Hlavní obsah

Veronika Žilková: Horoskop na rok 2012 ode mě a zdarma!

Foto: Mona Martinů

Každý by chtěl znát tu lepší stránku své budoucnostiFoto: Mona Martinů

Reklama

Věštba z kostí od kuřete, lógru, kostek, skleněných kuliček a hvězd. Blíží se konec roku 2011 a před námi je rok 2012. Na novinových stáncích i na internetu se objevují zaručené horoskopy na další rok, které nám prozradí, co nás čeká a nemine.

Článek

Taky si je máte strach koupit, natož přečíst?

Každý by rád znal svou budoucnost, ale jen tu dobrou. O horoskop v následujícím znění: „V roce 2012 nebudete mít peníze, nebudete zdraví, přátelé vás opustí, partner či partnerka podvede…“ nikdo z nás přece nestojí.

Co je lidstvo lidstvem, všichni chceme poodhalit budoucnost z touhy po něčem víc, po něčem lepším, než právě máme. Je to pochopitelné, protože přítomnost je plná úkolů, snažení, proher i doufání, že to snad zítra bude všechno lepší.

I já jsem zkusila kartářku, numerologii i astrologii. Ale opravdu jen jednou. Všichni mě vyděsili a zavedli na jakési scestí. Podvědomě totiž každý z nás začne ty jejich rady i předzvěsti někde v sobě nosit a myslí víc na to, jak se vyhnout nějaké negativní věštbě, než okolo jedoucím autům. Přestane dávat pozor, a auto ho srazí. Pochopitelně, protože místo na pravidla silničního provozu dotyčný myslel na věštbu. Věštba se naplnila??? Ale kdepak, jen prostě nedával pozor.

Kdo mi při věštbě nelhal, byla jedna „cikánka", která mi jednou na ulici koukla do dlaně a řekla: „Vidím peníze". A za chvilku je nejen viděla, ale i měla v kapse. Při věštění totiž přemístila peněženku z mojí kapsy do té své. Dost jsem ji vyděsila, protože jsem jí vzala za ruku zase já a řekla jí, že v její dlani čtu, že jestli mi peněženku ihned nevrátí, tak bude mít brzo na té ruce těžké náramky od policajtů. Za své dopadení se nezlobila. Naopak, ocenila můj postřeh, peníze mi vrátila, a já jí dala stovku jako nálezné.

Myslím, že to je návod, jak brát horoskopy. Pokud se bez nich neobejdete a musíte je číst, tak jen pro vlastní pobavení. Jednu takovou „zaručenou" věštbu na rok 2012 máte ode mě zdarma a z lásky.

Vzala jsem kosti od kuřete, kostky, karty, lógr od kafe, pár skleněných kuliček a vše jsem levou rukou zamíchala a rozhodila po podlaze, kudy chodí hvězdy, a vyčetla pro vás toto:

Práce

V roce 2012 vás doma čeká spousta práce. Vaše okolí i v příštím roce bude překvapivě zase chtít jíst i pít. Budete muset nakupovat, vařit, uklízet, a to vše zřejmě za ještě méně peněz, než jste měli letos. Ničeho se nebojte, zvládnete to, stejně jako v roce minulém. A pamatujte: nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.

Domov

Dávejte pozor v kuchyni. Kuře, koláče, bábovku ani sekanou nepečte déle, než je určený čas, jinak vás v roce 2012 čeká problém. Vše spálíte a budete mít škodu, špatnou náladu a místo večeře hlad. Hladová rodina je podrážděná a hádavá. Takže pokud chcete mít doma klid, při pečení hlídejte troubu i hodiny a méně telefonujte s kamarádkami.

Partnerský horoskop

Pokud budete chtít po partnerovi to, co on nechce, nemá rád, nebo dokonce nesnáší, připravte se na napětí a spory. Pokud se na to vykašlete, nastane u vás klid, mír a vzájemné porozumění. Pokud k hádce přesto dojde, pamatujte, že v partnerské hádce vítězí ten, kdo vydrží déle mlčet. Jak vás začne partner vytáčet, natočte si do sklenici vodu a po pomalých doušcích ji pijte. S plnou pusou se totiž nemluví.

Zdraví

Když se nepřejíte, nepřepijete a budete chodit do všech schodů pěšky, máte záruku, že vám v roce 2012 bude lépe, než když se přejíte, přepijete a budete jezdit výtahem.

Tak si ten rok 2012 pěkně užijte a já jdu zamést ten binec, co zbyl z věštby na hvězdné podlaze.

Můj „hvězdný“ manžel totiž pro mé věštecké schopnosti pochopení nemá, a jen by mi vynadal, že jsem líná „hvězda" a neuklízím.

Reklama

Načítám