Hlavní obsah

První dvě svatby by raději zapomněla, ta čtvrtá ale stála za to! Všichni manželé JLo

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jennifer Lopez a Ben Affleck si v sobotu řekli ano v Las Vegas. My páru, který je přezdíván Bennifer, moc gratulujeme, jsou jeden pro druhého stvořeni. Jen si museli počkat a v jejich případě opravdu platí, že trpělivost přináší růže.

Článek

Jennifer Lopez (52) a Ben Affleck (49) jsou svoji, dvacet let po prvních zásnubách jsou konečně manželé. Čekalo se, že se bude jednat o společenskou událost roku, ale nakonec to byl velmi skromný obřad.

Pro hvězdu romantické komedie Vem si mě, která měla letos premiéru, to byla již čtvrtá svatba. Znáte všechny manžely Jennifer Lopez?

Ojani Noa (48)

Prvním manželem se stal číšník. Poznali se krátce předtím, než zpěvačka zazářila v hudebním dramatu Selena (1997), a svoji byli v letech 1997–98. Ač jim to vydrželo jen pár měsíců, dokázal exmanžel JLo pěkně znepříjemnit život: chtěl vydat knihu, odtajnit jejich soukromí a podělit se s veřejností i o jejich erotické nahrávky. Soud mu to zakázal.

Foto: Profimedia.cz

Vykutálený Ojani Noa chtěl z krátkého manželství s vycházející hvězdou vytřískat víc, ale soud stál na její straněFoto: Profimedia.cz

Cris Judd (52)

S tanečníkem a choreografem se poznala v roce 2000 při natáčení videoklipu k písni Love Don’t Cost a Thing a on posléze tvrdil, že to byla minimálně z jeho strany láska na první pohled: okamžitě si řekl, že si zpěvačku vezme. Stalo se. Ale už v roce 2002 se vyplňovaly rozvodové papíry.

Foto: Profimedia.cz

Manželství s Crisem Juddem se tak trochu překrývá se vztahem s Benem Affleckem...Foto: Profimedia.cz

Tato svá dvě první manželství Jennifer Lopez nepovažuje za opravdová, vždyť netrvala ani rok. A co bylo dál?

Marc Anthony (53)

Třetím manželem se stal v roce 2004 latinskoamerický zpěvák, držitel cen Grammy a velký fešák. Poznali se krátce poté, co se rozešla s Benem Affleckem, a ještě téhož roku se vzali – on se jen pár dní předtím rozvedl s první ženou.

Skutečnost, že si ano řekli dva tak slavní zpěváci, vedla k drbům, že si jen chtěli zvýšit publicitu. Oni se tomu jen smáli a o čtyři léta později se stali rodiči dvojčat Emme a Maxe. Ovšem po pár letech došlo k rozchodu a v roce 2014 se rozvedli. Mluvilo se o tom, že zpěvák chtěl manželku ovládat, že ji podváděl...

Foto: Profimedia.cz

Dodnes jsou JLo a Marc Anthony přátelé a nikdy na sebe neházeli špínu, i když se o jejich vztahu drbalo dost a dostFoto: Profimedia.cz

Ben Affleck (49)

Poznali se během natáčení kriminální komedie Láska s rizikem (2003), kdy ona byla ještě vdaná za Crise Judda. Brzy však proběhl rozvod a oni mohli oficiálně oznámit, že se mají rádi. Veřejnost je okamžitě přejmenovala na Bennifer a zbožňovala je. Pěli na sebe ódy a zásnuby na sebe nenechaly dlouho čekat.

Bulvár jim ovšem dával zabrat a paparazzi je naháněli... Moc jim nepřidalo ani to, že jejich společný film totálně propadl. V září 2003, jen pár dní před plánovanou svatbou v Santa Barbaře, oznámili, že veselku odkládají. A nakonec se úplně rozešli. Ač měli pocit, že jsou jeden pro druhého stvoření, neustáli mediální tlak.

Foto: Profimedia.cz

Byli párem snů, ale nebyli ještě připravení na „dokud nás smrt nerozdělí“Foto: Profimedia.cz

Po dvaceti letech je všechno jinak. Znovu se dali dohromady loni, když se zpěvačka rozešla se svým snoubencem, hráčem baseballu Alexem Rodriguezem (46).

Jsou to sebevědomé hvězdy první kategorie, oba si prošli vícero vztahy, mají děti a vědí, co od života chtějí. Místo aby na svatbu pozvali půl showbyznysu, řekli si ano v kapli v Las Vegas a do světa jen zavolali, jak moc šťastní jsou. Zpěvačka novinku podepsala: Mrs. Jennifer Lynn Affleck.

Foto: Profimedia.cz

Vystáli si frontu na obřad v lasvegaské kapli a řekli si ano, aniž by k tomu potřebovali média. Štěstí z nich jen sáláFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám