Hlavní obsah

V hlavní roli prsa. Co s nimi muži dělají při milování?

Foto: Thinkstock

Jak to umí s vašimi ňadry váš partner? Potřeboval by náš manuál?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O prsa jde až v první řadě! V každém evokují vzrušení! Ovšem různá prsa, různá citlivost a požadavky. Takže, jsou pánové empatičtí? Chovají se k ženským ňadrům s úctou? Umí to s dvojčaty?

Článek

Málokterá část lidského těla se tak dlouho a mocně udržuje v popředí celosvětového zájmu jako dámský hrudník. Podle některých odborníků dokonce tvar a velikost prsou vypovídá o charakteru jejich majitelek, o čemž jsme psali zde.

Neméně důležité, ba ještě důležitější, je ale to, jak se muži k těmto hrbolkům slasti chovají, a zda se to ženám líbí. Tipněte si!

Povytažení hrotu

Mazlivé přejíždění prsty po ňadru vede k uchopení bradavky. Povytáhněte ji – jemně nebo silněji, jak je komu libo, radí kdejaká pánská příručka. Je to tak dobře? „Dělali to snad všichni moji milenci, co si pamatuji. Je to příjemné, chceme to. Ovšem ne příliš brzy. Muž musí vycítit stupeň partnerčina vzrušení a všímat si náznaků jejího těla,“ říká čtenářka Eliška s tím, že to samé platí pro kroucení bradavek. „Ale to nejhorší, co může muž ženě udělat, je to směšné napodobování ladění rádia. Takové pubertální nápady má fakt jen nevyspělý milenec,“ přitakává Petra.

Foto: Thinkstock

Správné načasování, to je to, oč tu běží...Foto: Thinkstock

Jeden prs zanedbávaný

Jo, jo, muž má jedna ústa, kdežto vy dvě ňadra. Je to problém? „Jak se to vezme,“ přemýšlí třicetiletá Kateřina. „Průšvih nastává, když se železnou pravidelností milenec obšťastňuje pouze jedno prso, zatímco to druhé mu je ukradené,“ říká kosmetička. „Chce to řádné prostřídání,“ vzkazuje všem mužům.

Hnětení

„Mačkání prsou patří mezi typické stimulace. Při předehře to je celkem bolestivé, pak, jak se situace vyvíjí dál, už skvělé. Akorát si muži neuvědomují jednu věc: během některých poloh, kdy na prsa nevidí, což je třeba psí pozice zezadu, se snaží dotknout se jich popaměti. Občas přeženou stisknutí, někdy nešikovně sevřou bradavku,“ říká žena s přezdívkou Lady. Nejen jí je ale pozornost věnovaná ňadrům příjemná. „Miluju, když mi muž prsa při sexu byť jen drží. Cítím, že mu nejsou lhostejná a má je rád. Ostatně jako já,“ souhlasí s Lady Marika.

Líbání

Bez polibků na ňadra by to prý nešlo! „Jemné tahání zuby, foukání, kroužení okolo dvorce jazykem, sání, i takové ty hrátky s rozdílnými teplotami… To všechno si naše prsa zaslouží,“ myslí si Tamara. Další dotázaná, Beáta, však konstatuje, že při méně obvyklých praktikách je nutné dohodnout se na pravidlech. „Kapat po prsou vosk či svazovat je přece jen musí být součástí společné debaty! Překvapení tohoto typu spíš škodí!“

Foto: Isifa

Víte, co vám schází? Tak to partnerovi řekněte!Foto: Isifa

Co dalšího ženy (ne)ocení?

Renča: „Že muži nazývají naše prsa různě, jsme si zvykly. Nikdy však na hrudník přímo nemluvte, pokud si to vyloženě nepřejeme, pánové. Je to infantilní a divné!“

Klarys: „Když už investujeme do krásného prádla, tak nás ho hned nezbavujte. Nechte prsa v podprsence a pouze je vyndejte z košíčků. Podpěru kostic zvlášť ocení ženy s většími prsy, nebo ty po porodu dítěte, které se ve svém staronovém těle ještě necítí dobře.“

Pája: „Současně s péčí tam dole je prima i ta nahoře. Dodatečné laskání usnadňuje dosažení orgasmu.“

Eva:„Masáže hrudníku žádná z nás neodmítne. Jen vám nikdo neuvěří, že se k takovému úkonu hlásíte nezištně, pánové.“

Michaela:„Pokud nechceme, abyste se prsou dotýkali, máme k tomu svoje důvody. Nenaléhejte a počkejte si na příště!“

Něco na tom bude! Totiž, víte, jak se liší muži od chlapců? Ti první se ptají, zajímají se a zkoumají, druzí jdou bezhlavě na věc. Co myslíte, kteří budou u žen slavit větší úspěch?

A jak to vypadá u vás? Je váš partner „ňadrový hračička", nebo ho vaše pahorky nechávají chladným?

Reklama

Související témata:

Načítám