Hlavní obsah

Účes na festival: S ledabylými vlnami a v boho stylu

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedbalý letní boho účes, který můžete využít na svatbu, na festival nebo romantickou večeři. Vizážistka Soňa si pro vás připravila inspiraci na účes s copánky a plážovými vlnami (messy), který budete chtít nosit celé léto. Postup krok za krokem je ve videu!

Článek

Také máte na Pinterestu nástěnku vytvořenou jen z nápadů na boho účesy? Vypadají ledabyle, mají v sobě takovou tu francouzskou nenucenost a nejlepší na nich je, že nemusí být dokonalé. Vizážistka Soňa Šajdáková vám ve videu ukáže podle nás tu nejkrásnější variantu, která není nijak složitá, a pokud jste maličko zručnější, zvládnete to.

Účes vypadá nejlíp na dlouhých vlasech, ale i když je máte po ramena, můžete si je natočit do ledabylých plážových vln. To je první krok, po kterém následuje rozdělení horní a dolní partie vlasů, a pletení obrácených copů. Ty pak spojíte vzadu na temeni pomocí pinetek. Ve videu uvidíte přesný návod a jak to slušelo naší modelce Gabriele!

Líbí se vám tento styl? Koukněte taky, jak udělat falešný culík objemnější.

Reklama

Související témata:

Načítám