Hlavní obsah

20 tipů na dárky pro učitele a učitelky: Zapomeňte na kytku a potěšte originálně

Foto: Pixel-Shot, Shutterstock.com

Foto: Pixel-Shot, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konec školního roku je opět tady a to je svátek nejen pro děti, které se těší na prázdniny, ale i pro učitele. Všichni si zaslouží odpočinek a načerpat přes léto novou energii. Než se však dveře ve třídách uzavřou, rozdá se vysvědčení a děti dají svým oblíbencům z řad pedagogů kytky. Ale proč by to musela být zrovna květina? Máme pro vás pár tipů na drobnosti, které by mohly kantory potěšit. Rodiče se na ně mohou složit nebo je koupit samostatně.

Článek

Tento týden se na základních školách už neučí. Děti odevzdávají učebnice, uklízí školu, odnáší si věci ze skříněk a chodí na různé vycházky a výlety. Bilancují také se svými učiteli, jaký byl uplynulý školní rok, a s napětím očekávají známky na vysvědčení, které se rozdává na většině škol v pátek 30. června. A spousta učitelů dostane od dětí drobný dárek.

Kdybyste se zeptali učitelek a učitelů, jaký dárek dostávají na konci roku nejraději, většina by se nejspíš shodla, že kytek je až moc, a spíš by ocenili nějakou jinou drobnost. Často totiž ihned po skončení školního roku odjíždějí na dovolenou nebo doma nemají tolik váz. Někteří rodiče se proto složí na společný dar, jiní řeší malou odměnu individuálně. Záleží i na tom, co má učitel vašeho dítěte rád, zda je akční dobrodruh, parádnice nebo mlsoun. A tak jsme posbírali pár tipů a přinášíme vám malou inspiraci, kde nechybí laskominy, kosmetika, šperky, ale i dárkové vouchery.

20 tipů na dárky pro učitele

Související témata:
Školní rok

Načítám