Hlavní obsah

Módní ikona, jejíž styl můžete hravě okopírovat i vy. Je hravý, ale zároveň univerzální

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Platí za módní ikonu, skoro denně uchvacuje dokonalými modely, které nepostrádají šmrnc, styl, nápad a vkus. Ale co je zásadní – nejsou to výstřelky, jejichž účelem je šokovat, ale pohodlné outfity, které unosí každá žena. Necháte se inspirovat britskou zpěvačkou Ashley Roberts?

Článek

Jsou hvězdy, nad jejichž stylem možná vzdycháte nadšením, ale moc dobře víte, že vy tohle v běžném životě neunosíte. Že v tomhle se prostě do kanceláře nebo na třídní schůzky jít nedá.

Ale jsou hvězdy, jejichž módní styl je podobně uchvacující, ale navíc i nositelný a praktický. A jednou z nich je Ashley Roberts (41). Důkaz? Třeba tyhle tři její outfity, které si na sebe může vzít kdokoli!

Odvážná kombinace

Foto: Profimedia.cz

Plisovaná sukně v zimě? Klidně!Foto: Profimedia.cz

Plisované sukně se na módní výsluní vrátily už před nějakým časem a je to dobře. Podtrhují ženskost, ale zároveň jsou pohodlné. A chcete-li být opravdu in, odvažte se a kombinujte je s kousky, které se k romantické sukni zdánlivě nehodí.

Jak vidíte u Ashley, rozhodně to funguje. Hnědou sukni doplnila pruhovaným svetříkem ve stejném barevném tónu, celému modelu pak dodala na originalitě nepřehlédnutelnou koženou bundou v leteckém střihu s bílým kožíškem. Bílá kabelka a klasické černé kozačky už vše jen příjemně doplnily.

Foto: Archiv firem

Zleva: sukně Mango, 899 Kč; svetřík Kaffe (prodává About You), 960 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: bunda Answear Lab, 2399 Kč; kozačky Rage Age (prodává e-obuv.cz), 2739 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabelka Love Moschino (prodává Modivo), 3919 Kč; brýle H&M, 599 KčFoto: Archiv firem

V jednoduchosti je krása

Foto: Profimedia.cz

Modrá a lahvově zelená k sobě dokonale pasujíFoto: Profimedia.cz

Jak je vidět, k velké parádě stačí i model složený jen ze dvou barev. A tmavě modrá v kombinaci s lahvově zelenou je prostě dokonalá souhra.

Jednoduché pletené šaty jsou elegantní, ale zároveň pohodlné, a hlavně hřejivé. K tomu zpěvačka oblékla klasický kabát ve stejné barvě, což je tak univerzální kousek, že se vám investice do něj mnohonásobně vyplatí. A šmrnc celému modelu dodaly kozačky a kabelky v lahvově zelené, které se ale dobře kombinují i s dalšími barvami, takže ani ty se vám ve skříni neztratí. Výsledek? Univerzální model – na běžné nošení, do práce, do školy pro děti, na večeři i do kina.

Foto: Archiv firem

Zleva: šaty Bonprix, 999 Kč, Zoot.Lab, 879 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabát Zara, 2599 Kč; kozačky Jeffrey Campbell (prodává Zalando), 6000 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabelka Kéddo (prodává e-obuv.cz), 1068 Kč, Shein, 180 KčFoto: Archiv firem

Vínová zimě sluší

Foto: Profimedia.cz

Zima nemusí být nudně černá nebo šedáFoto: Profimedia.cz

I chladnému počasí barvy sluší, a tak není důvod, proč po nich nesáhnout. Kalhoty a svetr v červeno-vínové barvě jsou skvělým kompromisem, jak zimní měsíce tak akorát prozářit.

Čokoládově hnědý kabát je také úžasným kouskem, který se hodí skoro ke všemu, takže ani tady nejde o vyhozené peníze. Ale rozhodně mu sluší výraznější doplňky, v tomto případě nepřehlédnutelně červená kabelka.

Foto: Archiv firem

Zleva: kalhoty We Fashion (prodává Zalando), 1619 Kč; svetr Vila (prodává About You), 1129 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabát Levi´s (prodává Answear), 5599 Kč, Bonprix, 1149 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabelka Creole (prodává Modivo), 1519 Kč; kozačky Mango, 4299 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám