Hlavní obsah

Zázračné náramky: Odeženou i komáry!

Foto: Thinkstock

Náramek nemusí být nutně jen módní doplněk!Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odeženou komáry, ohlídají vaše bezchybné opálení, podpoří rovnováhu nebo třeba upozorní na novou esemesku. O čem je řeč? O moderních náramcích, které dokážou kousky, o kterých se vám možná ani nesnilo!

Článek

Léto je tu a s ním i spousta cestování, otravného hmyzu, naopak příjemného opalování a zdravého pohybu. Chcete si být jisti, že to všechno zvládnete bez sebemenších problémů? Pořiďte si jeden z funkčních náramků, které nejsou tak drahé a přitom leckdy dokážou divy!

Opalovací pomocník na léto

Máte strach, abyste při opalování nevystavovali pokožku zbytečnému riziku? Kromě výběru správného opalovacího krému (tipy na ty špatné a dobré najdete v testu zde) vám může pomoci i speciální náramek UVSunSense. „Jde o osvědčený výrobek, který je v USA patentovaný už 12 let,“ ubezpečuje distributorka Vladimíra Kučiaková.

Foto: UVSunSense

Fialová barva značí, že jste namazáni dostatečněFoto: UVSunSense

Tento speciální proužek před opalováním jednoduše připnete na zápěstí, a opalovací krém pak nanesete na celé tělo včetně náramku. Pomocník pro bezpečné slunění tak změní barvu z tělové na fialovou a nevrátí se do původního stavu do té chvíle, dokud není třeba nanést další nátěr krému nebo odejít ze slunce. Balení se sedmi kusy vás přijde na 350 korun, proužky jsou jednorázové a vázané na jednu osobu. Výrobce doporučuje náramek večer po použití hodit do koše. Je k dostání v internetových obchodech nebo v lékárnách.

Zbraň proti komárům

Repelentní náramky BugsLock si zamiluje snad každý odpůrce nevábného repelentového odéru. Místo toho, abyste měli oblečení a obličej ulepený od spreje, si jednoduše nasadíte náramek z mikrovlákna, napuštěný citronelovým olejem. Vydrží až 10 dní, je široký zhruba 2 centimetry a je ideální pro rybaření, stanování, ke všem táborákům nebo na vodu. Seženete ho v růžové, zelené, červené, modré nebo i žluté barvě. Jeden kus vás přitom přijde na 45 korun, k dostání v obchodech se sportovními potřebami nebo na internetu.

Foto: BugsLock

Barevné náramky proti komárůmFoto: BugsLock

Pozor, někdo volá!

Rádi nosíte telefon v kapse batohu nebo v kabelce a po příchodu domů se jen divíte, kolik máte nepřijatých hovorů? Díky náramku s technologií Bluetooth už žádný hovor nezmeškáte (tedy v případě, že ho záměrně nebudete chtít zmeškat…). Stylový náramek, který zároveň slouží i jako hodinky, snadno propojíte se svým telefonem. Při každém příchozím hovoru vám pak jemně zavibruje na zápěstí. Ceny náramků se pohybují dle provedení mezi 600 a 1200 korunami .

Foto: Megadarky.cz

Vibrující náramky s technologií BluetoothFoto: Megadarky.cz

Hit: Zázraky s rovnováhou

„Kamarádka mi nic neprozradila, jen řekla, ať zavřu oči, a zkoušela mě různě vyvést z rovnováhy,“ popisuje své první setkání s balančím náramkem asistentka Daniela z Ústí nad Labem. „Samozřejmě jsem pokaždé spadla. Pak mi ale navlékla na zápěstí náramek a zkoušela vše znovu. Cítila jsem, jak jsem najednou stabilnější a pevnější.“

Silikonové náramky EPO byly původně vyvinuty pro sportovce, aby jim pomáhaly podat co nejlepší výkony, dnes se však těší oblibě široké veřejnosti – jak mladých lidí, tak seniorů. Proč? Obsahují hologramy, které podporují proudění energie v těle, takže je pak člověk silnější, pružnější a ohebnější.

Foto: Epo-naramky.cz

Silikonové EPO náramkyFoto: Epo-naramky.cz

„Náramek se pomocí záporné energie snaží sesynchronizovat jednotlivé buňky v těle a naladit tělo na ideální frekvenci. Člověk pak může fungovat na nejvyšší možný výkon. V některých případech pak náramky dokonce ulevují od bolestí zad, únavy nebo řeší problém nespavosti," říká prodejce náramků Miroslav Bobek. Jeden takový náramek vás přijde na 590 korun.

Chtěli byste některý z náramků vyzkoušet? Nebo máte jiné triky, jak si poradit s komáry, rovnováhou nebo při opalování? Přijdou vám tyto vymoženosti zbytečné, nebo praktické? Přidejte svůj názor a zkušenosti do diskuse!

Související témata:

Načítám