Hlavní obsah

Jak ohlašují české celebrity světu, že jsou těhotné? Sázejí na originalitu a moment překvapení

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O novinku, že čekají miminko, se mnohé slavné ženy rády dělí se svými fanoušky. Některé tak činí z čiré radosti, jiné už nechtějí poslouchat spekulace a bříško skrývat, další se těší na lajky. Originálních způsobů oznámení existuje mnoho. Jak dnes nastávající maminky odhalují svá těhotenství?

Článek

Ve světě oznamují celebrity svá těhotenství přes titulky top magazínů, během nejsledovanějších talkshow nebo přes své sociální sítě. Emily Ratajkowski například natočila ve spolupráci s Vogue krátký film, Blake Lively zveřejnila pár domácích těhotenských fotek a požádala paparazzi číhající před jejím domem, aby přestali děsit ji a její děti, Sereně Williams se povedl až nečekaný kousek, kdy si fotila pravidelné srovnávací foto bříška přes aplikaci Snapchat a prý místo „uložit“ zmáčkla „sdílet“.

Jak se v poslední době podělily o svá těhotenství slavné Češky?

Eva Podzimková

Snem každého moderátora talkshow je, že vám host prozradí, co ještě nikdy nikde neřekl. Nedávno se tak stalo v pořadu Showtime na CNN Prima News, kde herečka Eva Podzimková odhalila, že čeká druhé dítě. Nejsou prý s manželem, scenáristou Matějem Podzimkem, oznamovací typy, tak to spojila s kampaní pro nový seriál Sedm schodů k moci a o šťastnou novinku se podělila.

Nastávající maminka se snaží více odpočívat, méně pracovat a věnovat se dceři Lotě, která se prý na sourozence velmi těší. A jistě si užívá i první ohlasy na seriál, v němž ztvárnila ženu toužící po moci a luxusu. Při psaní scénáře se nechal Josef Klíma volně inspirovat příběhem Jany Nečasové.

Foto: Profimedia.cz

Herečka se raduje hned dvakrát - z kladných kritik nového projektu i z požehnaného stavuFoto: Profimedia.cz

Olga Lounová

Populární zpěvačka oznámila v roce 2022, že čeká miminko se svým partnerem, hokejovým trenérem Janem Kreglem, prostřednictvím videoklipu k písni Patříme k sobě. Hraje v něm řada jejích blízkých, objevily se i záběry s ultrazvukem.

Holčička Arianne se narodila v listopadu a zpěvačka novinku opět sdílela na sociálních sítích, přičemž doplnila, že tatínek své holčičce přeje, ať si jízdu životem řádně užije. Bude-li jen trochu po mamince, nudit se nebude. Maminka totiž miluje nejen hudbu, ale i rychlá auta. Nedávno jela s Liliou Khousnoutdinovou v Africe rally East African Safari Classic a dostávaly se do pořádně prekérních situací.

Eva Burešová

Poznali se v show Tvoje tvář má známý hlas a zde také později oznámili, že spolu čekají miminko. Zpěvačka Eva Burešová a šéfkuchař Přemek Forejt zazpívali duet Alicie Keys a Jamese Baye s názvem Us (My) a potvrdili spekulace, že budou rodiči. Na svém Instagramu se poté zpěvačka omluvila fanouškům, že to neřekli dřív, a následně požádala o trochu úcty ke svému stavu, zřejmě jí tenkrát nechodily jen hezké zprávy a gratulace.

Syn Tristan William se narodil v srpnu 2022, a stal se tak třetím dítětem v rodině, Eva Burešová má z předchozího vztahu syna Nathaniela Adama a Přemek Forejt dceru Stellu.

Monika Leová

Sympatická moderátorka a influencerka Monika Leová oznámila své těhotenství fotkou z ultrazvuku z dovolené ve Vietnamu v březnu 2023, kde s manželem Martinem Košínem zapózovali na pláži, a snímek doplnila textem: „Dobrý den, břicho ven - tohle z vietnamských dobrot asi nebude.“ Dvojice poté po celé těhotenství natáčela vtipná videa, manžel si například na břicho nalepil meloun, aby zažil těhotenské nepohodlí.

Syn Max se narodil v září a radost z něj měla i sestřička Mia.

Eva Perkausová

Dávejte si pozor na to, co si přejete! Populární moderátorka Eva Perkausová jednou řekla, že by si s manželem Ivanem Heckem přáli, aby jejich děti nebyly od sebe věkem moc vzdálené. A ejhle, syn Killian se narodil v listopadu 2022 a Eva jen o pár měsíců později, konkrétně v září 2023, sdílela fotku v elegantních černých šatech, pod kterými se jí zřetelně rýsovalo těhotenské bříško. Otěhotněla totiž tři měsíce po prvním porodu. Bylo to prý plánované a moc si to užívala.

Před pár dny se na chvíli rozloučila s diváky TV Prima a všichni teď napjatě čekají, až oznámí, že je miminko na světě.

Foto: Profimedia.cz

Mít děti co nejdřív za sebou? Eva Perkausová si to moc přála a šťastnou novinu oznámila už tři měsíce po prvním poroduFoto: Profimedia.cz

Načítám