Hlavní obsah

V jaké pozici se milovat podle znamení zvěrokruhu?

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když nejste skalní příznivec astrologie, můžete nahlédnout do tajů vašeho nebo partnerova horoskopu. Co tím získáte? Neříkejte, že se vám nehodí vědět, v jaké pozici se milovat! Tušíte, jak to má rád Rak nebo Kozoroh?

Článek

Nemusíte věřit na hvězdy. Znalost vašeho nebo partnerova znamení zvěrokruhu berte jako zábavu a možný popud k ložnicové revoluci, která může začít už dnes večer. Podívejte se na nejvhodnější milostné polohy všech dvanácti znamení!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran miluje výzvy. Ve vzrušujícím rauši může být hodně dominantní až agresivní a obvykle se zaměřuje na své vlastní potěšení. Nejradši je nahoře a udává tempo. Proto jsou pro vás ideální jezdecké pozice. Zkuste odvrácenou, kdy milenci nastavíte záda. Můžete se podle libosti předklánět – a trochu i předvádět.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk je smyslný. Má rád zemité a přímé způsoby milování. Jde mu o maximálním kontakt, co nejintimnější interakci a spojení těl. Rád využívá lehká afrodiziaka v podobě svíčky nebo hudby, a ví, jak využít svoji intuici a všech pět smyslů. Chcete-li si sex užít na maximum, volte polohy s očním kontaktem.

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Býk se potřebuje při milování dívat partnerovi do očí. Vzrušuje ho toFoto: Africa Studio, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dobrodružství, flirt, vášeň a sex. Láska bez něj pro Blížence neexistuje. Je fanouškem různých pozic a variací, nerad se nudí. Sex na židli nebo na stole je pro vás báječný – stejně jako milostné polohy bez očního kontaktu. Že milujete pohlavní styk u zdi „v řadě za sebou“? Tak vidíte…

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro citově zainteresovaného Raka je nezbytné, aby si se svým protějškem rozuměl také po duchovní stránce. Vyhovuje mu misionář i jezdecká poloha – záleží na rozpoložení a náladě. Zkuste milování v pozicích, ze kterých dobře vidíte partnerovy genitálie a místa, která vás na něm vzrušují.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je v ložnici dobrodružný a panovačný. Mění a vynalézá nové pozice a předvádí své smyslové dovednosti. Patříte-li k nim, milujete akt samotný, ale rádi ho okořeníte pouty, hračkami a maskami. Všechny pozice, během kterých uplatníte zrcadlo, jsou ty pravé. Baví vás veškeré variace psí pozice, stejně jako poloha vestoje, tváří v tvář a s nohou téměř na partnerově rameni.

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Lec se ničeho nebojí. Miluje výzvy a dobrodružstvíFoto: nd3000, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna vyniká v účinnosti a přesnosti. Pokud jde o její uspokojení, neztrácí zbytečně čas. Nevadí jí zkoušení nových poloh, nicméně neměly by být příliš složité, necítí se pak ve své kůži. Dejte přednost pozici nazvané lžíce (oba na boku, muž je za ženou), nebo se při misionáři lehce natočte na bok a jednu nohu zdvihněte nahoru.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váha je příznivcem jemného dotyku a rovnováhy. Jinými slovy to, co dá a věnuje, chce dostat zpět. Vyhovuje jí poloha 69. Zkuste pozici, během které muž sedí na pohovce a žena se uvelebí v jeho klíně čelem k němu, hodí se k vám.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štír potřebuje mít nad situací kontrolu a nerad projevuje emoce. Ale uvnitř skrývá extrémní vášeň a touhu po experimentálním sexu (výměna rolí, svazování a podobně). Rada pro vás? Stačí se ze stoje předklonit a vyšpulit zadeček. Budete v sedmém nebi!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec potřebuje předehru smyslnou, žhavou, ale ne příliš dlouhou. Je spontánní a dá na instinkt. Během sexu využívá různý nábytek a užívá si pocitu, který mu dopřávají pozice s hlubokým průnikem. Mezi ty patří například ta, kdy si muž stoupne na pokrčených nohou za svoji partnerku klečící na všech čtyřech a zasune do ní penis seshora.

Foto: BONNINSTUDIO, Shutterstock.com

Střelce předehrou příliš dlouho nezdržujteFoto: BONNINSTUDIO, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh vyniká v sebeovládání a tak si může sexu užívat celou noc. I když mu trochu trvá, než se naladí, kompenzuje to jinak. Vyzkoušejte křížení nohou, různé propletence, polohy připomínající písmeno X a hlavně dřep, kdy muž leží na zádech a žena je v podřepu na chodidlech, trup nakloněný k milencovu obličeji.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář je vizionář nejen v životě, ale i v posteli. Sex si užije při misionáři i hlavou dolů. Také mu vyhovuje pozice, ve které hraje hlavní roli objímání a tření klitorisu. Ta správná poloha pro vás? Muž sedí, žena obkročmo na něm, v pohybech oba stejně aktivní. A zrovna vám by mohl vyhovovat anální sex, který je ne každému příjemný.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryba je dárce. Jejím cílem je potěšit toho, s kým sdílí postel. V tomto případě je vhodná pozice lžíce, tedy na boku „v řadě za sebou“, to podobné vkleče. Zkusit můžete i variaci, kdy žena leží na zádech, nohy má u sebe a položené do strany. Muž klečí a přiráží. Výhodou této pozice je oční kontakt a těsnost klína, kterou zajišťují stehna přimknutá k sobě.

A jakou milostnou polohu máte nejradši vy?

Reklama

Související témata:

Načítám