Hlavní obsah

Tohle skončí aneb Co musíte stihnout, než si pořídíte děti

Foto: Liderina, Shutterstock.com

Foto: Liderina, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plánujete se svým partnerem do budoucna děti, ale stále máte ještě nutkání, že by bylo fajn před tím něco stihnout? Víme, na co všechno se zaměřit.

Článek

Snad každý rodič vám potvrdí, že si život bez dětí již neumí představit, a jak ho umí děti pěkně okořenit. Ale většina otců i matek vám také doporučí, co všechno byste si měli raději dopřát, než přijdou potomci na svět. Proto si přečtěte naše následující tipy, a pokud si je ze seznamu „splněno“ můžete odškrtnout, máte vyhráno. Na řadě jsou děti.

1. Hodně spěte a sexujte

Říká se, že je dobré si před dětmi naspat do zásoby. Především to platí u matek, které k nim vstávají hlavně v noci. My však doporučujeme dostatečně lenošit i mužům, kteří navíc mnohdy přijdou v rodinném životě o svůj oblíbený ranní sex. Do postele jim totiž děti ráno vlezou dříve, než by se k životu probraly jejich choutky. A o tom, že si máte dopřát také hlasitý sex ve všech koutech domova, už ani nemluvíme.

2. Užívejte si flirtování

Baví vás letmé pohledy druhého pohlaví a nevinné flirtování například v hromadné dopravě? Tak se toho nabažte, neboť přijde den, kdy se přistihnete, že místo toho, abyste se v autobuse rozhlíželi po pěkné blondýnce či „nabušeném“ machrovi, sledujete kritickým okem cizí dítě, jak drobí sušenku na sedačku, řve na celé kolo či hází naschvál dudlík na zem.

3. Navštivte exotická místa i památky

Pokud rádi cestujete, nemusíte se obávat, že byste s prcky museli sedět doma na zadku a nikam se už nepodívali. Ale je pravdou, že cíl vaší dovolené bude nejspíš poněkud odlišný. Alespoň do té doby, než děti trochu povyrostou. Proto si před jejich příchodem do rodiny raději dopřejte hodně vzdálené a exotické destinace, různé historické památky i nebezpečná místa a v neposlední řadě zahraniční stáže.

Foto: AbElena, Shutterstock.com

Bez dětí si můžete zaletět na dovolenou třeba až na druhý konec světa, s nimi už to bude trochu komplikovanějšíFoto: AbElena, Shutterstock.com

4. Přečtěte svou knihovnu

Rádi čtete obsáhlé knihy, ke kterým si zalezete třeba na celý večer a noc pod peřinu? Pak vězte, že s příchodem dětí budete neustále usínat u první kapitoly. Na čtení vám totiž často nezbude čas ani síly.

5. Zajděte si na trvalou epilaci

Tenhle bod se týká jen žen, ale rozhodně ho není radno podceňovat. Trvalé odstranění chloupků je totiž zdlouhavá a dražší procedura, kterou musíte absolvovat navíc pravidelně, ale už v těhotenství si budete gratulovat, že jste se pro ni rozhodly.

6. Vymeťte všechny večírky světa

Jednou z věcí, která vám bude možná na rodičovské chybět, jsou večerní party, které končí nad ránem. Minimálně do té doby, než budete své děti moci na víkend odložit k babičkám a vyležet na druhý den pořádnou kocovinu.

A co byste na tenhle seznam zařadili vy?

Reklama

Související témata:

Načítám