Hlavní obsah

Triky pro letní líčení: 2 varianty, které vám budou sedět

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto se nezadržitelně blíží a s ním i období všemožných grilovacích večírků, hudebních festivalů a dovolených. Ať už se vydáte kamkoliv, jednu věc si asi nikdy neodpustíte: budete chtít vypadat prostě skvěle! A my vám ukážeme, jak na to.

Článek

Make-up tekoucí po tváři, linka rozmazaná ve stylu gothic a oční stíny poletující nejen po víčku, ale i po tváři – to je letní noční můra každé ženy. Jak se tomu vyhnout? Podívejte se na naše video a dozvíte se, jaký make-up a pudr použít, aby pokožka dýchala, i jak zabránit roztékání stínů. Vizážistka Kamila vám také poradí, jak kombinovat stíny se rtěnkou a jak docílit hlubšího (rozumějte neodolatelného) pohledu.

A jestli vás zajímá, jaká rtěnka se hodí k vaší barvě vlasů anebo jak v líčení nejlépe dosáhnout správného letního efektu, pak se určitě dívejte až do konce.

Děkujeme značkám Lindex, Marks & Spencer, Cellbes, Promod, Lesvar a The Moshi za zapůjčení oblečení a doplňků na natáčení.

Líčíte se v létě stejně jako po zbytek roku?

Reklama

Načítám