíc korun. Za takový balík ani nebudeme litovat, že orgasmotron sériově nenabízejí erotické koncerny. Tedy zatím. Určitě je to ale otázka času. Kde bude poptávka, bude i nabídka. Ale schválně: Chtěly byste doma něco takového, dámy?

A co vy, milé čtenářky? Myslíte, že by orgasmotron pomohl vám, nebo dokonce vašemu vztahu? Diskutujte pod článkem!

Reklama

Související témata:
Tlačítko

Načítám