Hlavní obsah

Vše dovoleno! Nebojte se kombinovat barvy, které k sobě zdánlivě nejdou, rozzáříte sebe i šatník

 

Reklama

Jaro je zatím daleko, ale díky zářivým barvám zaručeně zvednete náladu sobě i okolí. Naučte se kombinovat zdánlivě nekompatibilní odstíny v jednom outfitu. Jak na to?

Článek

Milujete černou a nedáte na ni dopustit, ale tušíte, že čas od času by se hodilo šatník rozptýlit veselejšími odstíny? Jste tady správně! Tři outfity ve videu hrají všemi barvami. Experimentovali jsme se stylistkou Barborou Havlíkovou.

Zářivé a syté barvy a jejich nejrůznější kombinace jsou letošní trend. Nebojte se tudíž obléct třeba dříve zavrhovanou kombinaci červené a růžové. A podobné je to s modrou a zelenou! Barvou letošního roku je modrofialová Very Peri, proto si neváhejte pořídit i kousek v podobném odstínu – skvěle k ní jde žlutá a lila.

Děkujeme značkám za půjčení oblečení a doplňků na natáčení:

1. Růžová a červená: boty Gino Rossi, 2499 Kč (CCC); sukně Lindex, 799 Kč; rolák Mohito, 399 Kč; svetr Reserved, 899 Kč; kabelka Jenny Fairy, 849 Kč (CCC); náušnice H, 249 Kč (sada 6 ks)

2. Modrá a zelená: kalhoty Lindex, 1299 Kč; rolák Mohito, 399 Kč; sako Zara, 1399 Kč; boty Deichmann, 499 Kč; kabelka Mohito, 599 Kč

3. Fialová, žlutá a lila: sukně Reserved, 599 Kč; svetr Lindex, 1499 Kč; sako Mohito, 1299 Kč; boty Quazi, 1699 Kč (CCC); kabelka Gino Rossi , 2299 Kč (CCC)

Milujete barvy a chcete k nim nějaký základní kousek? Podívejte se na černé kalhoty pro všechny typy postavy.

Reklama

Načítám