Hlavní obsah

Luxusní šperky věhlasných značek za miliony! Kde jinde než ve Varech

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovarský festival je v plném proudu a k vidění nejsou jen nádherné róby, často od českých návrhářů, ale i rozmanité luxusní šperky, které slavnostní dress code doplňují. Kochejte se diamanty, zlatem i astronomickými částkami.

Článek

Filmové maratony protkané událostmi na červeném koberci – to je karlovarský festival v kostce. Letos probíhá od 30. června do 8. července a v rámci módy je to týden, kdy se outfity pozvednou na jinou úroveň! Večerní události poskytují prostor pro formálnější dress code. A k tomu musí náležitě ladit i šperky, jejichž cena často sahá ke 100 tisícům. K vidění byly zvučné značky jako Bulgari, Tiffany, Halada nebo Cartier. A přítomné dámy byly jako ojíněné! (Jak by to okomentoval Matthew McConaughey ve filmu Jak ztratit kluka v 10 dnech.)

Femme fatale s diamanty

Na zahájení festivalu nás okouzlila například herečka Eliška Křenková, která byla v poloprůsvitných šatech od Lukáše Macháčka, mikádu s ofinou a šperky od Tiffanyho nepřehlédnutelná. Stejně tak Hana Vagnerová, která si dvakrát užívala třpyt diamantů od značky Messika, jejichž šperky nosí na červený koberec i třeba Gigi Hadid.

Další herečkou, která upoutala nejen naše zraky, byla Ester Geislerová. Zářila na dálku v neonově zelených šatech od Štěpánky Pivcové, módní návrhářky a stylistky první dámy Evy Pavlové. Model doplňovaly zlaté šperky Halada. Nicméně jejím nejlepším doplňkem, troufáme si říct, bylo nově ostřihané mikádo! (A také dokonalé grafické linky.) Asi nejdražší kombinaci vynesla modelka Nikol Švantnerová na UniCredit party v neděli. Několik prstenů s diamanty, náušnice a náramek dohromady stály 6,4 milionu korun. Jak by řekla Marilyn Monroe: Diamonds Are a Girl’s Best Friend!

  • PS: Kromě šperků se kochejte i účesy. Uhlazený drdol Hany Vagnerové, mikáda a volné vlny Pauliny Pořízkové nebo Jany Plodkové jsou jednoduše dokonalé !

Načítám