Hlavní obsah

Sexy odhalená ramena nejsou jen pro dvacítky! Ladnou šíji a dekolt ukázaly Aniston, Witherspoon i Moore

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šaty nebo topy bez ramínek patří mezi nejsvůdnější kousky oblečení – a nejsou jen pro dvacítky. Dokázaly to ty největší hollywoodské ikony. Po předávání Zlatých glóbů minulý týden se včera v Los Angeles konalo vyhlášení devětadvacátého ročníku Critics Choice Awards – ceny filmových kritiků.

Článek

Nechyběly ty nejkrásnější a největší hvězdy – Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, která na galavečer dorazila s neméně krásnou s dcerou Avu Phillipe, nebo Julianne Moore. Kromě obrovského sex-appealu tyto ženy spojuje i stejný smysl pro módu. Všechny vsadily na jistotu v podobě svůdných šatů (nebo topu) s odhalenými rameny. A vypadaly božsky!

Nejvíc bodoval Oppenheimer

Jak už název cen napovídá, udělují je filmoví, televizní a internetoví kritici. Kategorií pro nejlepší tvůrce filmů a seriálů uplynulého roku bylo víc než čtyři desítky. Nejvíc želízek v ohni měly filmy Barbie (z osmnácti nominací proměnil šest), Oppenheimer (ze třinácti nominací ukořistil osm) a snímek Chudáčci (ze třinácti nominací vyhrál jen jednu). Seriálům vévodila The Morning Show (z šesti nominací získal jen jednu sošku) a Boj o moc (z pěti nominací proměnil tři). Že by byl během večera ale někdo zklamaný nebo litoval, že nominaci neproměnil, o tom nemohla být řeč. Všichni si po celou dobu udrželi na rtech úsměv.

Ve znamení módního hitu

Jak už jsme zvyklí, zejména ženy si na červeném koberci dávají obzvlášť záležet, co si vezmou na sebe. Večerní róby i kalhoty místo sukně – nic z toho nemohlo tento večer chybět. Trendem letošního ročníku se stala odhalená ramena. Jak je vidět na celebritách, které je hrdě vystavily, není mít z čeho obavy. Že by se tento střih stal módním hitem nadcházející sezony? Necháme se překvapit!

Už teď se nemůžeme dočkat, co nám přinesou ceny Oscar 10. března! Podívejte se na loňský ročník

Načítám