Hlavní obsah

Tutorial: Obrácené kočičí linky jako žhavý trend

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Linky na spodním víčku byly dlouhou dobu na okraji zájmu – oko totiž opticky zmenší, ať chcete, nebo ne. Pokud ovšem k lince přidáte oblíbený kočičí konec a pár třpytek na horní víčko, na světě je zajímavé a trendy líčení.

Článek

S očními tužkami můžete kouzlit donekonečna! Pokud vás omrzí klasická linka na horním víčku, vyzkoušejte ji nanést jen dolů pod oko. Nezůstaňte ale jen u toho – ještě ji protáhněte do kočičího tvaru. Díky tomu dostanou oči jiný tvar, než jste zvyklé.

Jaké jsou zásady obrácené kočičí linky? Důležité je co nejvíc zvýraznit a natočit řasy na horním víčku a samozřejmě také nezapomenout na ty spodní. Jestli je na vás takové líčení příliš výrazné, vyzkoušejte ho s hnědou tužkou – je jemnější a zároveň oko tolik nezmenší. Nemusíte se ale držet při zemi, líčení bude vypadat skvěle i třeba s tmavěmodrou nebo fialovou barvou. Celý postup najdete ve videu!

Další inspirace na líčení: Zkuste výrazné rty i oči podle Megan Fox! A jak dopadl náš nejnovější test řasenek?

Reklama

Související témata:

Načítám