Hlavní obsah

Silvestr slavných: Kvitová oznámila těhotenství, Žilková po svatbě utekla a Mareš ukázal vrtulník

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavní nám letos na silvestra nemávali z obýváku, ale většinou z hor, nebo od moře, kam většina z nich vyrazila na luxusní dovolené. Podívejte se, kde naše celebrity trávily první vteřiny roku 2024.

Článek

Sedět doma na silvestra? Ani náhodou. Lepší je užívat si v teple u moře, nebo někde na horách - tak to mají naši slavní, kteří svá novoroční přání posílali většinou z exotických destinací. Kde byl třeba Richard Krajčo, Milan Peroutka nebo Leoš Mareš? A v čem bude výjimečný rok pro Petru Kvitovou?

Petra Kvitová čeká miminko

Petra Kvitová (32) a její manžel, trenér Jiří Vaněk (45), nejspíše jako jediní ze jmenovaných VIP strávili přelom roku poklidně, bez alkoholu a doma. Zato si na první minuty nového roku načasovali informaci, že čekají miminko. Zatím to prý neznamená konec Petřiny tenisové kariéry, ovšem obvyklé zahájení nové sezony v Austrálii nebude.

Ostatně na kurtech neskončily kvůli mateřství ani další slavné české tenisky, například Andrea Sestini Hlaváčková a Lucie Šafářová. Barbora Strýcová – která je mimochodem momentálně také těhotná - po návratu z mateřské dokonce vyhrála se spoluhráčkou Sie Šu-wej Wimbledon 2023 ve čtyřhře.

Žilková odjela ze svatby na Kanáry

Veronika Žilková (62) si opravdu nemůže stěžovat, že by se na konci roku 2023 nudila. Poté, co díky rozvětvené rodině slavila Štědrý den hned čtyřikrát, odjela si zalyžovat se svými potomky Vincentem, Cyrilem a Kordulou na hory, aby se vrátila ke stromku u Agáty, od které dostala dárek v podobě její nečekané svatby s Mirkem Dopitou. Jak tvrdí, dozvěděla se o této novince několik hodin před samotným obřadem.

Není divu, že si pak potřebovala trochu orazit, takže její silvestrovské pozdravy přicházely z cesty na Fuerteventuru, jeden z Kanárských ostrovů, kam se vydala do klidu s přítelem Josefem Holomáčem (64).

Na stejné místo zamířila například i Světlana Nálepková nebo Nela Boudová - obě tam mají apartmány.

Mareš ve vrtulníku s Pretty Woman

„Mohli jsme jet vlakem,“ prohlásil při vystupování z vrtulníku Leoš Mareš a sám ze sebe si v příspěvku na Instagramu dělal srandu, že tohle je zřejmě jeho nejtrapnější věta. Vrtulníkem se s manželkou Monikou vypravili do jednoho z nejluxusnějších horských středisek na světě - savojského Courchevelu ve francouzských Alpách. Moniku tam vzal na nákupy do místních butiků a jak v příspěvcích na Instagramu prohlásil, cílem bylo, aby se manželka cítila jako Vivian v  Pretty Woman.

Jelikož si Leoš do Alp nechal dopravit i svého bílého Rolls-Royce, vypadá to, že se tam oba chvíli zdrží - silvestr tedy prožili bez své malé dcery Alex, kterou zřejmě hlídala babička, Leošova maminka.

Richard Krajčo a Jakub Prachař v Dubaji

Pro Richarda Krajča byl rok 2023 nejen velmi úspěšným, protože si odnesl ocenění Zlatý slavík, ale i rokem, kdy plnil stránky novin a časopisů svým šokujícím oblekem, který si na jeho vyhlášení vzal. Na oslavy konce roku a příchod nového si vybral Dubaj, kam si se svou ženou Karin odletěl odpočinout - mimochodem o Dubaji mluví jako o svém druhém domově.

Evidentně nebyl sám, kdo si vybral tuto destinaci, protože na svůj Instagram dal k přání všeho dobrého do nového roku i video, na němž s ním zpívá Jakub Prachař, kterého prý náhodou na místě potkal. Lze tedy usuzovat, že ten tam byl se svou přítelkyní Sarou Sandevou.

Tereza Ramba popřála, ať je pr… legrace

U moře slavila silvestra i herečka Tereza Ramba (34), která odtud poslala zajímavé přání: „Tak šťastnej novej, lide! Spoustu lásky a ať je pr… legrace samozřejmě! Láska je!“ To doprovázela fotkou svého pozadí v plavkách.

Milan Peroutka v ráji zamilovaných

Zpěvák Milan Peroutka v létě překvapil svatbou s partnerem Dominikem a od té doby vypadá velmi spokojeně. Pár si pro oslavy konce roku vybral romantické Maledivy, tedy luxusní místo, kterému se přezdívá ráj pro zamilované.

Geislerová čeká horskou dráhu

Herečka Anna Geislerová se se starým rokem rozloučila na horách. Destinaci sice neuvedla, ale lze předpokládat, že se jednalo o Itálii, kterou miluje a kam se tak ráda vrací. Na svém Instagramu loňský rok zhodnotila jako hodně energický, který si i hodně vzal, ale s heslem „když nemůžeš, tak přidej“ se do toho nového chystá vstoupit s energií - a těší se na něj, byť by to byla horská dráha. Možná se inspirovala i názvem své knihy Co tě nezabije.

Načítám