Hlavní obsah

Velký horoskop na rok 2019: Co vás čeká v lásce a v práci?

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Reklama

Nalaďte si hlasivky a pořiďte si pohodlnou obuv, protože rok 2019 určitě nebude nudný, naopak vás čeká skutečný fičák! Vládcem roku totiž bude posel bohů, mrštný, inteligentní a vynalézavý Merkur.

Článek

Máte-li v plánu naučit se nějaké řemeslo či cizí jazyk, rozšířit si vědomosti nebo cestovat, dostáváte zelenou. Bude vás v tom podporovat i Jupiter ze Střelce! Vzestup zaznamenají ti, kteří se živí reklamou, vydavatelstvím, dopravou, cestovním ruchem nebo je jejich profese provázaná s internetem či sociálními sítěmi, ale také jedinci, kteří vládnou mluveným či psaným slovem.

Najdete stabilitu, ale pozor na podvody

Nicméně Merkur je také patronem podvodníků, a proto si dávejte pozor v březnu, červenci a listopadu, kdy bude retrográdní. V uvedených měsících pečlivě čtěte smlouvy a důležité dokumenty a každou informaci si ověřte dvakrát. Obvykle zjistíte, že to, co se vám jevilo jako výhodné nebo výnosné, je přesný opak – ztrátové či naprostý propadák...

Jedno je ale jisté: rok 2019 umožní všem znamením zvěrokruhu najít životní stabilitu (Saturn v Kozorohu), ale prací a férovým jednáním, nikoliv intrikami!

Co předpovídají hvězdy právě vám?

Níže jsou předpovědi pro každé znamení zvěrokruhu. Znáte-li svůj ascendent, přečtěte si i text daného znamení. Napadne-li vás při čtení horoskopu, že na vás prognóza nesedí, uvědomte si, že budoucnost je před vámi, a neunáhlujte se s výroky. Až se rok s rokem sejde, možná bude všechno úplně jinak.....

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Do roku 2019 se vřítíte energicky jako uragán, neb ve vašem znamení bude jeho vládce Mars. Ale v lednu ani následných jedenáct měsíců se v osobním životě ani v zaměstnání nesnažte prosazovat cokoliv pomocí ostrých loktů, nátlakem, hrozbami či rozkazováním. Nebudete to mít zapotřebí! S pomocí Jupitera dokážete vždy vymyslet chytrou taktiku, jak dosáhnout svého. Na stranu druhou je pravda, že když se v práci spletete, popadne vás stres, ale naprosto zbytečně. Na každé chybě či omylu se totiž něčemu přiučíte a nakonec se stanete mistry ve svém oboru. Proto jakmile něco popletete, v duchu si řekněte, že nechybuje pouze ten, kdo nic nedělá.

Foto: iDin_PhotoStock, Shutterstock.com

Berani se budou muset naučit, že chybovat je lidskéFoto: iDin_PhotoStock, Shutterstock.com

Peníze

Do vašeho sektoru financí vstoupí 6. března Uran. Ve vydělávání peněz začnete být vynalézavější, mnozí se budete zajímat, jak přijít k penězům pomocí nových, moderních technologií. Ale neminou vás změny, finanční vzestupy se budou střídat s nečekaným poklesem příjmů, tak na to buďte připravení a vytvořte si rezervu na horší časy. Když zariskujete okolo 7. srpna, vyděláte víc než za celý předchozí půlrok.

Zdraví

Enormně opatrní buďte při opalování v první polovině července a při sportování v třetí dekádě října. Na pravidelnou lékařskou prohlídku zajděte v období od 6. do 22. září, kdy bude Merkur v pečlivé Panně, takže bude vyloučené, že by lékař něco přehlédl. Ženy by v tomto období měly zamířit na mamograf.

Láska

Máte-li milenecký vztah nebo nejste v partnerství spokojeni, 21. ledna se během úplného lunárního zatmění rozhodnete, jak dál. Když to vztah ustojí, nejvášnivější dny vás čekají uprostřed léta, od 1. července do 18. srpna. Nezadaným v tomto období vytvoří Mars nejednu příležitost k seznámení, a když se zamilujete, budou jiskry lítat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Klidu na počátku roku si važte a užívejte si ho. Uprostřed února totiž udělá konec vašemu lenošení Mars. Začnete být nebývale energičtí a iniciativní a za to mu buďte vděční. Zvyknete si na mírně hektický život bez pevně stanovených pravidel a to bude jenom dobře. Opravdový kolotoč odstartuje 6. března, kdy do vašeho znamení vstoupí Uran. Budete čelit výzvám, na které patrně narazíte poprvé v životě. Do konce roku uděláte mnoho změn, ale naštěstí jste znamení, které si potrpí na stabilitu, a tak nad svými akcemi neztratíte kontrolu. Když zjistíte, že se řítíte do maléru, fofrem zařadíte zpátečku.

Peníze

Jste-li zaměstnanci, v období od 31. března do 15. května byste se měli ozvat a nadřízeným naznačit, že nejste spokojeni se svým platem. Budete neodbytní a navíc v práci svým způsobem nenahraditelní, takže se zasloužené odměny dočkáte. Podnikatelé najdou mnoho nových zákazníků prostřednictvím internetu a nejen v naší kotlině, ale i v zahraničí. Nepodnikejte nic od 3. do 17. listopadu, týká se to zejména investic, prodělali byste.

Zdraví

Podstoupit byste měli kontrolu štítné žlázy, zejména když začnete nápadně hubnout, anebo nastane opačný extrém – budete přibývat na váze a přitom nezměníte stravovací návyky. Od 4. října do 19. listopadu nepodceňujte pitný režim. Jinak vás začnou sužovat horečky a pobolívání hlavy, což bude vyvoláno dehydratací a nedostatečnou funkcí ledvin.

Láska

Zadaní si občas okoření sex afrodiziaky, nezadaní najdou druhou polovičku v období od 21. srpna do 13. září. Určitě ale zásadně nekoketujte jen tak z nudy v zaměstnání, mohli byste jedné osůbce nevědomky zlomit srdce. V třetí dekádě prosince přehlížejte neznámé osoby opačného pohlaví, raději se ani na ulici na nikoho ze slušnosti neusmívejte, nebo si vykoledujete veřejný skandál.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

První dva měsíce prožijete bezstarostně. Zato v březnu a dubnu nebudete vědět, kam dřív skočit. Pracovně budete vytížení od rána do noci, což nepřímo odhalí, jaké jste si vybudovali mezilidské vztahy. Občas něco nestihnete zařídit, a tak poprosíte známé o pomoc – a nebudete se stačit divit. Mnozí se začnou schovávat za naivní a velmi trapné výmluvy. Z jejich selhání nebuďte smutní a nevyčítejte si, že jste si na hrudi hřáli hned několik hadů. V roce 2019 postupně najdete nové, spolehlivé přátele, dokonce se skamarádíte i s několika kolegy. Bude se jednat o jedince, kteří vás v budoucnu nikdy nenechají ve štychu.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Blíženci se rozejdou s nespolehlivými kamarády a najdou nové vztahyFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Peníze

Zlepšení finanční situace se dočkáte po 16. květnu, ale to bude jen první vlna! Druhá vás čeká v červenci a přijde ještě třetí – uprostřed srpna, kdy vám vrátí dluh člověk, kterému jste patrně půjčili peníze již před nějakou dobou a postupem času jste na to zapomněli.

Zdraví

Jste aktivní znamení a každý den potřebujete pořádnou dávku pohybu. V novém roce však buďte skutečně opatrní, zejména je-li vaším koníčkem adrenalinový sport. Jinak si vykoledujete zranění hlavy a nevyhnete se delšímu pobytu v nemocnici. Na podzim nepodceňujte prohlídku u zubaře.

Láska

Zadaným prospěje nezavdávat drahé polovičce důvody k pochybnostem o věrnosti, jinak budou v létě čelit partnerské krizi. Naštěstí v září vám Venuše v sektoru romantiky vytvoří ideální atmosféru nejen k usmíření, ale také k početí potomka. Nezadaní si prožijí několik románků, ale skutečnou lásku potkají až v listopadu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V práci budete v prvním čtvrtletí čelit rivalitě a manipulaci, jenže to v důsledku prospěje vaší kariéře, tak nepanikařte. Konkurenti si váš klid mylně vyloží, jako že jste složili zbraně, jenže vy během této tiché války prokouknete jejich slabiny. Na jaře, kdy vstoupí Mars do vašeho znamení, s intrikány tak zatočíte, že se nebudou stačit divit. Máte-li dospělé potomky, konečně pro sebe získáte více osobního prostoru, protože se osamostatní a najdou si vlastní bydlení. Na co byste si měli dát pozor? Abyste víc času netrávili diskusemi s virtuálními přáteli na sociálních sítích než s těmi skutečnými.

Peníze

Vydělat můžete na svém koníčku, ale také prostřednictvím investic, a to od 19. února do 20. dubna. Pokud se soudíte o finance, rozsudku ve svůj prospěch se dočkáte v červnu. Uprostřed července vás čeká větší výdaj, patrně za opravu auta nebo počítače. Budete-li se muset zadlužit, v říjnu vyděláte tolik peněz, že půjčku splatíte a zbyde vám ještě dost na nákup vánočních dárků.

Zdraví

Kromě ledna a února, kdy vás bude občas bolet v krku, se vám budou až do podzimu nemoci vyhýbat obloukem. V listopadu si však zajděte na oční prohlídku. Horoskop naznačuje, že lékař zjistí mírné zhoršení zraku, ale toho se nelekejte. Bude způsobené dlouhým vysedáváním u počítače a patrně špatným držením těla. Když změníte určité zlozvyky, vše se vrátí opět do normálu.

Láska

Zkraje roku popadne zadané žárlivost. Co se vám honí hlavou, si nechte pro sebe, budete totiž obětí bludů! Jste-li sólo, v létě odolejte touze, protože spřízněnou duši vám Venuše představí po 1. listopadu. A v polovině měsíce se vám do života začnou vracet bývalé lásky. Příjemné to nebude, ale potvrdíte si, že vaše rozhodnutí vztah ukončit bylo správné.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V lednu přehodnotíte plány a mezilidské vztahy. Během lunárního zatmění 21. ledna totiž zjistíte, že jsou jiné, mnohem lepší možnosti, a také si ujasníte, kdo či co vás brzdí a omezuje. Nic ale zatím nepodnikejte! Mnohé se v létě ukáže v úplně jiném světle a vy patrně poznáte, že váš úhel pohledu byl jednostranný. Máte-li v úmyslu začít podnikat nebo změnit směr kariéry, snažte se vše zrealizovat v průběhu jara, od 6. května do 9. června, anebo ve dnech okolo 23. listopadu. Vše proběhne rychle, bez zbytečných průtahů. Merkur s Venuší a Jupiterem zaručují, že to nebude šlápnutí z bláta do louže, vše promyslíte do detailu.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Rozhodnou-li se Lvi změnit práci, hvězdy jim budou přátFoto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Peníze

Finančně vás čeká velmi stabilní rok, pouze si dejte pozor při podepisování smluv v prvním červnovém týdnu, další riskantní období nastane mezi 6. a 10. prosincem. V závěru roku vám spadne do klína slušná sumička peněz, může se jednat o pojistku, nelze ani vyloučit „zapomenuté dědictví“.

Zdraví

Máte-li problémy se srdcem, nic fyzicky náročného nepodnikejte v lednu ani v první dekádě února. Od 4. října do 19. listopadu si při řízení auta připomínejte, že nejste na závodní dráze! Opatrní buďte v třetí dekádě listopadu na domácí půdě při kontaktu s elektrickými spotřebiči a manipulaci s ohněm. Budou vám hrozit domácí úrazy.

Láska

S Jupiterem v sektoru mileneckých vztahů nebudou mít o seznámení nouzi nezadaní. Žijete-li ve volném partnerství, nic se na tom nezmění ani v případě, že založíte rodinu. Početí potomka je totiž pro vaše znamení reálné, ale ani to pro vás nebude důvod, abyste strčili krk do manželského chomoutu.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Soucitní, chápaví a empatičtí budete po celý rok. I přesto se však postupně odstřihnete od několika lidí. Nejlíp se budete cítit s jedinci, s nimiž pocítíte svým způsobem duchovní spojení, zato alergičtí začnete být na lidi, kteří „ujíždějí“ na ezoterice a vše odůvodňují „karmou“ nebo vám podsouvají svoje názory. Postupně se začne měnit vaše životní filozofie, což se projeví i tím, že začnete hledat jinou práci. S tím ale vyčkávejte, protože ideální měsíce na budování nové kariéry budou pro vaše znamení březen a duben. A když to nevyjde, nestresujte se! Saturn s Neptunem vám přihrají v říjnu či v první dekádě listopadu práci snů.

Peníze

Potřebujete-li v práci například zdravotní lékařské potvrzení nebo certifikát pro provozování profese, který se musí pravidelně obnovovat formou zkoušek, nenechte se odradit dlouhými frontami na úřadech a potřebné listiny si obstarejte, jinak vás nemine pokuta! Zlepšení financí čekejte až po prázdninách, a to od 14. září do 18. listopadu – týká se to podnikatelů i zaměstnanců.

Zdraví

Trpíte-li chronickým onemocněním, ke zhoršení by mohlo dojít v květnu, proto se na jaře šetřete a hlavně se nestresujte. Rizikové období bude prosinec. Tak koukejte, kam šlapete, budou vám hrozit pády, při kterých byste si mohli narazit dolní část zad.

Láska

Přímo fatálně se patrně zamilují nezadaní v období od 27. března do 20. dubna. Vše si ale budete zpočátku idealizovat. Proberete se počátkem září, vztah projde krizí, a když ji ustojíte, partnerství patrně v příštím roce legalizujete. V druhé polovině prosince se setkáte s bývalou milenkou či expřítelem. Jste-li nezadaní, zůstaňte chladní a odtažití. Jestli o vás skutečně stojí, se totiž ukáže až v prvních měsících roku 2020.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Ačkoliv jste znamení, které se snaží s každým vycházet v dobrém, v lednu se nekompromisně a jednou provždy odstřihnete od několika lidí, které jste do té doby považovali za přátele. Ohrozí totiž vaši dobrou pověst a společenskou prestiž. Ještě ke všemu se následně dozvíte, že to nebylo poprvé, jenom vy jste byli slepí. V srpnu budete slavit pracovní úspěch, dokonce se dá předpokládat, že vás šéf ustanoví svým zástupcem. V první dekádě září se nenechte zmanipulovat příbuznými či sousedy a ověřte si informace. Vše vám nastíní jako obrovskou příležitost, ale alibisticky zamlčí to základní: že se jedná o akci v rozporu se zákony.

Foto: Air Images, Shutterstock.com

Váhy prokouknou falešné přátele a rozejdou se s nimiFoto: Air Images, Shutterstock.com

Peníze

Nehrozí vám nečekané výdaje, ale naopak se konečně dočkáte peněz i s tučnými úroky. Vzhledem k dlouhodobému pobytu Uranu v Býku ve vašem sektoru financí z cizích zdrojů byste alespoň část měli opět investovat, a to zejména do průmyslových odvětví spojených s potravinami.

Zdraví

V prvních třech měsících kašlete na módu, což se týká zejména něžného pohlaví. Noste pohodlnou, prošlápnutou obuv na nízkém podpatku. Jinak se vám vytvoří kuří oka a zbavit se jich nebude krátkodobá záležitost. Od alkoholu se držte dál celý rok nejen kvůli nepříjemné kocovině. Rozhodili byste si metabolismus a normální fungování by vám komplikovala únava.

Láska

Je-li mezi vámi a druhou polovičkou větší věkový rozdíl, v lednu vás neminou hádky na ostří nože. Protože na jaře pocítíte velký sexuální apetit a touha po něžnostech bude stále silnější, odhodíte zábrany a mnohokrát si s intimním protějškem uspořádáte „pyžamový víkend“. Jste-li nezadaní, dejte si pozor! Snadno zaměníte tělesná potěšení za lásku, dokonce byste se mohli stát obětí sexuální závislosti.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Mnozí z vás hned počátkem roku změní práci a budou mít štěstí. Z nabídek vyberete skutečně tu nejlepší. Postupně zjistíte, že se mění váš úhel pohledu. Přehodnotíte mnohé názory i životní filozofii. To ale neznamená, že začnete porušovat tradice, které vám vštípili rodiče. Naopak se k mnohým vrátíte, zejména se začnete pravidelně navštěvovat s příbuznými, a to i s těmi, kteří žijí na druhém konci republiky nebo v cizině. V listopadu začnete být krajně nespokojení se svými vědomostmi a vzděláním, a proto absolvujete odborný seminář nebo kurz. Zde poznáte několik lidí stejné krevní skupiny, a jste-li nezadaní, patrně mezi nimi najdete svou druhou polovičku.

Peníze

Velkorysý Jupiter ve vašem sektoru příjmů je příslibem finanční hojnosti. Váš jediný problém bude, zda investovat, nebo šetřit. Zvolte, co chcete, ale nikomu nepůjčujte zejména v červnu a v poslední dekádě prosince. V těchto obdobích se na vás přisají lidské pijavice, které naslibují hory doly, ale ani omylem nebudou mít v úmyslu peníze vrátit.

Zdraví

Častější žaludeční problémy vás přinutí změnit stravovací návyky a přestanete podceňovat vydatný spánek. V říjnu se snažte neprostydnout! Jinak si pár týdnů poležíte se zánětem močového měchýře.

Láska

V únoru budete hrát první housle ve vztahu vy, v březnu vaše druhá polovička. Duben strávíte usmiřováním a i přes dosti ohnivé spory si opět potvrdíte, že k sobě prostě patříte. V červenci by měli vyrazit na dovolenou k moři nezadaní. Trigon Venuše s Neptunem naznačuje úžasný románek, který bude mít pokračování.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Velká sebedůvěra a notná dávka štěstí budou vašimi průvodci po celý rok. Nastanou sice okamžiky, kdy vám bude tuhnout krev v žilách, ale to vás posílí. Vlastně se nestane, že by vás nějaká dramatická situace srazila na kolena. Krizový bude duben, kdy se na ostří nože opakovaně pohádáte s příbuznými. Ti ale nakonec uznají, že jste se rozčilovali právem, takže dobré vztahy zůstanou zachovány. Uprostřed léta se dostanete do křížku s šéfem, obchodním partnerem, či dokonce ošetřujícím lékařem. Nedohadujte se, najměte si advokáta, nakonec ho totiž zaplatí oni. Právník protistraně dokáže, že spravedlnost existuje a paragrafy ve váš prospěch je pomyslně utluče.

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Střelci si pravděpodobně budou muset najmout advokáta – ale všechno dobře dopadneFoto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Peníze

Finančně na tom budete bídně na jaře a zkraje léta. Úřady vám připomenou starý dluh, o kterém jste se domnívali, že je promlčený. Opak bude pravdou a uhradit ho budete muset i s tučným penále. Naštěstí v červnu se vaše finanční situace tak zlepší, že když zaplatíte pohledávku, zbyde vám dost peněz na slušnou dovolenou.

Zdraví

Ačkoliv se říká „sportem ku zdraví“, pro vaše znamení bude v tomto roce platit opak. Když na sebe budete klást vysoké nároky, čeká vás návštěva ortopeda.

Láska

Nezadaným bude přát duben. Pokud máte volný vztah, v červnu bude vaše pouto tak silné, že začnete plánovat společné bydlení. Ti, kteří žijí v trvalém vztahu, se v závěru léta přesvědčí, že dokážou být stejně vášniví a vynalézaví v sexu jako v době seznámení.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V prvních třech měsících vám oprávněně stoupne sebevědomí. Nenastane totiž situace, s níž byste si nedokázali poradit, a týká se to práce i soukromí. V dalších měsících bude spousta lidí spoléhat na vaši diskrétnost. Občas totiž budete v nesprávný čas na nesprávném místě a uvidíte, co mělo zůstat utajeno. Uprostřed léta si dávejte pozor na doklady, a podnikáte-li, před odjezdem na dovolenou uložte na bezpečné místo šanony s rozpracovanými projekty – ideální do trezoru. Bude vám hrozit ztráta důležitých listin, dokonce by vám mohl někdo ukrást nejen nápad, ale také identitu, což by vám znepříjemnilo život do konce roku.

Peníze

V prvních měsících bude vaše finanční situace velmi nestabilní, tak upravte rodinný rozpočet, jinak se zadlužíte. Naštěstí od 1. července do 21. srpna obdržíte různé přeplatky a váš účet se opět ocitne v plusu. Těsně před vánočními svátky se vám podaří zrealizovat obchod, o kterém budete ještě po letech tvrdit, že to byl nejlepší kšeft vašeho života.

Zdraví

V druhé polovině března zapomeňte na přesčasy. I bez toho budete unavení, mnozí budou mít dokonce pocit vyhoření. Jste-li chronicky nemocní, neplánujte si dovolenou na srpen – lékař vás pošle do lázní.

Láska

Jste-li nezadaní, koncem března se pravděpodobně zamilujete na první pohled. Když vás v tomto období žádná osůbka nezaujme, Venuše s Uranem to napraví ke konci léta. Pokud jste založení rodiny odložili „na neurčito“, okolo 18. května změníte názor, a je dokonce možné, že právě v tomto období počnete potomka.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Naproti vašemu znamení proběhne 21. ledna úplné lunární zatmění a vy si konečně upřímně přiznáte, které kontakty vám škodí. S těmito lidmi se přestanete stýkat a bude to správné rozhodnutí. Nebudete ztrácet čas s jedinci, kteří – kdyby šlo do tuhého – by vůči vám nebyli loajální. Začnete se daleko intenzivněji věnovat rodině a zlepšovat si kvalitu bydlení. Občas sice budou vaše akce připomínat „kulový blesk“, ale konečný výsledek bude velkolepý. Jestli si nerozumíte s rodiči svými či své drahé polovičky, opět k sobě najdete cestu. V listopadu si zapisujte všechny pracovní termíny a nehádejte se s nadřízenými. Jednou větou byste si mohli zmrazit kariéru.

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Vodnáři, kteří si právě příliš nerozumějí s rodiči, se s nimi v příštím roce udobříFoto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Peníze

Až do konce března se zdržte větších výdajů. Počátkem léta se zlepší vaše příjmy a v srpnu nakoupíte za poloviční cenu věci, které se vám zalíbí na jaře. V posledním týdnu října se na vás usměje štěstí, není ani vyloučená výhra.

Zdraví

V lednu vás nemine stres, proto bude rozumné, když si pravidelně zkontrolujete krevní tlak. Uprostřed června, a to hlavně od 16. do 24., nechoďte večer sami po ulicích. Opozice Marsu s Plutem by vám v uvedeném období mohla zprostředkovat nepříjemné setkání s agresivními lidmi či vzteklými zvířaty.

Láska

V třetí dekádě března se budete se svou drahou polovičkou neustále hádat. Naštěstí se vždy ještě během večera usmíříte – vášnivým sexem! Duben sice přeje novým známostem, ale láska velmi rychle vyprchá. To správné období pro nezadané nastane v říjnu, tak buďte trpěliví.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Po celý rok budete profesně stoupat pořád výš a mnozí počítejte i s tím, že budete neustále na očích veřejnosti. Pracovně budete důkladně vytížení i v létě, kdy vás o pomoc požádá bývalý zaměstnavatel nebo vás vyzve k spolupráci člověk, s nímž jste v minulosti podnikali. Několik týdnů tak budete jakoby „sedět na dvou židlích“, protože je nedokážete odmítnout. V druhé polovině roku se začnete cíleně vyhýbat některým lidem ze sousedství. Půjde vesměs o jedince, kteří si hrají na boháče a intelektuály, ale padat z nich budou takové perly, že si mnohokrát pomyslíte, jací jsou to hlupáci, které v životě opravdu k ničemu nepotřebujete.

Peníze

Jediné, co v tomto roce nebudete muset řešit, jsou finance. Svým způsobem si díky přemíře práce začnete žít v blahobytu. V červnu si dokonce mnozí z vás přijdou k velké sumičce lukrativním prodejem třeba pozemku nebo chaty.

Zdraví

V třetí dubnové dekádě omezte živočišné tuky a nechte si změřit hladinu cholesterolu. V září a říjnu nepodceňujte šumění v uších, pocit sucha v nose ani oteklé kotníky. Bude to signál ledvin, že správně nefungují, a nemoc by mohla přejít do chronické formy.

Láska

Jste-li osamělí, ideální období pro seznámení budete mít v první dubnové dekádě. Jestli máte letitý vztah, který prošel několika krizemi, a v prvních měsících roku to nebude jiné, v červnu se partnerství rozpadne. Konečně pochopíte, že to je pro oba nejlepší řešení. Máte-li v plánu založit rodinu, ideální dny pro početí potomka budete mít od 3. do 27. července.

Tak co říkáte svému horoskopu?

Reklama

Související témata:

Načítám