Hlavní obsah

Salma Hayek s dcerou jako jin a jang, syn Jennifer Connelly coby její kopie: Rodiny na Oscarech

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Předávání Oscarů? To je vždy velké! A kromě toho, kdo proměnil nominaci, se ostře sleduje, co si slavní oblékli na sebe a kdo je na červený koberec (letos má barvu champagne) doprovodil. Salma Hayek přišla s dcerou, Brendan Fraser se synem.

Článek

Jedna z největších společenských událostí světového showbyznysu je zcela jistě předávání Oscarů. Jde samozřejmě především o filmy, ale slavní řeší týdny dopředu i to, jaký hodlají na červeném koberci udělat dojem. Jaké šaty si oblečou, jak se nechají nalíčit i načesat a koho vezmou s sebou jako doprovod. Letos šlo jako garde hodně dětí.

Hvězdu filmu Bez kalhot: Poslední tanec, okouzlující Salmu Hayek, tentokrát nedoprovázel její manžel, ale dcera Valentina. A nebyla jediným členem rodiny, který si užil s rodiči slavnostní událost.

Salma Hayek a dcera Valentina

Okouzlující dámy v červené, resp. oranžové. Slavná představitelka Fridy Kahlo měla jako doprovod svou patnáctiletou dceru Valentinu, se kterou má zřejmě krásný vztah. Nedávno jí například k narozeninám přála na Instagramu a vyznala se z lásky k ní. Herečka zvolila nádherné flitrové šaty značky Gucci se zajímavě řešeným dekoltem.

Foto: Profimedia.cz

Vypadají jako sestry, co říkáte?Foto: Profimedia.cz

Andie MacDowell a dcera Rainey

Herečka známá například z filmů Pistolnice nebo Čtyři svatby a jeden pohřeb je trojnásobná maminka. S dcerou Margaret Qualley hrála Andie MacDowell v seriálu Služka, s dcerou Rainey, která je rovněž umělkyně, vyrazila do záře reflektorů na Oscary. Jaký umělecký zážitek dopřeje synu Justinovi? Obě dámy byly v černých šatech elegantní, nás oslnilo šněrování na šatech mladší z nich.

Foto: Profimedia.cz

Maminka dávala najevo, jak si Oscary užívá, dcera pózovala s vážnou tváří.Foto: Profimedia.cz

Angela Bassett s rodinou

Herečku nominovanou na Oscara za vedlejší roli ve filmu Black Panther: Wakanda nechť žije doprovodila na velký večer celá rodina: s dcerou Bronwyn byly obě sladěné do fialové, syn Slater zase ladil s otcem Courtneym B. Vancem. Na party Vanity Fair, které se rodina následně zúčastnila, už byla herečka v rudém kompletu.

Foto: Profimedia.cz

Sedmnáctiletá dvojčata si s rodiči večer užila.Foto: Profimedia.cz

Colin Farrell a syn Henry

Irský herec momentálně září ve filmu Víly z Inisherinu a byl za hlavní roli i nominován na cenu. Ač nakonec nevyhrál, večer si se svým 13letým synem Henrym moc užil. A byli za velké sladěné fešáky.

Foto: Profimedia.cz

Ve 13 letech pózovat před desítkami fotografů asi není jednoduché, ale Henry je profík.Foto: Profimedia.cz

Brendan Fraser a synové Holden a Leland

Kdo se ze sošky za herecký výkon v hlavní roli nakonec radoval? Brendan Fraser, který exceluje ve filmu Velryba. Doprovodili ho synové Holden a Leland, kteří prohlásili, že jsou naprosto u vytržení z toho, jaký úspěch táta slaví.

Foto: Profimedia.cz

Synové se netajili tím, jak jsou na tátu pyšní.Foto: Profimedia.cz

Jennifer Connelly a syn Stellan

Devatenáctiletý Stellan byl doprovodem své slavné mamince, hvězdě filmu Top Gun: Maverick. Jennifer Connelly oblékla róbu od Louis Vuitton a zvolila uhlazený účes, který dal vyniknout siluetě krku.

Foto: Profimedia.cz

Přišli krásně sladění.Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám