Hlavní obsah

VIP beauty triky: Čím se zkrášluje Sarah Jessica Parker?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Perfektní make-up, pleť i vlasy. Také si vždycky říkáte, jak jen to dělají? My také, a proto jsme našli pár zajímavých tipů a rad slavných žen, jak být krásnější a mladistvější. Takhle o sebe pečují hvězdy!

Článek

Například Jennifer Lopez má na prahu padesátky postavu lepší než mnohé dvacetileté ženy a pleť tak vypnutou a bez vrásek, že si musíme u každé její nové fotky vzít k ruce smetáček a lopatičku, abychom mohly zamést naše spadlé brady. Samozřejmě – jsou tu vizážisté, úpravy fotografií, filtry i plastiky. Zásadní roli však hraje denní rutina slavných žen – s ní bezvadný vzhled stojí i padá. A víte, na čem se slavné ženy shodly? Že nikdy, ale opravdu nikdy nechodí spát s neodlíčenou pletí.

Které celebrity si nenechávají tipy pro dokonalou pleť a líčení jen pro sebe?

Kate Winslet (42)

Foto: Profimedia.cz

Kate Winslet se stala pro mnoho žen příkladem, jak být přirozená a zároveň skvěle upravenáFoto: Profimedia.cz

Herečka Kate Winslet nezapomíná, že věk prozrazují také ruce a že obličej končí až v dekoltu. Proto si pečlivě odličuje nejenom tvář, ale i krk. Používá péči pro suchou pleť, a to od značky Lancôme, aby se účinky doplňovaly. Nedá dopustit na hydratační tonikum a rozjasňující sérum. Chcete o sebe pečovat jako Kate Winslet? Sérum nanášejte na vyčištěnou pleť ještě předtím, než se namažete krémem, a používejte ho spíš večer – v noci pleť regeneruje a lépe vstřebá výživné látky.

Foto: Archiv firem

Sérum si vyberte na míru své pleti. Na foto (zleva): Sérum Génifique Advanced, Lancôme, 1729 Kč. Sérum Elixir Jeunesse, Yves Rocher, 799 Kč. Perlové sérum Q10 Power, Nivea, 430 KčFoto: Archiv firem

Margot Robbie (28)

Foto: Profimedia.cz

Margot Robbie o sebe pečuje efektivně a dokáže přitom ušetřit hodně časuFoto: Profimedia.cz

Kdo z nás má času nazbyt? Ani herečka Margot Robbie nechce ztrácet drahocenné chvíle, a proto se nánosů filmového make-upu zbavuje rovnou ve sprše. Zkuste to tak dělat i vy. Využijte přitom odličovací gely – většinou se nanášejí na vlhkou pokožku, trochu se napění a opláchnou, anebo sprchový micelární gel – stačí malou kapku smíchat s vodou, rozetřít na tvář a smýt.

Margot Robbie má také v oblibě textilní masky – a i zde umí šetřit čas. Na obličeji je nechává působit, zatímco jí její tým upravuje vlasy na společenskou událost.

Foto: Archiv firem

Odličujte se už ve sprše. Na foto (zleva): Sprchový micelární gel, Essenté, 320 Kč. Odličovací gel Sensibio, Bioderma, 311 Kč. Čisticí pěnivý gel, Garnier, 100 KčFoto: Archiv firem

Keira Knightley (33)

Foto: Profimedia.cz

Keira Knightley si zakládá na svém přírodním obočí a jeho větší úpravy odmítáFoto: Profimedia.cz

Keira Knightley se v jednom rozhovoru svěřila, že její pleť nebyla vždycky tak krásná a zářivá jako teď. Trápilo ji akné a nánosy make-upu při natáčeních mu rozhodně nepomáhaly. Ráda proto nechává pleť dýchat – osvědčilo se jí to jako nejlepší lék na pupínky. Dnes má pokožku naopak sušší, takže si místo hydratačních krémů oblíbila oleje.

Pro britskou herečku je typické husté obočí. Jaké je tajemství? Nechat ho být. Během herecké kariéry se potkala se spoustou vizážistek, a když jí některá doporučila obočí vytrhat, utíkala prý ze židle okamžitě pryč. Keira Knightley jen jemně upravuje spodní linii, seshora jej netrhá nikdy.

Foto: Archiv firem

Místo hydratačních krémů můžete používat oleje. Na foto (zleva): Obličejový regenerační olej Růžový, Nobilis Tilia, 339 Kč. Suchý olej Squalane 100%, Saloos, 226 Kč. Arganový olej, Renovality, 269 KčFoto: Archiv firem

Ashley Graham (30)

Foto: Profimedia.cz

Ashley Graham hydratuje pleť obličeje několikrát denně sprškou růžové vodyFoto: Profimedia.cz

Modelka Ashley Graham se upravuje podle příležitosti. Pro běžný den užívá jen krém, gel na obočí, trochu bronzeru a řasenku. Na večerní události nebo focení si ráda užívá „full face make-up“, to znamená pořádně výrazné líčení o několika krocích.

Ráda používá růžovou vodu – obličej si jí přestříkává několikrát denně. Osvěží vůní růží a dodá hydrataci, což se hodí, pokud trávíte dlouhé hodiny v klimatizovaných místnostech. A modelčin tip pro upravené obočí? Spirálku, jíž se pročesává, nejdřív přestříkejte lakem na vlasy. Obočí tak zvýrazníte a zafixujete. Kromě laku na vlasy lze použít speciální gelové řasenky – průhledné nebo i lehce zabarvené. Často obsahují maličké chloupky, které dokážou obočí zahustit.

Foto: Archiv firem

Vylepšete si obočí speciální řasenkou. Na foto (zleva): Řasenka na obočí, Andmetics, 290 Kč. Objemový gel na obočí Gimme Brow+, Benefit, 790 Kč. Průhledný gel na obočí Brow Definer, Douglas, 289 KčFoto: Archiv firem

Sarah Jessica Parker (53)

Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker je po léta věrná jednomu produktu...Foto: Profimedia.cz

Představitelka Carrie ze „Sexu ve městě“, která si ráda pořizovala stále nové a nové boty a šaty, je v kosmetice věrná  jedinému hydratačnímu krému na citlivou pleť od značky La Roche-Posay. Má ho vyzkoušený a vzhledem k tomu, že její pokožka nesnese parfemované produkty, nepouští se do žádných kosmetických experimentů. Jaké je poučení? Jestliže vám něco vyhovuje, neměňte to. A její trik pro super hebké rty po celý rok? Naprosto jednoduchý: vždy před spaním je ošetřete balzámem. Můžete použít jakýkoli, nejlépe však nějaký netónovaný.

Foto: Archiv firem

Bezbarvé balzámy vyzkoušejte i na noc. Na foto (zleva): Balzám Crystal Vanilla, EOS, 179 Kč. Pečující balzám, Labellino, 139 Kč. Multifunkční balzám, Lanolips, 380 KčFoto: Archiv firem

Jennifer Lopez (49)

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez vypadá fantasticky. Péči o pleť i o postavu věnuje hodně času i energieFoto: Profimedia.cz

Herečka a zpěvačka se pyšní nádhernou pletí bez vrásek. Aby si ji udržela zářivou a hebkou, ráda používá chemický peeling – zbavuje pleť odumřelých buněk působením kyseliny glykolové, tudíž nejsou potřeba hrubé částečky jako u klasických peelingů.

Tajemství zpěvaččiny nestárnoucí pleti tkví nejen v peelingu, ale i v afirmacích. Každý den, i několikrát, sama sobě říká, že je mladistvá a nestárnoucí. Nebo že je sebevědomá a září. I když to možná zní jako největší klišé pod sluncem, Jennifer Lopez je živoucím důkazem, že to funguje. Nebo to jsou dobré geny a plastický chirurg? Každopádně, než jít pod nůž, to je lepší si těch pár větiček před zrcadlem odříkat.

Foto: Archiv firem

Pro mladistvě vypadající pleť vyzkoušejte chemické peelingy. Na foto (zleva): Enzymatický peeling, Collistar, 1160 Kč. Samozahřívací exofilant, Dermalogica, 1529 Kč. Peeling Revealing Radiance, Mary Kay, 1590 KčFoto: Archiv firem

Kterou slavnou ženu obdivujete nejvíc?

Reklama

Načítám