Hlavní obsah

Dcera Catherine Zety-Jones oblékla 25 let staré šaty po mámě. Do šatníku matek sahají i další dcery slavných

Foto: Jeff Kravitz, Gettyimages.com, Profimedia.cz

Foto: Jeff Kravitz, Gettyimages.com, Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdy se vyplatí zapátrat v mámině šatníku. O to víc, když jde o hollywoodskou celebritou s vytříbeným vkusem a přístupem k designérským kouskům. Dcera Catherine Zety-Jones si oblékla na svoji oslavu narozenin šaty, které naposledy herečka vynesla na červeném koberci v roce 1999.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Že dcery slavných maminek vynesou ikonické kousky z jejich šatníku, není nic neobvyklého. Oblečení si půjčuje dcera Salmy Hayek, Cindy Crawford a třeba i Brooke Shields. Přitom jde o návrhářské skvosty, které jsou staré klidně deset dvacet let. A světe, div se, na červeném koberci vypadají pořád skvostně.

Narozeniny ve vintage šatech

Trendy a móda se vrací, to je nepopiratelné. Proto se nedivíme, že dcera Catherine Zety-Jones a Michaela Douglase, Carys Douglas, vynesla před pár dny na svojí party k příležitosti 21. narozenin šaty, které jsou staré čtvrtstoletí. Jde o saténové slip dress à la kombiné. Dojem, že jde skoro o noční košilku, dotváří krajkové aplikace a světle růžová barva.

Pro momentky z oslavy klikněte na šipku doprava:

Carys Douglas slaví 21

Dcera slavných rodičů oslavila narozeniny ve velkém stylu a matka jí k narozeninám popřála i v příspěvku na instagramu: „Jsi radost mého života. 21 let pozoruju, jak rosteš do krásy a do té nejúžasnější ženy, kterou dnes jsi,“ napsala Catherine Zeta-Jones, mimo jiné například představitelka Morticii z Addamsovy rodiny v seriálu Wednesday. Zda půjde dcera v matčiných šlépějích, není jasné. Vyzkoušela si ale už roli modelky - společně nafotily v roce 2019 kampaň pro značku Fendi.

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones jsou jedním z nejstabilnějších párů Hollywoodu, přestože je dělí 25letý rozdíl. Loni v listopadu oslavili třiadvacet let od svatby. Brali se po dvouletém vztahu v roce 2000, kdy se pár těšil z tříměsíčního syna Dylana. O 2,5 roku později přišla na svět dcera Carys. Jako rodina jsou si velmi blízcí a Michael se vyjádřil, že jsou velmi vděční, že s nimi chtějí děti stále jezdit na dovolené - loňské Vánoce oslavili třeba cestováním po Indii (přečtěte si vše o jejich love story.)

Slavné dcery v šatech svých matek

Původně šaty od značky Ungaro vynesla Catherine Zeta-Jones v roce 1999 na předávání filmových cen MTV. Také si všimněte kabelky (Fendi kabelka tvaru baguette), vlasů i metalických sandálek. Velmi to připomíná současný styling a ano, takhle bychom také klidně vyrazily na narozeninovou oslavu nebo červený koberec!

Další povedený outfit vynesla modelka Kaia Gerber, která jako by z oka vypadla svojí matce Cindy Crawford. Odvážný černý korzet Versace oblékla na oslavu svých 18. narozenin před pěti lety. Na další dcery, které s láskou kopírují šatník svých slavných maminek, se podívejte do fotogalerie!

Načítám