Hlavní obsah

Oblečená-neoblečená. Salma Hayek přišla na premiéru v síťovaném modelu. Kdo další se nebojí odhalit?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Do sítí provokativního trendu se už chytila spousta hvězd. Oblečená-neoblečená se ve společnosti ukázala i herečka Salma Hayek, která nemohla udělat svému novému filmu Bez kalhot lepší (a příznačnější) promo. Také vám při pohledu na ni spadla brada?

Článek

Nebylo by jednodušší, kdyby celebrity chodily ven rovnou jen ve spodním prádle? Umíme si představit, že podobné myšlenky proletěly hlavou spoustě z vás. Na obranu hvězd ale musíme říct, že takzvané fishnet dress (šaty z rybářské sítě) jsou opravdu v kurzu. Ačkoli se do nich logicky pustí jen celebrity, které nemají s odhalováním kůže problém, stále jde o validní módní trend. Kdo všechno si síťované šaty oblékl a na koho se kvůli jeho výběru outfitu snesly hejty?

Salma Hayek

Na dvacetiletých modelkách je vidíme často, teď se ale v odvážných šatech objevila herečka Salma Hayek, která za čtyři roky oslaví šedesáté narozeniny. A „rybářskou síť“ si vybrala samozřejmě luxusní – šaty s výšivkami jsou od značky Gucci. Představitelka Fridy Kahlo si pod ně oblékla jednoduché černé prádlo a všem ukázala, jak fantastickou postavu si udržuje. Tu nejspíš uvidíme i v očekávaném filmu Bez kalhot: Poslední tanec, kde hraje po boku Channinga Tatuma.

Foto: Profimedia.cz

Salma Hayek ukázala o generaci mladším kolegyním, jak se to dělá! Na jejím outfitu milujeme každý detail, bravurně zvládnutý je i její make-up a účes.Foto: Profimedia.cz

Rita Ora

Rita Ora poslední dobou hodně cvičí a s tím, jak se zdokonaluje její postava, ubývá i síla a množství materiálu, do kterého se obléká. Polonahá vyrazila i na prosincovou narozeninovou party, kam přišla v tělových šatech s kapucí značky Cowboys of Habit. Hvězda si pod ně vzala kontrastní černé kalhotky, které barevně korespondovaly s mohutnými botami, k dokonalosti jí ale něco chybělo. Bradavky měla zpěvačka přelepené speciálními lepítky, které ovšem byly na světle vidět a nevytvářely nejlepší dojem.

Foto: Profimedia.cz

Síťované šaty si oblíbila i vysportovaná Rita Ora.Foto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski

Tam, kde se mluví o odvážných šatech, nesmí tahle modelka chybět. Na party magazínu W přišla v síťovaných šatech s dlouhým rukávem, které jsou z kolekce Tory Burch na jaro 2023. A s prádlem si poradila na jedničku – protože věděla, že bude přímou součástí outfitu, nechala si tělovou soupravu na jindy a dala přednost výstavním hedvábným kouskům od značky Fleur du Mal.

Foto: Profimedia.cz

Modelka má trendy v malíku.Foto: Profimedia.cz

Ashley Graham

Nejpopulárnější plus size modelka vyslala svým outfitem jasný vzkaz: Pokud si chcete obléknout síťovinu, můžete to udělat bez ohledu na vaši konfekční velikost. Pod šaty značky Interior si tahle trojnásobná máma vzala ladící černou podprsenku, vyšší kalhotky a svou volbou rozhodně nic nepokazila.

Foto: Profimedia.cz

Plus size modelka se průsvitných materiálů nebojí – za ta léta strávená ve světě módy se s nimi naučila výborně pracovat.Foto: Profimedia.cz

Candice Swanepoel

Jihoafrická topmodelka dobře ví, co se nosí. Když vyrážela na večeři s přáteli, vybrala si šaty se štrasovými kamínky od AMI Paris, pod které oblékla ještě černé kalhoty se širokými nohavicemi. Skvělou volbou byla i malá pompadurka a jemné sandálky.

Foto: Profimedia.cz

Známá modelka pod šaty přidala kalhoty.Foto: Profimedia.cz

Zoë Kravitz

Herečka, která ztvárnila Catwoman v Batmanovi, si trendy šaty vzala na Met Gala roku 2021 a tehdy se stala jeho nejvyhledávanější hvězdou. Zatímco módní experti nad modelem Saint Laurent „achali“, její followeři z něj tolik odvázaní nebyli. Zoë Kravitz si na adresu šatů (a samozřejmě i své osoby) přečetla tak tvrdé hejty, že se od Instagramu musela na čas odpojit. A pronesla jednu velkou pravdu – lidé na adresu hvězd plácnou cokoli a mají pocit, že jim to nijak neublíží. Nikdo by neměl být nucen snášet urážky na svůj vzhled jen proto, že je ze světa showbyznysu.

Foto: Profimedia.cz

Kovové šaty Saint Laurent jsou mistrovským dílem a na akci jako je Met Gala jednoznačně patří. Zoë Kravitz si ale kvůli nim užila svoje.Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga

Ne, to není fotka z letošního nebo loňského roku. Zpěvačka Lady Gaga opět ukázala, že je o několik kroků napřed. Provokativní šaty si totiž oblékla už v roce 2015, kdy jim móda tolik nehrála do karet. Korálkové šaty doplnila fascinátorem od Philllipa Treacyho a skvěle si poradila i se zakrytím bradavek. Místo nevzhledných lepítek si totiž vybrala motiv flitrovaných hvězd.

Foto: Profimedia.cz

Spoře oděná Lady Gaga vystupovala v Royal Albert Hall a prý se toho večera potkala i s princem Harrym, který tehdy ještě nezahájil „Megxit“.Foto: Profimedia.cz

Reklama