Hlavní obsah

Sexy Lenny Kravitz šedesátník? Milovala ho Kidman, Minogue i Vanessa Paradis

Foto: Gilbert Flores/Variety, Gettyimages.com

Foto: Gilbert Flores/Variety, Gettyimages.com

Na světovou hudební scénu vtrhl před několika desítkami let a od té doby patří k největším hvězdám. A není divu, má vše, co je k tomu potřeba. Talent, skvělý hlas, pohybové nadání a navíc i tělo boha. A nic na tom nemění fakt, že dnes Lenny Kravitz slaví šedesátiny. Díky čemu se stále udržuje v kondici a které ženy si získaly jeho srdce?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Dnes Lenny Kravitz slaví šedesátiny, ale při pohledu na jeho vyrýsované tělo a tvář téměř bez vrásek by mu tenhle věk tipoval málokdo. Na konci loňského roku své fanoušky (a asi hlavně fanynky) dostal do kolen, když se ve svém nedávném videoklipu k písni TK421 ukázal v podstatě nahý. Žhavý klip se stal hitem a všichni jen kroutili hlavou, jak to jen Kravitz dělá. Tohle že je tělo šedesátníka?

Fit díky tvrdému režimu

Kůže hebká jako hedvábí, na břiše pekáč buchet, paže svalnaté tak, že by mu je mohl závidět kdejaký akční hrdina. A to se šesti křížky na krku. Jaké je jeho tajemství, díky čemu vypadá posledních několik dekád v podstatě stejně?

Tak za prvé, je to zapřisáhlý vegan, konzumuje jen rostlinnou stravu a jeho lednice je prý plná především zeleniny, ovocným cukrům neholduje. A vše konzumuje především v syrové podobě, tepelné úpravě zeleniny se snaží vyhýbat, jak jen to jde. Zároveň ale Kravitz tvrdí, že sacharidům jako takovým se nebrání, běžně prý konzumuje těstoviny, pečivo, ale třeba i palačinky a vafle.

Asi vás ale nepřekvapí, že Kravitz hodně cvičí, jídlem svaly nevytrénujete. Když je na Bahamách, kde vlastní dům, většinu času je prý venku a po ostrově se pohybuje především na kole či chůzí, miluje i paddleboard. Pět až šest dní v týdnu má ale intenzivní trénink s osobním trenérem, v němž se zaměřuje především na posilování.

Jediná manželka

Nezájmem žen samozřejmě Kravitz netrpí a nikdy netrpěl, naopak jeho životem prošla velká spousta krásných a slavných žen. Jeho první velkou láskou a také jedinou ženou, kterou si vzal, byla Lisa Bonet. Poznali se v New Yorku a okamžitě to mezi nimi prý zajiskřilo. Kravitz na to vzpomíná ve své knize Let Love Rule: „Okamžitě to zavibrovalo, čas se zastavil. Aniž bychom si cokoli řekli, byl to čistý magnetismus. Nikdy předtím jsem takové setkání nezažil,“ napsal.

V podstatě téměř po seznámení v roce 1987 s Lisou odletěli do Las Vegas, kde se vzali, a o rok později se jim narodila dcera Zöe. V roce 1991 se ale rozešli (oficiálně rozvedeni byli v roce 1993), ale jejich vztahy zůstaly i po rozchodu velmi přátelské.

Paradis, Minogue i Kidman

Krátce po rozchodu s manželkou Kravitz krátce randil se zpěvačkou Kylie Minogue a v roce 1992 se zamiloval do Vanessy Paradis. V rozhovoru pro Paris match v roce 2009 řekl, že do ní byl naprostý blázen. Že Vanessa je úžasná žena, ale bohužel přišla do jeho života v nesprávný čas. Rozešli se v roce 1997, proč, o tom ani jeden z nich nikdy moc nemluvil, fakt je ale ten, že právě Kravitz Vanessu Paradis představil herci Johnnu Deppovi. Ti dva pak spolu asi 14 let tvořili pár a mají spolu dvě děti.

Další ženou, která pro sexy zpěváka zahořela, byla herečka Nicole Kidman. Bylo to na začátku tisíciletí, krátce po jejím rozvodu s Tomem Cruisem. Rozešli se v tichosti, vlastně dodnes nikdo neví, kdy přesně to bylo. Až o mnoho let později herečka přiznala, že to nebylo jen tak nějaké nezávazné randění, ale velká láska. Byli prý dokonce i zasnoubení.

Poslední dvě ženy, o nichž se ví, že měly ke Kravitzovi opravdu blízko, byly sexy herečka Adriana Lima a modelka Barbara Fiahlo. S Limou byl Kravitz také zasnoubený, ale v roce 2003 se rozešli. S Barbarou Fiahlo začal chodit v roce 2017, ale netrvalo to ani rok.

Stejné jubileum jako Kravitz má za sebou i slavná hollywoodská star a bývalý partner Kravitzovy přítelkyně. Johnny Depp slaví 60 a vrací se do sedla: Má zpátky pověst i úsměv na rtech

Načítám