Hlavní obsah

Těmhle ženám nikdo neodolá! Důležitou roli hraje sebevědomí, humor i vřelé slovo

Foto: Maria Markevich, Shutterstock.com

Foto: Maria Markevich, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zamilovat se, cítit motýlky v břiše a zažívat pocit dokonalého štěstí? Všichni po tom touží. Navíc je máj lásky čas a zapalují se nám lýtka... Víte, co muže přitahuje na ženách nejvíc? Do jakých žen se zamilovávají úplně bláznivě?

Článek

Jak vypadá žena, které muž zcela propadne? Budete se divit, ale o lepých křivkách, skvělém sexu a svíčkové jako od maminky to není (i když to jistě není na škodu). Přestože se mužům často přisuzuje, že jsou příliš ovlivněni fyzickou přitažlivostí, k zamilování potřebují výrazně víc.

Co tedy dělá a jak se chová žena, která osloví to nejhlubší v nich?

Ženy, které si váží samy sebe

To, že si žena váží sama sebe a zcela přirozeně vyžaduje respekt i od partnera, je jedna z nejatraktivnějších vlastností. Nezajímá ji v přehnané míře, co si myslí ostatní, umí dát najevo svůj názor a chová se tak, jak ona sama považuje za správné. A že občas udělá chybu? Kdo nehraje, nevyhraje! Z chyby se poučí nebo se za ni umí omluvit a jede dál. A to muže baví.

Nezávislé ženy, o které je třeba bojovat

Být žádoucí a trochu nedostupná nikdy nepřestalo být sexy. Muže dráždí (v dobrém), když není snadné ženu získat a že by ji mohli naopak velmi snadno ztratit. Jsou to lovci, a i když jim občas bere ženská emancipace trochu vítr z plachet, baví je o ženu usilovat. Je to výzva.

Uvědomují si, že jejich vysněná žena je nepotřebuje k tomu, aby se cítila výjimečná. A to je hecuje a provokuje, zároveň je to ale nutí na sobě pracovat, aby je tyto královny přijaly do svého života.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Nezávislé ženy, které mají přirozený respekt? Velmi sexy a přitažlivéFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Vášnivé ženy, které baví život

Muže dále přitahují energické a pozitivní ženy, které umí žít naplno, jsou vášnivé a nadšené. Líbí se jim, že mají své sny, nevzdávají se a jdou odhodlaně za svými cíli. Obdivují na nich, jak jsou nadšené a inspirativní, a je jim jasné, že život po jejich boku rozhodně nebude nuda.

Naopak panenky, co sedávají v koutě a čekají, až je někdo vyvede ven a udělá jim program, muže odrazují, nepředstavují totiž žádnou výzvu.

Spokojené ženy, které tvoří domov

Rovnoprávné postavení mužů a žen by měla být samozřejmost. Muži nepotřebují puťku domácí, od které se dočkají třikrát denně teplého jídla.

Na druhou stranu mají rádi pocit, že na ně doma čeká milující žena, která navíc dokáže vytvořit útulný domov. A protože tvrzení, že jen šťastná žena může tvořit šťastnou rodinu, je prověřené, snaží se pánové, aby měla jejich druhá polovička důvody ke spokojenosti.

Muži (stejně jako ženy) potřebují mít čas na kamarády a koníčky. Imponuje jim, když má žena také svůj život a své plány (tedy alespoň těm, co za něco stojí). Ale když jim pak občas otevře dveře milující žena s připravenou večeří a úsměvem na rtech, dokáží to ocenit.

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Domácí pohoda není samozřejmost a muži ji umí ocenitFoto: Lucky Business, Shutterstock.com

Pohodové ženy se smyslem pro humor

Smysl pro humor a nadhled je někdy nedostatkové zboží. Některé ženy mají pocit, že budou-li si dělat legraci samy ze sebe, nebudou si jich muži dostatečně vážit. Ale je to právě naopak. Zasmát se samy sobě, když řeknete nebo uděláte nějakou hloupost, je okouzlující. Muže fascinuje, když vidí, že ženu hned tak něco nerozhodí a že umí být pozitivní. Můžou se pak spolehnout, že v krizi pro ně bude parťákem.

A pozor! Být trochu drzá a dělat si legraci z něj? Zdravě sebevědomého muže to vždycky zaujme.

Chytré ženy, které se nebojí diskuse

Krasavice interkontinentální možná láká na první pohled, ale pokud si s ní nemají pánové co říct, zájem opadá.

Ač se obecně tvrdí, že upovídanější bývají ženy, i muži mají rádi, když je partnerka vyslechne, a to s upřímným zájmem. A má-li žena rozhled a dokáže se vyjádřit k nejrůznějším tématům, muži to ocení. Ve společnosti se pak dmou jako pávi, že ta chytrá ženská se zajímavými názory půjde na konci večera domů právě s nimi.

Související témata:

Načítám