Hlavní obsah

Jací jsou muži milenci podle životního čísla?

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulý týden jste si mohly přečíst, jaké jsme my, ženy, podle životního čísla milenky. Teď si posvítíme na (nejen naše) muže. Co je v posteli baví a jaké milostné hrátky od nich můžete čekat?

Článek

Abyste mohly vypočítat životní číslo vašeho partnera, stačí vám jednoduše sečíst všechna čísla jeho data narození, číslici po číslici. Pokud vám vyjde číslo dvojciferné, opět ho sečtěte (kromě čísel 11 a 22), až se dostanete na zredukovanou jednocifernou verzi.

Příklad: Pokud se narodil 18. 7. 1978, sečtete číslice takto: 1 + 8 + 7 + 1 + 9 + 7 + 8 = 41 = 4 + 1 = 5

Jaký milenec je váš partner?

Číslo 1

Muži jedničky bývají v posteli trochu sobečtí, ale dají se „vycvičit“, jen je třeba se občas připomenout. Každopádně si umí říct o to, co chtějí – a může to být pokaždé něco jiného. Baví je různorodost a v posteli jsou hodně kreativní. Jsou dominantní a rádi svůj protějšek ovládají, ale když je překvapí svou iniciativou, rozhodně se nebudou zlobit. Překvapení je totiž to, co mají vůbec nejradši.

Číslo 2

Muži dvojky jsou pomalí a něžní milenci. V posteli to s nimi není taková divočina, hledají spíš hlubší spojení a vzájemné naladění, rychlovky je moc neberou. Romantika je něco, čeho si velmi cení, sex s nimi bývá jako z pohádky, protože si dávají hodně záležet, aby byl opravdovým zážitkem. Počítejte tedy s erotickými masážemi, příjemnou hudbou, světlem svíček, ale také s nejrůznějšími experimenty, třeba s jídlem. Sex si vychutnávají jako jeden velký smyslový požitek.

Číslo 3

Jestli muži trojky něco nesnášejí, je to nuda. Sex je pro ně hlavně relaxační a zábavná aktivita a nikdy ho neodbudou. Stejný přístup očekávají od ženy. Snaží se v této oblasti vzdělávat, sledují trendy, zkouší nové hračky a přístupy, nebrání se vlastně ničemu. Jejich partnerka ale nemusí mít strach, že by byla rychle nahrazena, stačí překvapovat a vrhat se do peřin s nadšením. Toho si trojky cení.

Číslo 4

Mužům čtyřkám je to jasné – sex je sex a láska je láska a nemusí se nutně prolínat. Pokud jsou single, rádi si dopřávají nezávazné jednorázovky. Jakmile jsou ale ve vztahu, jsou oddaní a věrní a nikdy by své druhé polovičce neublížili. Ačkoli sex a lásku oddělují, po dlouhém a naplněném vztahu touží, protože milostné hrátky z lásky jsou přece jen o něčem jiném. Až při nich se dokážou otevřít a druhému se úplně oddat.

Foto: Pressmaster, Shutterstock.com

Pokud je čtyřka single, dopřává si nezávazný sex na jednu nocFoto: Pressmaster, Shutterstock.com

Číslo 5

Muži pětky jsou experimentátoři a dobrodruzi, milovníci adrenalinu a všeho nečekaného. Zbožňují zkoušení nových věcí a čím pravděpodobnější je, že je někdo nachytá, tím lépe. Vztah s nimi není pro jemné povahy, jsou ohledně svých sexuálních zážitků velmi otevření a nebojí se překračovat hranice. Jen těžko zvládají dlouhodobé, klasické vztahy, hledají spíše alternativy.

Číslo 6

K sexu mají muži šestky zvláštní vztah – je pro ně důležitý, ale na druhou stranu si nedokážou představit hrátky s někým, komu stoprocentně nedůvěřují. Bývají trochu nejistí, ale jakmile se otrkají, je to jiná písnička. Jsou totiž velmi intenzivní a důkladní, do věcí, na kterých jim záleží, jdou naplno a vydají ze sebe všechno. Většinou se sice nemilují tak často, ale zato je to pokaždé nezapomenutelný zážitek se vším všudy. Navíc mají vždy na prvním místě uspokojení svého protějšku.

Číslo 7

I muži sedmičky jsou v sexu opatrní, mají zábrany a dělají si hodně starostí s tím, jestli dělají všechno správně. To vede k tomu, že prožijí většinou jen málo vztahů. Zato jsou hluboké a intenzivní. Pokud s nimi vstoupíte do partnerství, nejspíš budete překvapeny. Po čase se totiž zábran zbaví, a když druhému důvěřují, je to jízda.

Foto: MJTH, Shutterstock.com

„Jsem dost dobrý, dělám to správně?“ Tím se trápí nejistá sedmičkaFoto: MJTH, Shutterstock.com

Číslo 8

Muži osmičky potřebují mít situaci pod kontrolou a vždy se drží dominantní pozice. Rozhodně jim nevadí sex organizovaný a třeba i zapsaný do kalendáře, rádi mají ve věcech pořádek a hlavně rádi vědí, na čem jsou. Díky tomu není problém si s nimi o milostné stránce vztahu promluvit – umí se bavit bez emocí a jsou ochotní dospět ke kompromisu. S nimi budete vždycky přesně vědět, na čem jste.

Číslo 9

Empatie je základním kamenem vztahů všech mužů devítek. Ať už se o chlapech říká cokoli, tihle se do svého protějšku umí vcítit a udělají všechno, co mu na očích vidí – i v posteli. Rádi plní přání druhých a rádi svou drahou polovičku překvapí. O sexu a vztazích neumí moc mluvit, raději konají. Sex s nimi je uvolněný, příjemný a taky velká zábava.

Foto: Viacheslav Boiko, Shutterstock.com

O vztazích a sexu si s devítkou moc nepopovídáte. Za ni mluví činyFoto: Viacheslav Boiko, Shutterstock.com

Číslo 11

Sex je pro muže jedenáctky velmi důležitý, stejně jako vztahy obecně – vlastně neumí být sami. Jsou totiž velmi smyslově založení a blízkost druhého člověka jim chybí, neumí bez ní existovat. V posteli jsou kreativní a tvární, rádi vymýšlejí nové věci a dají se přemluvit ke každé „špatnosti“. Sex je pro ně přirozenou součástí života a přesně tak k němu přistupují – zkrátka žádná tabu.

Číslo 22

Dvojitá dvojka znamená ještě větší něhu a smysl pro romantiku – tihle muži jsou jak vystřižení z romantického filmu. Každou chvíli se objeví s pugétem a v ložnici zásadně nechávají hořet svíčky a vonět aromatické oleje. Nikdy by svou polovičku netlačili do ničeho, co jí není příjemné a sami jsou poměrně konzervativní. Doteky jsou pro ně klíčové a součástí sexu je pro ně také vzájemné hýčkání a rozmazlování.

Sedí to na vašeho milence?

Reklama

Související témata:

Načítám