Hlavní obsah

Hubnutí s Dietboxy má svou vítězku!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vzpomínáte, jak to celé začalo?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

A je tady konečně ten velký okamžik. Jedna z vás, které jste se přihlásily do naší soutěže o měsíc hubnutí s Dietboxy zdarma, dnes může slavit. Je tu den D - vyhlášení vítězky!

Článek

Všechno to začalo před třemi měsíci. Zašla jsem s naší šéfredaktorkou na kávu a stýskala si, že mi zůstalo po narození dcerky 25 kilogramů, kterých se nemůžu zbavit. V té samé době přišla do redakce nabídka od Kateřiny Maresové, která je zakladatelkou Dietboxu, jestli bychom s nimi nechtěli zkusit hubnout. A vzhledem k tomu, že to u nás v redakci nikdo jiný tolik nepotřeboval (chápejte, všechny dámy jsou tu krásné a štíhlé), skočila jsem do tohoto kolotoče rovnýma nohama.

Přišel nápad

Už po měsíci jsem zjistila, že tento systém hubnutí opravdu funguje, a co víc - cítím se najednou jako nový člověk. Je to skutečně změna. Tak proč byste o tom měly jen číst a tiše té jedné redaktorce závidět, že má tu možnost... Opět jsme se tedy sešly s šéfredaktorkou nad kávou a vymyslely velkou hubnoucí soutěž. Kateřina Maresová z Dietboxu okamžitě souhlasila. A nejen ona, ale i Ing. Petr Havlíček, který byl celou dobu mým guru hubnutí. Ani na vteřinu nezaváhal také Michal Šubr, můj anděl strážný na cestách po fitness studiích a posilovnách. Bez váhání slíbil, že pomocnou ruku poskytne i vítězce soutěže.

Foto: Andrea Medňanská

Lucie Kýnová - výherkyně naší velké hubnoucí soutěžeFoto: Andrea Medňanská

Zástupy hubnoucích

Pak stačilo už jen doladit přihlašovací podmínky a soutěž mohla odstartovat. Neměly jste to těžké. Stačilo vlastně jen poslat e-mail, ve kterém byla vaše výška, aktuální váha a míry (přes prsa, pas, boky a stehno) a fotografii. K tomu jste mi také posílaly vaše hubnoucí příběhy. A nejen hubnoucí. Mnohdy i životní. Všechny dopisy jsem poctivě přečetla. Některým z vás jsem odpovídala, jiným dlužím ještě omluvu za to, že jsem to už opravdu nezvládla. Do soutěže se vás totiž přihlásilo neuvěřitelně moc - přes pět set! Věřte, že takovou vlnu ohlasů jsme ani nečekaly. Ale bylo to moc příjemné.

Vybírám, vybíráš, vybíráme

První kolo výběrů proběhlo u nás v redakci. Opět jsme si sedly s paní šéfredaktorkou (tentokráte už ovšem ne nad kávou, ale nad vašimi e-maily) a poctivě začaly vybírat tu nejlepší hubnoucí adeptku. A věřte, že práce to byla více než těžká. Zpočátku jsme chtěly zařazovat téměř každou z vás. Každé z vás bychom rády dopřály ten luxus měsíc hubnout s Dietboxy. Ale pravidla jsou jasná a neúprosná - pouze jedna z vás! Po našem předvýběru šly pak e-maily do rukou odbornic - k dietním poradkyním Dietboxu Kateřině Maresové a Monice Švejdové. Z rukou těchto dam jsme už očekávaly pouze jeden jediný papír. A to ten, na kterém bude napsáno jméno vítězky. Všechno je tedy jen a pouze na nich!

Foto: Andrea Medňanská

Lucie se svou malou dcerkou EmouFoto: Andrea Medňanská

Tři, dva, jedna...

O dva dny později jsem přišla znovu do Dietboxu, abych převzala tolik očekávané jméno vítězky. Trochu se mi třásly ruce, tak moc bych to chtěla dopřát každé z vás. Některé vaše e-maily mě hodně oslovily. Vždy jsem věřila, že právě tohle je budoucí vítězka soutěže. Ta, která dostane jídlo na celý měsíc, osobního trenéra a vstup do fitnesscentra a v neposlední řadě i dietní a výživové poradenství. A osobní fotografku, která to celé bude sledovat. A je to tady - vítězka je z Brna. Vlastně momentálně žije v Praze. Má malé miminko a hubnout nejen potřebuje, ale zároveň po tom i moc touží. A je to - LUCIE KÝNOVÁ!!!

Související témata:

Načítám