Hlavní obsah

Nejhorší outfity z Cannes: Letos to nevychytala modelka Irina Shayk, v minulosti třeba Eva Herzigová

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmový festival v Cannes dává hvězdám šanci vytáhnout to nejlepší, co mají po ruce. Právě tady se na červeném koberci střídají jedny úchvatné šaty za druhými. O to více ale vyniknou v záplavě krásy modely, které se moc nepovedly. Letošní ročník nevyšel například modelce Irině Shayk a pár dalším. V minulých letech pak budily rozpaky outfity Sharon Stone, Margot Robbie nebo Evy Herzigové.

Článek

Letošní ročník filmového festivalu v Cannes končí až v sobotu, takže je možné, že modelku Irinu Shayk ještě někdo „trumfne“, do této chvíle je to ale právě ona, jejíž outfit z červeného koberce sklidil nejvíce kritiky. Nepovedlo se to ale i pár herečkám, jak uvidíte v naší galerii.

Outfit Iriny Shayk v Cannes

Modelka si oblékla dlouhou bokovou sukni, kterou doprovázel top připomínající lepicí pásku. Černá kůže byla protkaná červenými detaily, a i když přidala Irina Shayk ke kompletu honosný náhrdelník, se stylem běžným na festivalech v Cannes se výsledek úplně nepotkal. Každá akce má svá módní specifika, která hvězdy a jejich stylisté důvěrně znají, proto se dá jen těžko pochopit, proč se modelka rozhodla jít na tradiční francouzský festival polonahá a v kůži. Kdyby si model z Ready to wear kolekce značky Mowalola na podzim/zimu 2023 oblékla jinam (například na odlehčenější předávání cen MTV), nesklidila by nejspíš tolik kritických komentářů.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Irina Shayk letos sklidila nejvíce kritiky - na červený koberec přišla polonahá.Foto: Profimedia.cz

Když hvězdy šlápnou vedle

Ačkoli je Cannes místem, kde je vidět asi nejméně módních faux pas (většina celebrit se drží honosnějších šatů a častokrát vyloženě líbivých rób), i tady se objeví hvězdy, jejichž volba oblečení je minimálně sporná. V loňském roce společnost rozdělila herečka Sharon Stone, která si oblékla extra lesklé a extra obepnuté rudé šaty Dolce & Gabbana, volba oblečení se v minulosti ale nepovedla ani české topmodelce Evě Herzigové a herečkám Margot Robbie nebo Kristen Stewart. Najdete ve fotogalerii šaty, které podle vás mezi nevydařené nepatří?

Reklama

Načítám