Hlavní obsah

Eva Longoria prodává dům za půl miliardy v Beverly Hills: Opouští luxusní sídlo s bazénem, fitkem i obří šatnou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Herečka Eva Longoria, kterou proslavil seriál Zoufalé manželky, se zdá být stále nespokojená. Je tomu přesně rok, co prodala dům známému americkému rapperovi v Hollywood Hills, a nyní se chystá opustit další sídlo. K mání je teď i její luxusní rezidence v Beverly Hills za 23 milionů dolarů, což je zhruba půl miliardy korun.

Článek

Sídlo, které se nachází ve známé čtvrti Beverly Hills v Los Angeles, si herečka Eva Longoria a její manžel José Bastón pořídili před pěti lety za 13,5 milionu dolarů. Nyní se však ceny nemovitostí šplhají závratně nahoru i v Americe a prodejní cena domu je skoro dvojnásobná. Až uvidíte ovšem hereččinu šatnu, která by strčila do kapsy i šatník Carrie Bradshaw ze seriálu Sex ve městě, jistě vám spadne brada a budete si říkat, proč se téhle nemovitosti vzdává.

Zahrada i s tenisovým kurtem

Dům ve stylu španělské koloniální vily je obrovský, včetně pozemku o rozloze zhruba 1,5 hektaru. Na něm najdete krásnou zahradu s palmami a bazénem, venkovní terasu a kousek opodál je k dispozici dokonce tenisový kurt. Ve venkovní části nechybí ani prosklená posilovna, ze které je krásný výhled do zahrady, a tím pádem v ní není dostatek denního světla. Vedle bazénu se nachází také posezení a lehátka k relaxaci a odpočinku.

Foto: Profimedia.cz

Vnitřek je zařízený v moderním stylu a ve světlých barvách.Foto: Profimedia.cz

8 ložnic a 9 koupelen

Vnitřek je zařízený v moderním nadčasovém stylu a najdete v něm 8 ložnic a 9 koupelen. Prostory jsou velmi světlé, neboť dům je hodně prosklený a má spoustu oken. A jak už to tak bývá, najdete zde spoustu vymožeností, jako jsou například domácí kino a vinárna, které si slavní často ve svých sídlech dopřávají.

Foto: Profimedia.cz

Taková šatna je snem mnoha žen.Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám