Hlavní obsah

Televizní podzim: Spoustu novinek i osvědčené trháky StarDance a MasterChef

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzimní televizní souboj odstartoval. Na obrazovky vstoupily nové seriály, televize ale sází i na reprízy osvědčených stálic. Každý den v týdnu se můžete těšit na premiéry už vysílaných nebo nových pořadů. A bude se na co koukat.

Článek

Nový 13dílný kriminální seriál Oktopus režiséra Jana Pachla, založený na vyšetřování odložených kriminálních případů v hlavních rolích s Miroslavem Krobotem a Marikou Šoposkou, nasadila na pondělní večery veřejnoprávní Česká televize.

Kriminálka Anděl i ZOO

Nova vsadila na osvědčenou stálici a přichází ve stejný čas s další řadou oblíbeného seriálu Kriminálka Anděl. Úterky budou tak trochu ve znamení konkurence Primy a Novy. Na Primě se zabydlí rodinný seriál ZOO, Nova ve stejný vysílací čas vsadila na seriál Jedna rodina s Filipem Blažkem a Zuzanou Vejvodovou v hlavních rolích. Oba televizní seriály už proti sobě stály na jaře a měly poměrně stejnou sledovanost. Mezi mladšími vítězil seriál ZOO, ve starší skupině bylo více příznivců pro Jednu rodinu.

MasterChef i Máme rádi Česko

Od středy 30. srpna Prima nasadila nový seriál Pod hladinou ze světa policejních potápěčů v hlavní roli s Matějem Hádkem a Sandrou Novákovou. Na obrazovky České televize se ve stejný den vrací seriál Ochránce v hlavní roli s Lukášem Vaculíkem a na obrazovkách Novy pak startuje nová řada reality show MasterChef Česko a také nové díly kuchařské soutěže Souboj na talíři.

Podzimní čtvrtky zůstaly stejné jako v jarním schématu. Proti sobě stojí a o diváckou přízeň budou bojovat druhá řada seriálu Zlatá labuť na Nově a seriál ZOO na Primě.

Od prvního září můžete sledovat na obrazovkách České televize také novou řadu oblíbeného komediálního seriálu Osada, na Nově seriál Co ste hasiči. Na Primě pak startuje soutěžní pořad Máme rádi Česko.

Od 2. září o diváckou přízeň bojuje také primácký romantický seriál Eliška a Damián, od 9. září ve stejný čas nasadí Nova seriál Táta v nesnázích v hlavní roli s Martinem Pechlátem.

Foto: TN Nova

Na Nově startuje nová řada oblíbené soutěže MasterChef ČeskoFoto: TN Nova

StarDance i Love Island

Od poloviny října se pak mohou těšit všichni příznivci tance na oblíbenou taneční soutěž StarDance. Letos už to bude dvanáctý ročník. Česká televize ji bude vysílat každou sobotu v přímém přenosu. Nedělní večery pak mají na všech televizních stanicích stejného jmenovatele - reprízované pořady.

Obrazovky České televize budou patřit v minulosti hodně sledovanému seriálu Zločiny Velké Prahy, Nova na neděli zařadila další osvědčený seriál Policie Modrava a na Primě se zabydlí show Česko Slovensko má talent. V průběhu podzimu se můžete ještě těšit na soutěžní pořad Na lovu: Hvězdný speciál a Love Island na Nově nebo druhou řadu seriálu Einstein na Primě.

Načítám