Hlavní obsah

Ze vztahu do vztahu. Kdo ze slavných začal randit chvilku po rozchodu

Foto: Lionel Hahn / Contributor, Pressinphoto / Contributor-GettyImages.com

Foto: Lionel Hahn / Contributor, Pressinphoto / Contributor-GettyImages.com

Reklama

A tom, že se známá dvojice rozešla, se buď dozvíte z oficiálního prohlášení, ze spekulací, nebo tak, že se jeden z páru objeví na veřejnosti s novým partnerem. A někdy to netrvá ani moc dlouho.

Článek

Rozchod Shakiry a Piquého vloni v červnu mnohé překvapil. Brzy se ukázalo, že důvodem jsou fotbalistovy nevěry. Kvůli dětem se dohodli svoje soukromí nemedializovat, ale dlouho jim to nevydrželo, respektive jemu. Kteří slavní šli ze vztahu do vztahu?

Shakira & Gerard Piqué

Byly párem snů, jedna z nejpopulárnějších zpěvaček světa a bývalý španělský fotbalový obránce. Navíc se narodili ve stejný den, vypadalo to jako osud. Desetiletý věkový rozdíl se nezdál být problémem, ani jste ho nepoznali (ona je starší). Oba měli úspěšné kariéry, ale byla to ona, kdo se přestěhoval do Španělska, kde její milý vyhrával tituly. Udělala všechno pro to, aby svým dvěma synům vytvořila stabilní domov. Pak se ale v loňském roce ukázalo, že fotbalistovi nic neříká věrnost. Po 12 letech se rozešli.

Foto: Profimedia.cz

Takové zamilované selfie už neuvidíme, vedle Gerarda se už objevuje jiná kráskaFoto: Profimedia.cz

Přestože si slíbili, že rok nebudou kvůli dětem (9 a 7 let) vystupovat na veřejnosti po boku nových partnerů, Piqué to porušil a nedávno sdílel na sociální síti selfie se svou 23letou přítelkyní Clarou Chia Marti. Shakira zareagovala písní Te felicio, kde zpívá, že Ferrari vyměnil za Twingo a hodinky Rolex za Casio. Navíc se podělila o informaci, jak na jeho nevěry přišla: po návratu ze zahraničí našla v ledničce načatou marmeládu, kterou kromě ní doma nikdo nejedl.

Gisele Bündchen & Tom Brady

Bývalá topmodelka a americký fotbalista se zdáli být dokonalou dvojicí. Vzali se v roce 2009 a mají spolu dvě děti. Ona kvůli rodině výrazně omezila práci v modelingu, on letos v únoru ukončil sportovní kariéru. Leč o pár měsíců ohlásil návrat. A zdá se, že to nakonec vedlo k jejich rozchodu, který na podzim ohlásili (vše o jejich rozchodu).

Foto: Profimedia.cz

Jejich vztah nebyl spojený se skandály. I rozvod zvládli jako dospělí lidéFoto: Profimedia.cz

A dost možná už má Gisele nového chlapa, trenéra jiu-jitsu Joaquim Valente, se kterým natáčí sportovní videa a který ji a její děti doprovází na dovolené v Kostarice.

Foto: Profimedia.cz

Zda jsou víc než kamarádi, které spojuje záliba ve sportu, ukáže čas. Ale vypadá to nadějněFoto: Profimedia.cz

Lucie Vondráčková & Tomáš Plekanec

Česká zpěvačka a jeden z nejúspěšnějších hokejistů měli v roce 2011 romantickou svatbu a Lucie Vondráčková za svou láskou odešla do Kanady, kde Tomáš Plekanec hrál. Tam i vychovávali své dva syny. Pro veřejnost pak bylo oznámení o rozchodu, které on zveřejnil na sociálních sítích, překvapením. Jaký byl důvod konce jejich manželství?

Foto: Profimedia.cz

Vypadali spokojeně a jejich rozchod byl nečekanýFoto: Profimedia.cz

Sportovec pak po několika týdnech zveřejnil, že má novou partnerku, tenistku Lucii Šafářovou, kterou si v roce 2021 vzal a mají spolu dvě děti.

Dara Rolins & Patrik Vrbovský

Před pár dny na velkolepém koncertě Dary Rolins u příležitosti jejích padesátin se její bývalý partner, zpěvák Rytmus, objevil jako jeden z hostů a pro mnohé to bylo velké překvapení. Jak došlo k jejich velkému usmíření?

Foto: Profimedia.cz

S Darou se rozešli klidně, ale nakonec k mediální přestřelce přece jen došloFoto: Profimedia.cz

Našli v sobě spřízněnou duši a pár tvořili sedm let, ale nakonec se rozhodli, že jejich životy směřují každý jinam, a vydali v březnu 2018 společné prohlášení, že se rozchází. Nejdřív se zdálo, že to zvládnou s grácií. Patrik Vrbovský ale už v květnu oznámil, že chodí s moderátorkou Jasminou Alagič, a liboval si, že je zamilovaný jako nikdy v životě. Dara na to řekla, že rozchod iniciovala ona a že ji mrzí, že má expartner potřebu mazat ze svých sítí jejich společnou minulost a rozjela se mediální přestřelka.

Foto: Profimedia.cz

Jen pár měsíců po rozchodu začal Rytmus chodit s Jasminou a zdá se, že lásku prožívají dodnesFoto: Profimedia.cz

Selena Gomez & Justin Bieber

Patří k největším hvězdám své generace a fanoušci je spolu milovali. Vztah Justina Biebera a Seleny Gomez byl ovšem během osmi let plný neustálých rozchodů a návratů, o kterých navíc informovali přes sociální sítě.

Foto: Profimedia.cz

Když byli zamilovaní, každý to věděl. A když měli krizi, platilo to dvojnásobFoto: Profimedia.cz

Finálně se rozešli v březnu 2018 a už o pár měsíců později randil Justin se svou bývalou, modelkou Hailey Baldwin, kterou si brzy vzal. Selena pak v písni Lose You To Love Me zpívala, že nechápe, jak je dvě dokázal už po dvou měsících vyměnit. V současné době mají vztahy korektní a Selena s Hailey se spolu už dokonce i fotí.

Ines de Ramon & Paul Wesley

Seriálový upír si s návrhářkou šperků řekli ano v roce 2019. V září loňského roku ovšem oznámili, že jsou již rozvedení.

Foto: Profimedia.cz

Vztah se seriálovým upírem trval čtyři rokyFoto: Profimedia.cz

A když se v listopadu jeho bývalá žena objevila na koncertě zpěváka Bona ve společnosti Brada Pitta, mnozí měli jasno. Hollywoodský fešák ukradl Stefanovi z Upířích deníků manželku. Jenže Wesley s de Ramon se rozvedli už na jaře, jen to netroubili do světa. A zdá se, že mezi Ines a Bradem to nebyl jen flirt, nedávno spolu strávili dovolenou.

Foto: Profimedia.cz

Na koncertě se provalilo, že Ines a Brad jsou zřejmě nový párFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám