Hlavní obsah

V teple, ale stylově! Maxi péřovky, kabáty i kožíšky

Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Reklama

Zatímco loni u nás zima skoro jako by nebyla, letos meteorologové odhadují, že začne brzy přituhovat. Nastává čas poohlédnout se po svršcích, které nejenže stylově doplní vaši garderobu, ale zároveň vás budou parádně hřát i v teplotách pod bodem mrazu.

Článek

Čím víc padají teploty pod nulu, tím náročnějším úkolem je vypadat aspoň trochu k světu. A teď nemluvíme jen o urousané hřívě a nosu po vzoru soba Rudolfa. Snad každá jsme za život posbírala pár zkušeností s „dobrou teplou bundou“, která byla od módního oděvu vzdálená několik světelných let. Pokud jsou takové kousky vaše zimní rutina, je třeba jim jednou provždy dát stopku. Z aktuálních sezonních trendů jsme pro vás vybrali stylové bundy, kabáty i kožíšky, které zahřejí tělo i vaši módní duši.

Nafouklá péřovka

Dokonale naducaná maxi bunda evokující stylovější verzi spacáku je klíčovým kouskem do mrazivých dní. Jakmile zažehnáte své předsudky z většího objemu, bude maxi bunda žhavý adept na váš nejoblíbenější zimní kousek. Letošním trendem jsou naturální barvy, stejně jako kousky koženého vzhledu. Dlouhé péřovky vypadají famózně v kombinaci se starými dobrými kanadami.

Foto: Archiv firem

Zleva: Shein, 2664 Kč. Zara, 2599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 4299 Kč. H&M, 1799 KčFoto: Archiv firem

Hollywoodský kožich

Skromnost a rozpaky stranou! Pod září reflektorů byste přece také netroškařily. Vznešený kožíšek z umělé kožešiny, který vás svým provedením zanese do zlatých let Hollywoodu, bude do zimních mrazíků váš pořádně stylový parťák. Jen pozor, abyste se představou červeného koberce nenechaly až příliš unést. Jedná se skutečně o maximalistické svršky, proto lépe než z opulentní róbou a jehlovými podpatky je doporučujeme kombinovat s ležérními každodenními kousky.

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 1799 Kč. Shein, 1503 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Asos, 2720 Kč. Mango, 2999 KčFoto: Archiv firem

Kůže i denim s beránkem

Kožený efekt je v kurzu snad na všech svršcích, které si dokážete představit. Vedle nešlápnete ani když se do kůže obléknete od hlavy až k patě! Aby vás to ale trochu hřálo, doporučujeme kousky napěchované měkoučkým hřejivým beránkem. A je-li vám víc než kůže po chuti denim, máme dobrou zprávu. Klasické džísky i křiváky v zateplené beránčí verzi nejsou o nic menším trendem.

Foto: Archiv firem

Zleva: Topshop, 2640 Kč (prodává Zalando). Stradivarius, 1599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Calvin Klein, 3730 Kč. Urban Outfitters, 2620 Kč (prodává Zalando)Foto: Archiv firem

Trendy méďa

Nejroztomilejší trend minulých sezon se udržel do letoška! A co víc, čas dal vzniknout i nejrůznějším variacím, co se střihu, typu zapínání i barvy týká. Mezi stálice už patří kabátek v hnědé a béžové, který věrně kopíruje něžného plyšového medvídka. Šanci si ale stoprocentně zaslouží také teddy kabátky v dalších barevných provedeních.

Foto: Archiv firem

Zleva: Urban Classics, 1829 Kč (prodává Zalando). Marks&Spencer, 2499 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firmy

Zleva: Forever21, 1469 Kč. Missguided, 2399 Kč (prodává About You)Foto: Archiv firmy

Reklama

Načítám