Hlavní obsah

Julia Roberts trumfla Clooneyho, Eva Longoria pod sako oblékla jen podprsenku! Slavné ženy v obleku

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dámské kostýmky a obleky inspirované pánským šatníkem jsou trendy víc než kdy předtím. To dokazují poslední dobou také světové celebrity v podání slavných hereček či modelek. Julia Roberts včera v kravatě dokonce zastínila šarmantního elegána George Cloonyho.

Článek

Obleky a kostýmky jsou v módním světě letos na výsluní a vy se tak můžete inspirovat i u slavných dam, jež je vynesly v září a říjnu do ulic nebo na slavnostní událost. Které módní ikony zůstávají u tmavé klasiky v kombinaci s kravatou? A které si troufnou na odvážné barvy či nevšední detaily?

Julia Roberts v béžové

Herec George Clooney (61) a herečka Julia Roberts (54) mají v kinech nový romantický film Vstupenka do ráje. Přišli si o něm povídat do talkshow Jimmyho Kimmela a oba dorazili v obleku. U Clooneyho by to nebylo nic zvláštního, ale tentokrát mu všechnu pozornost přebrala Julia.

Svou novou barvu vlasů totiž podtrhla dokonalým kostýmem s širokými kalhotami se třemi pruhy značky Gucci ve spolupráci s Adidasem. Držitelka Oscara navíc svůj komplet vyšperkovala elegantními špičatými lodičkami a trendy leteckými slunečními brýlemi.

Foto: Profimedia.cz

Zatímco Clooney oblékl pod sako jen tmavé polotričko, Roberts zvolila bílou košili s černou kravatouFoto: Profimedia.cz

Klasika podle Penélope Cruz a Iriny Shayk

Herečka Penélope Cruz (48) je v současné době hvězdou nového španělsko-belgického dramatu En los margénes, kde ztvárnila hlavní roli matky, která má 24 hodin na to, aby zabránila vystěhování své rodiny z domova, což je ve Španělsku poměrně častý jev. Na premiéře v Madridu se kráska ukázala v klasickém tmavém pánském obleku i s kravatou. Stejně jako modelka Irina Shayk (36) na zářijovém týdnu módy v Miláně.

Foto: Profimedia.cz

Penélope Cruz obula k obleku černé lodičky na podpatkuFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Modelka Irina Shayk zůstala u polobotek v pánském styluFoto: Profimedia.cz

Eva Longoria jako bonbonek

O tom, že je růžová barva letos v kurzu, už jsme vás informovali. Ovšem růžový kostým je jen pro odvážné. Rozhodně se ho nebojí Eva Longoria (47), která v něm vyrazila na módní přehlídku Victorie Beckham v rámci zářijového týdne módy v Paříži. Herečka moc dobře ví, že růžovou barvou se nikdy nic nezkazí a že je rozhodně sexy v jakémkoli věku. Navíc když rozepla dvouřadé sako, měla pod ním už jen něžnou braletku ve stejném odstínu!

Foto: Profimedia.cz

Růžový oblek od Victorie Beckham doladila herečka černou kabelkou od stejné návrhářkyFoto: Profimedia.cz

Třpytivý oblek Sigourney Weaver

Elegantní kalhotový kostým s třpytivou nitkou zvolila do talk show se Stephenem Colbertem v New Yorku, kam byla pozvaná na konci září, herečka Sigourney Weaver (73). Když vycházela ze studia, rozdávala úsměvy na všechny strany a zdravila se ochotně se svými fanoušky. Herečka vypadala úchvatně a pozitivní energie z ní jen zářila. Však také nedávno oznámila, že svou práci miluje a rozhodně nehodlá odejít do důchodu.

Foto: Profimedia.cz

Sigourney Weaver byste její věk jen těžko hádali. Do večerní show zvolila krásný elegantní kostým s širšími nohavicemiFoto: Profimedia.cz

Zářivě červená Olivia Wilde

Irsko-americká herečka, modelka a režisérka Olivia Wilde (38) má dokonalý styl a přesně ví, co jí sluší. Stylový červený kostýmek značky Kwaidan Editions s trendy rozšířenými nohavicemi zvanými flared a sakem se sexy výstřihem je zkrátka bezchybnou volbou. Olivia nyní propaguje svůj nový film To nic, drahá (Don't Worry Darling), kde hraje se zpěvákem a hercem Harry Stylesem (28).

Foto: Profimedia.cz

Modelka Olivia Wilde umí v ulicích Manhattanu přitáhnout pozornostFoto: Profimedia.cz

Kostým či sako nosí s oblibou ráda i herečka Cate Blanchett (53). Inspirujte se jejím stylem

Načítám