Hlavní obsah

Výklad z karet dle znamení: Co vás čeká v říjnu?

Foto: Bobex-73, Shutterstock.com

Foto: Bobex-73, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přichází říjen a je třeba připravit se nejen na studený vítr, občasné deště či plískanice, ale i na to, co má první podzimní měsíc připravené právě pro vaše znamení zvěrokruhu.

Článek

Úplňku se tentokrát dočkáme až ke konci měsíce – čtyřiadvacátého se zatřpytí ve znamení Býka. To znamená, že byste si kolem tohoto dne měli dávat pozor na krk a hlasivky, kvůli Býkovi jsou velmi náchylné k nejrůznějším nachlazením a dalším chorobám. Býk kromě toho posiluje nechuť ke změně, nesnažte se tedy přicházet v této době s žádnými převraty, počkejte si na příznivější situaci. A co má říjen připraveno právě pro vás?

Beran (21. 3. – 20. 4.) Mág – Královna holí – Páže mečů

Jako Berani jste zvyklí mít situaci pod kontrolou a vždy držet otěže pevně v rukou. Teď se však ve vašem okolí objeví někdo, kdo si jde tvrdě za svým, na nikoho se neohlíží a chce za každou cenu zvítězit. Nechoďte do přímého střetu, vyhněte se mu, nevzešlo by z toho nic dobrého, jen hádky. Ani jeden z vás by totiž nedokázal ustoupit. Zaměřte se prozatím na něco jiného – nejlépe na rodinu a upevňování vztahů. Je ideální okamžik udělat radost drahé polovičce, tak ji rozmazlujte a konflikty nechte spát.

Býk (21. 4. – 21. 5.) 4 pentaklů – 6 mečů – Eso pohárů

Máte pocit, že je vaše pozice dokonalá – cítíte klid, harmonii a jste spokojeni. Anebo ne? Z nějakého důvodu máte nejasný špatný pocit. Někde uvnitř hlodá červík, že by mohlo být lépe. A má pravdu. Jste příliš opatrní a úzkostliví, umanutě sázíte na jistotu, která vás ale pomalu začíná nudit. Nebojte se změny a vyrazte, nikdo vám v rozletu nebude bránit a získáte nejen osamostatnění, ale i pokrok. A navíc, v okruhu vašich přátel někdo čeká miminko, tak se těšte.

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Býci budou mít nejasný pocit, že je v jejich životě něco v nepořádku. Jak si s tím poradí?Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 7 mečů – Viselec – 9 mečů

Nebudeme si nic nalhávat: říjen vám moc nesvědčí. Snažili jste se vyhnout nepříjemnostem ne úplně čestným způsobem a teď budete pykat. Kromě bezesných nocí vás čeká pocit bezmoci a stagnace. Smiřte se s tím, že co jste si navařili, musíte sníst a vykroutit se z toho nedá. Snažte se vydržet a nepodlehnout depresi, nakonec se všechno vyřeší a pro vás to bude cenná lekce. Zatnout zuby je teď jediná cesta. Vyškrábněte v sobě pokoru a přijměte svůj trest.

Rak (22. 6. – 22. 7.) Páže pentaklů – 7 pohárů – 9 holí

V říjnu se objeví situace, kterou Raci příliš dobře nenesou: nutnost se rozhodnout, udělat radikální řez. Ačkoli se jedna volba zdá úplně jasná, nenechte se nachytat na fantazírování a vzdušné zámky. Držte se na cestě rozumu, tato volba vám může přinést mnoho po materiální stránce. Neodstřihávejte se ale za žádných okolností od lidí kolem sebe, myslí to s vámi dobře a budete je potřebovat. Karty navíc mluví o překvapení, které jste nečekali – teď máte šanci se zamyslet, co by to mohlo být.

Lev (23. 7. – 22. 8.) Císař – Rytíř mečů – Věž

Situace v říjnu bude pro Lvy poměrně neobvyklá: cítíte se osaměle a odtrženě od světa. Natolik jste se zabrali do toho, co vám přišlo důležité, až vaši přátelé kamsi zmizeli. Bohužel jste si to u nich dost rozlili, takže budete muset vyřešit nejeden konflikt, než se všechno napraví. Říjen pro vás nebude jednoduchý, neztrácejte však naději, i když to bude vypadat zoufale. Ze samoty vás vytrhne jednorázový flirt, který se jasně rýsuje na obzoru. Využijte ho a zvedněte si náladu.

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Z říjnového zoufalství vytrhne Lvy jednorázový flirtFoto: nd3000, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.) 3 holí – 5 pentaklů – Rytíř holí

Říjen před vás postaví nové výzvy. V práci se začne rýsovat projekt, na němž byste se rozhodně rádi podíleli. Neváhejte a pusťte se do něj, ale s rozumem. Vrhat se do něčeho moc zbrkle by vám přineslo jen zmařené iluze a materiální ztráty. Nenechte se unést nadšením, spíš než jen do práce investujte energii i do rodiny a blízkých. Vše pečlivě zvažte a jednejte s rozvahou a trpělivostí, vyplatí se to. City tentokrát odložte stranou, v říjnu by vám měl našeptávat rozum.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 10 holí – 8 mečů – 10 pentaklů

Vahám říjen přinese nutnost se naučit, jak se dává sbohem. Máte v sobě blok, který vás omezuje. Hleďte se ho rychle zbavit, jinak se zhroutíte pod stresem a napětím, které si sami působíte. Hoďte mindráky za hlavu a konečně uvěřte, že jste dost dobří – otevřou se vám tím nejedna vrátka k úspěchu. Štěstí a spokojenost máte jen krůček před sebou, nebojte se ho tedy udělat! Někdy je třeba říct sbohem, aby mohlo něco nového začít.

Štír (24. 10. – 22. 11.) Spravedlnost – 8 holí – Rytíř pohárů

Ač se to možná nezdá, říjen nabídne skvělé podmínky pro lásku a romantiku obecně. Zadaným Štírům přinese příležitost vztah oživit a okořenit a single jedincům možnost někoho potkat a něco hezkého začít. Na nic si nehrajte, nepřetvařujte se, vyložte karty na stůl a uvidíte, že to přinese ovoce – udělejte to tak, jak vám velí srdce. A nenechte se zaskočit rychlým vývojem, tomuhle vztahu to spíše prospěje. Obecně se věci ve vašem životě dají do pohybu a vy konečně začnete mít pocit, že stagnace skončila.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Říjen Štírům i Rybám nabídne skvělou možnost oživit starý vztah nebo získat novýFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 6 holí – 8 pohárů – Rytíř pentaklů

Říjen pro vás začne poměrně slibně a vaše plány se budou plnit jeden za druhým – v práci i v soukromí. Pak ale přijde zlomový moment, kdy se budete muset rozhodnout, co všechno chcete svému vítězství obětovat. Neváhejte však dlouho, mohlo by se to vymstít – někdy je nutno se pro dobrý cíl věcí i vzdát. Po vztahové stránce bude vše v pořádku, jen pozor na přílišný stereotyp, i to je někdy zabiják. Nedejte mu šanci a podnikejte zajímavá a zábavná dobrodružství s partnerem i s přáteli.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) Poslední soud – Eso holí – Luna

Říjen by pro Kozorohy měl znamenat posun. Sami tušíte, že je ve vašem životě třeba něco změnit, že vám zajeté koleje nevyhovují. Zamyslete se, do jaké oblasti energii investovat, a pak se příležitosti pevně chyťte a nepusťte. Nový impulz vám se životem udělá přímo zázraky. Nebojte se být tak trochu snílkem, ačkoli to pro vás není přirozené, a jít za svými tužbami – kreativita a nápady budou oceněny. Jen se nenechte zviklat a neustupujte, dokud nedosáhnete cíle – hezky kozorožsky.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 4 holí – 2 holí – 6 pentaklů

Říjen pro Vodnáře nebude špatný. Celé září jste si protrpěli s pořádnými starostmi na krku a pocitem, že se vám nic nedaří. Potíže se konečně rozplynou a dostaví se dlouho očekávaný pocit úlevy. Bohužel ale ne na dlouho – budete postaveni před klíčovou volbu, která vám nebude zrovna příjemná. Rozhodujte se ne nutně pro své dobro, ale hlavně v zájmu blízkých. Právě jejich vděk vám pomůže zůstat nad věcí, jejich pomocné ruce vás podrží, když nebude hej.

Ryby (21. 2. – 20. 3.) Ďábel – Páže holí – Milenci

Pro Ryby bude říjen měsícem plným milostných hrátek a postelového dobrodružství. Neodříkejte si, právě naopak – užijte si to! Pro zadané: pozor na nevěru – i když budete mít neřestné choutky, ubraňte se jim a věnujte se partnerovi. Neuvěříte, jak váš milostný život rozkvete. Vložte novou energii do toho, co máte, a nehledejte obveselení jinde. Single jedinci mohou doufat ve známost, která bude nejen vysoce erotickým dobrodružstvím, ale vydrží i do budoucna.

Jaký bude váš říjen?

Související témata:

Načítám