Hlavní obsah

Alice Bendová slaví 50: Ukázala nám svůj šatník a prozradila narozeninové přání!

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože o sobě tvrdí, že to není, co bývalo, a dnes sfoukne na dortu přesně 50 svíček, vypadá stále skvěle. Herečka, modelka a moderátorka Alice Bendová nám ukázala svůj šatník i styl a prozradila, jak o sebe pečuje i co by si přála k narozeninám.

Článek

Herečku a moderátorku Alici Bendovou si mnozí vybavují především z filmu Báječná léta pod psa, od jehož natočení uplynulo už 26 let, nebo z českých seriálů Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy. Dnes ji živí převážně Instagram, kde má přes 200 tisíc sledujících. K tomu vlastní e-shop s módou. „Lidé mě sledují asi nejspíš proto, že točím videa vyloženě bez příkras. Dřív jsem kvůli tomu třeba uklízela, ale teď už úklid ani tolik neřeším, protože nežijeme v neustále naklizeném domě, a ta realita sledující zkrátka baví,“ vysvětluje herečka a influencerka, která dnes slaví 50. narozeniny.

Společně jsme se s Alicí Bendovou potkali na módním focení. Představila nám svou oblíbenou českou návrhářku Gábinu Páralovou a ukázala vybrané kousky ze svého šatníku i svého e-shopu s módou. Přitom jsme si příjemně popovídaly nejen o módě, ale také o domácích mazlíčcích i oblíbeném Tenerife, kde má Alice své dovolenkové sídlo a pronajímá tam i další nemovitosti. Prozradila nám také, jaké je její narozeninové přání. Začněme ale módou.

Sportovně elegantní styl

Sportovně elegantní, tak by se dal stručně popsat styl Alice Bendové. I na focení dorazila v tom, v čem se cítí nejlépe, tedy v úzkých džínách, světlém topu a nadčasovém černém saku rovného střihu.

„Tohle jsem zkrátka já, i když džíny mám po synovi a tohle nadčasové sako je ze Zary,“ směje se herečka, která má šestnáctiletého syna Václava a třináctiletou dceru Alici z prvního manželství s hokejistou Václavem Bendou. Momentálně je zasnoubená s Michalem Topolem, s kterým žije přes deset let. Jejich rodinu doplňuje také smečka psů Jeníček, Olinka, Fido a Mike.

Foto: Eva Malúšová

Alice Bendová má ráda jednoduchý styl, který příliš nevybočuje z běžných trendů. Sází na nadčasové barvy i outfityFoto: Eva Malúšová

Červená jí sluší

Přestože Alici potkáte častěji v džínách než v šatech, občas potřebuje mít ve svém šatníku také ženské kousky v podobě vypasovaných šatů. Oblíbila si model návrhářky Gábiny Páralové, k němuž střídá černý a béžový pásek a kombinuje ho s lodičkami, které v zimě vystřídají kozačky.

V dalším outfitu také ukázala, že nejen černá patří k jejím oblíbeným barvám. Když oblékla červený vypasovaný dlouhý kabát s bílou saténovou halenkou, celá se rozzářila. Hned si jí také na ulici při focení všimla náhodná kolemjdoucí, která pronesla, že naživo je paní Bendová ještě hezčí než ve filmu. Alice byla velmi milá a nabídla paní společné selfie, ta ho s radostí přijala.

Foto: Eva Malúšová

Mezi oblíbené podzimní kousky patří červený kabát od české návrhářky Gábiny PáralovéFoto: Eva Malúšová

Podnikavá dívka

Přestože sama nerada nakupuje oblečení, pustila se před dvěma lety do obchodování s módou. Má svůj vlastní e-shop Alicebendova, kde nabízí levné oblečení ze zahraničí. „Oblíbila jsem si třeba plyšové svetry, do kterých se můžete v zimě zachumlat.“ Podniká také jako realitní makléřka v nemovitostech na Kanárských ostrovech, kde pronajímá vily.

Narozeninové přání

Alice Bendová na padesátku rozhodně nevypadá. Přiznává ale, že štíhlou postavu už nemá zadarmo, jak tomu bývalo kdysi. „Miluju plavání a běh. Už jen kvůli tomu, že si tím i vyčistím hlavu. Také jezdím na kole.“ A jak oslaví své dnešní narozeniny? „Nechci to slavit moc ve velkém, na to si nepotrpím. Oslava zůstane jen v kruhu rodinném. Ale jedno přání mám. Rádi cestujeme a já bych si moc přála dostat zájezd do Rakouska k přírodnímu jezeru v Bichlbachu, tak uvidíme,“ říká herečka. A na závěr nám trochu tajuplně prozradila, že dostala roli v seriálu, kde se objeví po novém roce. Nechme se překvapit, v jakém.

Salon – Gábina Páralová, Jakubská 670, 110 00 Staré Město, www.gabinaparalova.cz

Vizáž a vlasy - Linda Chudomelová

Načítám