Hlavní obsah

Těstoviny podle Evy Longoria: Do čtvrt hodiny máte hotovo!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco „zoufalka“ Gaby objednávala na slavnostní večeři čínu, její představitelka Eva Longoria mluví o vaření jako o své velké vášni a oblíbené recepty ochotně sdílí. Milujete těstoviny? Zkuste hereččinu osvědčenou kombinaci s houbami a špenátem.

Článek

Také jste se nechali strhnout davem a vyzkoušeli jste oblíbené tiktokové těstoviny s pečenými rajčaty a fetou nebo ty od topmodelky Gigi Hadid, které se vylepšují panákem vodky? Jestli vás tyto recepty zatím minuly, tak je najdete níže i s postupem. Nově můžete do svého repertoáru rychlovek přidat i recept sympatické herečky, která se proslavila rolí Gabrielle Solis alias Gaby v oblíbeném seriálu Zoufalé manželky.

Bleskové těstoviny podle Evy Longoria

  1. Dejte vařit vodu na těstoviny a dostatečně ji osolte (měla by chutnat slaně jako mořská voda).
  2. Mezitím si připravte houby shitake, a pokud je nekoupíte už upravené jako herečka, pokrájejte je na plátky.
  3. Rozpusťte štědrou dávku másla (nebo olivového oleje, jak by to udělali Italové, kteří se na herečku slétli v komentářích) a houby na něm orestujte. Po chvíli přidejte prolisovaný česnek (hvězda s ním nešetří), zamíchejte a přilijte bílé víno.
  4. Krátce povařte, aby se alkohol odpařil, přimíchejte těstoviny uvařené al dente, trochu vody z jejich vaření (škrob omáčku lehce zahustí), balení baby špenátu a nastrouhanou citronovou kůru. Promíchejte.

Hotovo! Můžete servírovat. A pokud jste #instanadšenci, klidně jídlo vyfoťte a herečku označte. Eva Longoria uvařila těstoviny ditalini, což jsou krátké trubičky, výsledek ale nebude o nic horší, když použijte například penne. I do těch vám omáčka příjemně nateče.

Reklama

Načítám