Hlavní obsah

Kate jako holka do nepohody: Nejlepší outfity vévodkyně, které si obléká na méně formální akce

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vévodkyně Kate představuje jednu z největších módních inspirací současnosti. Existují dokonce i webové stránky zaměřené jen na to, že dopodrobna rozebírají každý outfit, ve kterém se objeví na veřejnosti. Kromě elegantních nosí i sportovní a ležérní modely a i ty stojí za pozornost.

Článek

Honosné róby, které vévodkyně Kate (40) obléká při zvláštních příležitostech, bývají zajímavé a krásné a jí to mimořádně sluší, ale moc inspirace si z nich běžná žena s omezeným rozpočtem a možnostmi nevezme. Módní ikona ovšem nosí i jiné modely, někdy sáhne do dostupnější konfekce a jindy si klidně vezme jedny šaty víckrát.

K dress codu patří i oblékat se vhodně k dané příležitosti, a proto na neformální akce nosí neformální outfity. A ty jsou rozhodně pro načerpání inspirace mnohem dostupnější než večerní toalety.

Na pláž

Když se letos v březnu vévodkyně s princem Williamem (39) vydali na pracovní cestu po Karibiku, navštívili mimo jiné festival garifunské kultury v Belize. Manželé byli velmi uvolnění, a s místními si dokonce zatancovali. Vévodkyně úplně rozkvetla v roztomilém outfitu, ve kterém vypadala skoro jako holčička. Oblékla si modré šaty značky Tory Burch s tropickým motivem a žabičkováním, k tomu slaměné sandálky na platformě a jako doplněk zvolila výrazné náušnice. Všimněte si také drobného, ale o to nezvyklejšího detailu, a to červeně nalakovaných nehtů na noze!

Foto: Profimedia.cz

Všimněte si, že vévodkyně má na nohou nalakované nehty na červeno, to není u členek královské rodiny zrovna běžné Foto: Profimedia.cz

Na kurt

Vévodkyně je velmi sportovně založená a jedním z jejích oblíbených sportů je tenis. Pravidelně sedává v publiku na Wimbledonu a nezdráhá se vzít raketu do ruky a vyrazit na kurt. V tmavě modrém sportovním kompletu značky Poivre Blanc si spolu s britskou profesionální tenistkou Emmou Raducanu (19) zahrála se šampiony ve čtyřhře vozíčkářů. Při pobíhání po kurtu jí skoro nezmizel z tváře široký úsměv.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně je sice soutěživá, ale vždycky bere sport především jako dobrou zábavu. Komplet mikiny na zip a krátké tenisové sukně jí moc slušíFoto: Profimedia.cz

Do přírody

Na setkání s dětmi v přírodopisném muzeu, kde hlavní roli hraje příroda a zábava, by se snad ani nehodilo dorazit ve vysoce elegantních šatech a lodičkách na jehlách. Vévodkyně je si toho moc dobře vědoma, a tak zvolila ležérní, sportovně elegantní outfit. Kratší rovné džíny s vysokým pasem doplnil bílý top, tenisky Veja, které obula už několikrát, a vypracované lososové sáčko Chloé, jež díky stažení v pase vytvářelo hezkou ženskou siluetu.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate krásy přírody nejen obdivuje, ale také se s manželem snaží, aby byly zachovány pro další generaceFoto: Profimedia.cz

Za skauty

Vévodkyně je také velká podporovatelka britského skautingu, stala se prezidentkou skautů a čas od času navštíví nějaký tábor. V roce 2020 se vydala do Londýna a s dětmi si nejen povídala, ale také si s nimi opekla marshmallow a sestavila papírové vrtulníky. Vyrazila v černých slim džínách a pevných kotníkových botách značky See by Chloé, k tomu oblékla černou vestičku, modrou košili a nemohla samozřejmě opomenout tradiční skautský šátek.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate je prostě pravá holka do nepohodyFoto: Profimedia.cz

Na výstavu květin

Na letních šatech si ráda užívá květinové motivy nebo výrazné barvy, ale ostatní outfity často ladí do méně nápadných odstínů, jako je třeba hnědá, khaki, tmavě modrá či zelená... Na neformální zahradní slavnost v roce 2019 dorazila v bílé halence z madeiry a k ní si oblékla kalhoty culottes značky Massimo Dutti v karamelové barvě. Štíhlou postavu podtrhla hnědým páskem a celek doplnila hodinkami Cartier a bílými teniskami.

Foto: Profimedia.cz

Krásné, vkusné a pohodlné – a přitom dokonale civilníFoto: Profimedia.cz

Na sportoviště

Elegantní a zároveň pohodlný? To se rozhodně nevylučuje. Pro návštěvu londýnského atletického stadionu sáhla vévodkyně tentokrát do běžné konfekce a oblékla kalhoty se širokými nohavicemi ze Zary, doplnila je žebrovaným topem Mango a teniskami Marks & Spencer. Ukázala, že sportovat se nemusí jen v teplákovce. Outfit byl natolik pohodlný, že se v něm klidně proběhla po dráze a vyzkoušela si různé sportovní disciplíny. Sice asi nebyl z funkčního materiálu, ale zase se v něm dostatečně důstojně zhostila společenských povinností, které byly s akcí spojené.

Foto: Profimedia.cz

Možná trochu netradiční outfit na stadion, ale je to skvělá volba, pokud se musíte nejen aktivně hýbat, ale ještě přitom vypadat reprezentativněFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám