Článek
Postup
01.
Sýr nastrouhejte a promíchejte s pivem.
02.
Směs osolte, opepřete a přes noc dejte vychladit do ledničky.
03.
Podávejte s čerstvým pečivem.
A jakou pomazánku máte rádi vy?

Foto: Archiv redakce
Pivní sýrová pomazánka je osvědčená klasika a je výborná i z polotvrdých a tvrdých výraznějších sýrů.
Sýr nastrouhejte a promíchejte s pivem.
Směs osolte, opepřete a přes noc dejte vychladit do ledničky.
Podávejte s čerstvým pečivem.
A jakou pomazánku máte rádi vy?
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 422,58 kJ |
| Bílkoviny | 21,04 g |
| Tuky | 0,38 g |
| Sacharidy | 2,85 g |
| Sůl | 4,51 g |
| SAFA | 0,15 g |
| Vláknina | 0 g |
| Cukry | 2,17 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama