Hlavní obsah

Žárlí na váš vibrátor? Udělejte si klon jeho chlouby!

Foto: Isifa

Nezůstávejte sama ani v jeho nepřítomnostiFoto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedovolí vám používat vibrátor? Máte strach si nějaký přát, aby se třeba neurazil? Jděte na to šalamounsky a požádejte ho, aby si stáhnul kalhoty! S odlitkem svého vlastního kopí soupeřit nebude!

Článek

Pro zpestření unavených partnerských vztahů (i těch spokojených) se doporučují sexy hry nebo experimenty s erotickými pomůckami. No jo, jenže co když partner zrovna není z těch, co holdují umělákům, vibračním zázrakům nebo sexuálním novinkám?

„Od té doby, co jsem těhotná, na to mám větší chuť než obvykle,“ svěřuje se Kamila, která je ve čtvrtém měsíci těhotenství. „Na sex myslím skoro pořád, a taky chci vyzkoušet něco nového. Když mi kamarádka půjčila jeden erotický katalog, chtěla jsem půlku věcí koupit,“ směje se. Její nadšení se ale bohužel nesetkalo s úspěchem, a to ani, když prstem ukazovala na poslední modely firmy Lelo: Tiani a Lyla (více o nich najdete zde). Prý nezabral ani sexometr.

Můj muž se bojí velikosti ostatních penisů!

„Můj manžel je tak trochu konzerva. Když mu ukážu, co bych si přála za vibrátor, zvedne oči v sloup, řekne, že je to odporný, a jde pryč. Nikdy se o tyhle věci moc nezajímal a já mám podezření, že je to strachem, aby náhodou někdo nebo něco nebylo lepší a větší než on,“ polemizuje nastávající maminka. Proto se rozhodla, že manžela bude v posteli víc chválit, aby získal jistotu, že nic umělého nemůže ohrozit jeho pozici dokonalého milovníka. To je dobrý plán! Jenže co dál?

Kamila dostala radu, aby koupila sadu Clone a Willy (běžná cena 1390 korun, s výraznu slevou pořídíte na www.sexshop.cz) na odlévání kopie manželova penisu nebo soupravu Cloneboy, která je zhruba o dvě stě korun levnější. Tyhle vychytávky jsou totiž pro žárlivce jako stvořené! (Pozor, k dostání je i čokoládová verze za 999 korun, čili co si uděláte, to si potom sníte.)

Jak jsem ho přemluvila k odlitku?

Momentálně je to tak, že s nimi takové dildo řádí skoro pořád. „Ještě to nechám pár dní uležet a koupím si do odlitku vibrátor, aby se ten klon taky pořádně hýbal. Manžel už si na něj zvyknul, takže tohle už překousne taky,“ uzavírá Kamila, která svým snažením dosáhla svého. Vy můžete taky! Chcete vědět, jak tyhle soupravy fungují?

Stručný popis celé akce. Vše v jednom balení!

Z penisu se odstraní pubické ochlupení. Pak je nutné válečníka na startu trochu povzbudit, aby se zvednul a vydal na tažení. Toho se můžete ujmout vy. Ruční nebo orální práce určitě zabere. Jestli ne, sáhněte po vakuové pumpě. Jakmile je pérko v pozoru, vsune se do válce. Tam, kam dosáhne, se udělá značka. Po vysunutí penisu se válec nůžkami zkrátí k vyznačené metě. Následně se v misce smíchá přiložený bílý prášek (modelující gel) s vodou ohřátou tak akorát. Po rychlém zamíchání se obsah misky nalije do válce.

Foto: Isifa

Přemluvte svého partnera k odlitkuFoto: Isifa

Nový penis může i vibrovat!

To je chvíle opět pro stojící pérko. Šup tam s ním! Uvnitř počká dvě minutky. A tak (ve stručnosti) vzniká forma odlitého penisu. Jestli se rozhodnete, že chcete, aby později vrněl, vnitřek se nechá dutý, aby zbylo místo pro vsunutí vibrátoru, v opačném případě je nutné použít ještě silikonovou výplň. (Každopádně kompletní postup je přiložený výrobcem, a to dokonce v kreslené verzi.)

Po vytvrdnutí máte druhý penis připravený k použití. Připomíná latexovou pomůcku, je omyvatelný (s vibrátorem uvnitř určitě ne vodotěsný, na hrátky ve sprše si najděte jiné milence viz článek Tajný milenec do vany? Voděodolný vibrátor!.) Zpestřit manželský sex jde ale i bez umělých vrnidel, pokud by vám ani blamáž s odlitkem u partnera neprošla. Tipy zde. Jinak je to ale celkem fajn věc! Co říkáte?

Jaký máte názor na odlitky? Zdá se vám to jako fajn nápad?

Reklama

Související témata:
Klony

Načítám