Hlavní obsah

Smyslný manuál, který při sexu dostává všechny muže

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Ne, nepotřebujete se stavět na hlavu, abyste svého milence úspěšně svedly a uspokojily po všech stránkách, nejen té fyzické. Tyhle jednoduché, ale silné techniky a triky zabírají snad na každého muže.

Článek

Zapomeňte na inspiraci z porna i exotické, krkolomné pozice, kvůli kterým si akorát zablokujete krční páteř a v práci se vinou bolesti zad ani neohnete pro spadlou tužku. Zatoužíte-li svého muže nebývale potěšit, a tím i zlepšit svůj milostný život, buďte hlavně originální a smyslné. A ctěte zlaté šestero.

1. Začínejte mentální stimulací

I když občasná brutální rychlovka na stojáka muže vzrušuje, obecně platí, že i oni mají rádi předehru. Ostatně, kořen slova předehra je hra a k té mají kluci všeho věku blízko. Ukažte na samce, kterého nebaví pohrávat si s vlastními chlípnými myšlenkami a okolními vizuálními podněty. Takový snad ani není.

Milenci se nesápejte hned po rozkroku: vzdychejte mu do ucha, nehty mu přejeďte po hrudníku a jeho ruku naveďte k zapínání své podprsenky. Všechno má svůj čas. Po tom, co ho dostatečně nažhavíte, změňte rytmus. Pro muže je velmi sexy, když už to nemůžete vydržet. Stoupněte si před něj, strhejte ze sebe šaty a jděte na věc.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Nejvíc sexy je pohled z očí do očíFoto: LightField Studios, Shutterstock.com

2. Líbejte s vášní

Zadívejte se mu do očí, hluboce a s vášní. Přitiskněte se k němu celým tělem (nejlépe nahým). Do krevního řečiště se vám oběma vyplaví hormony dopamin, serotonin a oxytocin, které se postarají o snížení stresového hormonu kortizolu – a uvolní vás. Pak partnera náruživě polibte. Je v tom naléhavost a neochota čekat, až něco takového udělá on (jak se od něj většinou očekává).

3. Masírujte mu ego

Bez ohledu na to, s jakým mužem sdílíte postel, všichni do jednoho mají ego, které potřebuje masírovat. Vystřihněte mu nějakou poklonu, ocenění, chválu, kompliment. Leckdy stačí pouhé „chci tě“ nebo zmínka o tom, že po partnerovi toužíte tak, až se vám chvějí kolena. Do optimální psychické pohody ale milence dostanete i tím, že mu pochválíte bicepsy. Jedna dobře mířená věta udělá spoustu práce!

4. Staňte se mistryní orálního sexu

Bezpochyby nejjednodušší a nejefektivnější věc, která muže přivádí do varu, je orální sex. Naučte se mít ráda jeho mužství, u olizování penisu se nešklebte a během výkonu se snažte udržovat oční kontakt. Připomínáme, že nejcitlivější částí pyje je žalud, je v něm nejvíce nervových zakončení, tak na to myslete. A pracujte i s podtlakem. Až si penis vsunete do úst, vtáhněte vzduch do plic. Částečné vakuum je pro něj velmi příjemnou záležitostí.

5. Buďte přítomná

Svedla jste ho a pusou operujete v jeho rozkroku. Je blahem bez sebe, akorát se modlí, aby vám ten elán vydržel. Není třeba dovést ho k orgasmu hned. Zpomalte, přestaňte a přenechte iniciativu zase jemu. V žádném případě si nelehejte na záda a nedělejte mrtvého brouka. Nejhorší noční můrou mužů je laxní milenka, která jen čeká, co se bude dít, a navíc neposkytuje zpětnou vazbu – nesténá, nehýbe se, nebo dokonce znuděně vzdychá.

6. Nebojte se zkoušet nové věci

Sexuologové podotýkají, že průměrný pár má navyklé dvě tři polohy a způsoby milování, které mu vyhovují. To je sice v pořádku, jenže hlavním důvodem, proč se muži a ženy v posteli nudí, je rutina. Tu je třeba někdy nabourat. Už jen proto, že pak bývá příjemné vrátit se zpátky ke svému osvědčenému způsobu.

Navrhněte nákup erotických pomůcek, na dva týdny si zakažte misionáře, zavažte oči nebo roztáhněte závěsy a pomilujte se před otevřeným oknem, pod kterým chodí spousta lidí. Odvážná, dobrodružná a ideálně i nezkrotná milenka je pro každého zdravého samce výzvou.

Reklama

Načítám