Hlavní obsah

Blíží se StarDance. Máte adepta na vítěze 11. řady?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovníci společenských tanců, krásných šatů a milého glosování jásají, letošní podzim opět prožijeme ve společnosti tančících hvězd. Jedenáctá řada StarDance se blíží. Vyhraje farářka nebo pohádkový princ, tenistka anebo krasobruslař?

Článek

Konečná podoba letošního ročníku StarDance stále není jistá, ale tvůrci slibují, že to bude velkolepé. Moderovat bude prověřená dvojice Marek Eben (63) a Tereza Kostková (45), odborným poradcem a hlavním choreografem bude Marek Zelinka (34), který soutěž vyhrál v roce 2015 s herečkou Marií Doležalovou (34). Kdo bude tančit a koho lze už nyní považovat za favorita?

Simona Babčáková & Martin Prágr

Herečka milující improvizaci se nemůže dočkat, že si pořádně zatančí. Podporu jí slíbila kamarádka a kolegyně z Dejvického divadla Veronika Khek Kubařová (34). Simona Babčáková (48) doufala, že taneční partner bude vyšší a vtipný – a to se jí vyplnilo. Martin Prágr je navíc z Ostravy a má dlouhé řasy, takže je herečka opravdu spokojená! V minulosti tančil s Gabrielou Soukalovou (31).

Foto: Profimedia.cz

Kromě tanečních kreací se diváci těší i na rozhovory s temperamentní herečkou – vládne humoru jako málokdo Foto: Profimedia.cz

Martina Viktorie Kopecká & Marek Dědík

Píše blog Deník farářky a nosí rtěnku a podpatky. Tanec vnímá Martina Viktorie Kopecká (35) jako intimní akt a kvůli účasti se musela poradit ve své Církvi československé husitské. K náročným tréninkům prý přidá vybíhání schodů na faře. Marek Dědík (38) o ní řekl, že je lehká jako pírko a má osobní kouzlo. Je zkušený, už tančil s Veronikou Žilkovou (59), Jitkou Schneiderovou (48), Olgou Šípkovou (52) nebo Pavlou Tomicovou (59).

Foto: Profimedia.cz

Sympatická farářka s Instagramem je největším překvapením této řadyFoto: Profimedia.cz

Jan Cina & Adriana Mašková

Multitalent mladé generace a jeden z adeptů na vítěze této řady. Jan Cina (33) skvěle hraje, zpívá a tančí. Moc si přál, aby mu byla vybrána partnerka se smyslem pro humor, která nebude přehnaně přísná. Adriana Mašková (23) tančila v minulosti s hercem Miroslavem Hanušem (58). A její tatínek prý bude mít radost, protože jí právě tohoto tanečníka letos přál.

Foto: Profimedia.cz

Jan Cina umí hrát, tančit i zpívat a ještě se na něj pěkně koukáFoto: Profimedia.cz

Zdeněk Godla & Tereza Prucková

Proslavil se jako Franta z legendárního seriálu Most! (2019), a ač taneční soutěž nikdy nesledoval, hodlá si to užít. Přesvědčit Zdeňka Godlu (46) musely agentka a manželka, ale nakonec to klaplo. Herec se těší, že zhubne a zlepší si fyzičku. Tereza Prucková (ještě jako Bufková) v minulosti tančila s Martinem Procházkou (49) a Radkem Bangou (39) a věří, že svého mohutného partnera rozhýbe.

Foto: Profimedia.cz

Přijde Zdeňkovi Godlovi fandit partička ze Severky? Foto: Profimedia.cz

Andrea Sestini Hlaváčková & Michal Necpál

Vrcholový sport byl dlouho jejím denním chlebem. V současnosti se spíše než tenisu věnuje Andrea Sestini Hlaváčková (34) dcerce Isabelle, ale na trénování a nové lidi se těší. Michal Necpál (33) je v týmu stálicí, tančil již s Janou Doleželovou (40), Leonou Machálkovu (54), Miluší Bittnerovou (43) a Veronikou Arichtevou (35). Ale ještě nikdy nevyhrál, tak třeba letos?

Foto: Profimedia.cz

Na kurtu tančila Andrea Sestini Hlaváčková s raketou, jak jí to půjde na parketu? Foto: Profimedia.cz

Tereza Černochová & Dominik Vodička

Být součástí kapely Monkey Business znamená, že na pódiu intenzivně paříte. A Tereza Černochová (38) se na fyzicky náročné tréninky těší. A třebaže si většina hvězdných účastníků jako parťáka nepřála nikoho konkrétního, ona snila o Dominiku Vodičkovi (25). A vyšlo jí to. Její partner vyhrál 10. řadu s Veronikou Khek Kubařovou, tak jsme zvědaví, jak uspěje letos.

Foto: Profimedia.cz

Její veliký kamarád z kapely Matěj Ruppert (43) si ze soutěže odnesl bramborovou medaili. Umístí se Tereza Černochová lépe? Foto: Profimedia.cz

Marika Šoposká & Robin Ondráček

Má zkušenosti s baletem, z tance strach nemá. Dvojnásobná maminka se spíše obává, jak logisticky zvládne hodiny a hodiny tréninků skloubit s rodinou. Díky účinkování v Ordinaci v růžové zahradě Marika Šoposká (31) silnou základnu fanoušků, kteří si její Bibi oblíbili. Že by další favorit? Její partner Robin Ondráček ji překvapil tím, jak je vysoký, a sympatický jí byl hned. V minulosti tančil se zpěvačkou Monikou Bagárovou (27).

Foto: Profimedia.cz

Když byla Marika Šoposká oslovena tvůrci pořadu, volala vítězce desáté řady Veronice Khek Kubařové a ta ji spíš odrazovala Foto: Profimedia.cz

Tomáš Verner & Kristýna Coufalová

Krasobruslení je v podstatě tanec na bruslích a Tomáš Verner (35) býval v této disciplíně jednička a sportovcem tělem i duší je stále. Hodlá makat, chce se naučit tančit opravdu dobře a očekává, že na něj bude partnerka přísná. Pamětníkům bude Kristýna Coufalová, blondýnka po jeho boku, povědomá, vyhrála totiž s Romanem Vojtkem (49) první řadu. Velkou šanci má i letos, tak uvidíme.

Foto: Profimedia.cz

Krasobruslení na profi úrovni nejsou žádné šachy, tenhle pán se tréninků bát nemusí Foto: Profimedia.cz

Pavel Trávníček & Veronika Lálová

Nejstarším účastníkem soutěže je pohádkový princ, kterému bylo na podzim 70 let. Jeho tanečnice naštěstí ani vzdáleně nepřipomíná Droběnu ze Tří oříšků pro Popelku (1973). Veronika Lálová (29) je sice zvyklá na tanečníky ve svém věku, ale určitě se těší, co elegantního předvedou. Také je ovšem zvyklá na dobrá umístění, s Davidem Svobodou (36) skončili třetí a se Zdeňkem Piškulou (23) vyhráli.

Foto: Profimedia.cz

V kondici Pavla Trávníčka udržuje mimo jiné malý syn a všichni jsou zvědaví, co na parketu předvede Foto: Profimedia.cz

Mirai Navrátil & Lenka Nora Návorková

Narodil se v Japonsku a vyrůstal ve Frýdku Místku. Jeho kapela Mirai dnes patří k našim nejpopulárnějším. Bude si Mirai Navrátil (28) během tréninků broukat hit Když nemůžeš, přidej, anebo spíš Chci tančit? S partnerkou doufají, že nevypadnou jako první, ale to se tak říká... Lenka Nora Návorková (30) v roce 2018 s Jiřím Dvořákem (54) vyhrála, tak by určitě ráda obhájila.

Foto: Profimedia.cz

Hudebních ocenění má spoustu, koruna krále parketu by Miraie Navrátila jistě potěšila Foto: Profimedia.cz

Anketa

Kterou taneční dvojici tipujete na vítěze 11. řady StarDance?
Simona Babčáková a Martin Prágr
3 %
Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík
8,1 %
Jan Cina a Adriana Mašková
40 %
Zdeněk Godla a Tereza Prucková
2,2 %
Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál
3,6 %
Tereza Černochová a Dominik Vodička
2,6 %
Marika Šoposká a Robin Ondráček
12,2 %
Tomáš Verner a Kristýna Coufalová
19,8 %
Pavel Trávníček a Veronika Lálová
2,2 %
Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková
6,3 %
Celkem hlasovalo 10170 čtenářů.

Někteří lidé mají zkrátka víc talentů. Zpěváci ve filmu: Kdo má nejen hudební, ale i herecké nadání?

Reklama

Načítám