Hlavní obsah

Její dekolt býval plnější! Anne Hathaway vyvolává otázky, zda to s touhou po štíhlosti nepřehání

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tyhle fotky od sebe dělí pouhé čtyři roky. Na nedávném předávání cen National Board of Review 2024 v New Yorku se oscarová herečka Anne Hathaway ukázala v černých šatech s hlubokým výstřihem, ve kterých obzvláště vynikla její aktuální štíhlost. Mnozí se ptali, zda už přeci jen není hubená až příliš… Nepřipadá vám ve zlatých šatech více sexy?

Článek

Ve třpytivých černých korzetových šatech prestižní značky Armani byla jednačtyřicetiletá hvězda trháků Ďábel nosí Pradu, Zkrocená hora či Deník princezny k nepřehlédnutí. K dokonalému glamour efektu si dopomohla ještě diamantovými náušnicemi a náramkem od značky Bvlgari. Šaty s hlubokým výstřihem a odhalenými zády, které zvolila, daly vyniknout její ultraštíhlé postavě, na které tvrdě maká. Toho, že výrazně zhubla, si lidé všimli už loni v květnu, když se objevila na akci Met Gala. Mnozí se ptali, zda je Anne v pořádku a co za jejím úbytkem hmotnosti je.

Dril hollywoodské star

Pro většinu hereček je touha po zachování mladistvé tváře a dokonalé postavy doslova mantrou. Anne má štíhlost zjevně v genech, ale když se podíváte na její starší snímky například z doby, kdy točila právě Ďábel nosí Pradu, mívala mnohem ženštější křivky. Ty ale odnesl čas, Anne teď pravidelně cvičí a dbá na zdravý jídelníček. Jak prozradila její fitness trenérka Sarah Campus, Anne zejména po narození dětí vsadila na silové tréninky v kombinaci s jógou. Cvičí prý téměř každý den, kromě toho jí především stravu bohatou na proteiny a denně vypije dva litry čisté vody pro zachování svěží pleti.

V minulosti tíhla i k veganství, které ale už několikrát přerušila, protože zjistila, že maso jí dodává potřebnou energii.

Hubne kvůli roli?

Za až příliš štíhlou postavou Anne mohla být i příprava na natáčení nových filmů. Jedním z nich je filmová adaptace bestselleru The Idea of ​​You, která má mít premiéru letos 2. května. Hathaway tu ztvárnila čtyřicetiletou svobodnou matku dospívající dcery, která si začne nečekaný románek s čtyřiadvacetiletým zpěvákem nejznámější chlapecké skupiny na planetě. A jak napsal magazín Today, za honbou po dokonalé vizáži mohla být touha, aby herečka vedle mladíka vypadala co nejlépe.

V naší fotogalerii můžete posoudit, jak se Anne změnila od dob filmu Ďábel nosí Pradu, kde hrála dívku normálních tvarů, až po současnost.

Líbila se vám více s křivkami, nebo oceňujete její ultraštíhlou postavu, na které tvrdě dře?

Načítám