Hlavní obsah

Velký horoskop 2024. Kdo se zamiluje, koho potká štěstí a kdo zbohatne? Něco dobrého získá každý

Foto: Shutterstock.com

Foto: Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V roce 2024 bude hlavním životním tématem hledání jistot. Všichni budou nuceni hledat pevný bod v moři rozbouřených emocí, čelit nečekaným zvratům osudu, překonávat překážky i vnitřní strachy. V čem naleznou své štěstí a jistoty jednotlivá znamení horoskopu?

Článek

V roce 2024 se bude planeta Jupiter, největší dobroděj hvězdného nebe, pohybovat nejprve znamením Býka a odtamtud držet palce všem zemským znamením, tedy znamením Býka, Panny a Kozoroha.

26. května se Jupiter přesune do vzdušných Blíženců a dopřeje nejen jim, ale i Vahám a Vodnářům vydatnou dávku šťastných příležitostí. Ale ani ostatní nepřijdou zkrátka. Pro Ryby, Raky a Štíry bude příznivější první třetina roku, pro Berany, Lvy a Střelce spíše jeho druhá polovina. Vítězi roku 2024, pokud se přičiní, se tak mohou stát všichni.

Beran

Po dlouhém období, kdy jste v kariéře čelili mnoha překážkám a protivenstvím, vás v roce 2024 čeká zasloužená odměna. Minulá léta vás zocelila a vyučila a hned tak něco vás už nezaskočí. Vaši snahu ocení jak nadřízení, tak spolupracovníci. Vypadá to, že v první polovině roku vás nemine finanční odměna, v druhé příslib zajímavého projektu, o kterém jste již dlouho snili.

Můžete také potkat někoho zajímavého a zamilovat se. Lásce přeje duben a čas prázdnin. Vzhledem k vysoké pracovní zátěži v minulých letech jste možná tak trochu zanedbávali své zdraví. Zkuste vše napravit. Hvězdy vám budou přát zejména v květnu a červnu, kdy byste se mohli pustit do generální opravy své tělesné schránky.

  • V čem vám bude přát v roce 2024 štěstí nejvíc: ve financích a v komunikaci.

Býk

Všechny své projekty a pracovní sny zkuste zrealizovat do 26. května, kdy se vaším znamením bude pohybovat planeta štěstí Jupiter a dopřeje vám dostatek příležitostí k plnění vašich snů a přání. Zmírní také působení planety Uran, která vám již několik let do života vnáší prudké zvraty osudu a mnohá i nevítaná překvapení.

Na milostném poli si povedete více než dobře, prakticky od začátku jara až do podzimu můžete prožívat osudová setkání, můžete se zamilovat nebo obnovit milostnou jiskru ve stávajícím partnerském vztahu. Pokud potřebujete shodit nějaká přebytečná kila nebo zlepšit svoji fyzickou kondici, rozhodně nepropásněte období od června do konce července, kdy se vaším znamením bude pohybovat planeta energie a aktivity Mars.

  • V čem vám bude přát v roce 2024 štěstí nejvíc: v osobním rozvoji, můžete vyhrát i větší obnos peněz.

Blíženci

Pomýšlíte na novou pracovní kariéru, založení rodiny nebo toužíte po novém domově? Počkejte si na období od 26. května, kdy do vašeho znamení vstoupí nebeský dobroděj Jupiter a začne vám pořádně držet palce. Přesto počítejte s tím, že vám nedá nic zadarmo, budete muset prokázat píli a výdrž. Nicméně s koncem roku budete za své úsilí odměněni.

Druhá polovina května a první část června vám nabídnou příležitosti k seznámení. Je to i příhodný čas ke vstupu do manželství. V roce 2023 jste možná čelili mnoha změnám, které se vám nelíbily a stály vás mnoho duševních sil. Myslete tedy v roce 2024 víc na sebe. Sport a pohyb na čerstvém vzduchu prospějí vaší přetížené nervové soustavě. Nejvhodnějším obdobím pro vás bude čas prázdnin, tak to nepropásněte.

  • V čem vám bude přát v roce 2024 štěstí nejvíc: Ve všem, v čem se rozhodnete ukázat světu, že něco umíte.
Foto: Shutterstock.com

Sport se může stát jednou z cest za lepším životem… A nejen pro Blížence a KozorohyFoto: Shutterstock.com

Rak

Rok 2024 vás bude vybízet k sebevzdělávání, k rozvoji dovedností a vědomostí, které posléze budete moci zúročit na své profesní dráze. Tradičně je pro vás velmi příznivým obdobím druhá polovina června a začátek července, tentokrát si k nim připojte i první třetinu roku, kdy se budete moci spolehnout na štěstí, které vám prakticky až do konce května zajistí harmonický aspekt od planety Jupiter.

Toužíte po dlouhodobém partnerském vztahu? Někoho vhodného můžete potkat již v lednu a únoru, ale ani březen a druhá polovina června nebudou na milostné city skoupé. Vaše tělesná konstituce patří podle tradiční astrologie mezi ty křehčí, myslete tedy na svoji fyzickou, ale i psychickou kondici v průběhu celého roku. Vyhýbejte se zbytečným stresům a neberte si všechno tak k srdci. Nejlepším obdobím k rekonvalescenci bude pro vás čas letních prázdnin, ale i na podzim, kdy se bude planeta Mars dlouhodobě pohybovat právě vaším znamením.

  • V čem vám bude přát v roce 2024 štěstí nejvíc: Naleznete nové přátele, splní se vám tajný sen.

Lev

Máte před sebou zásadní rok, a to zejména ti, kdo se narodili hned zkraje svého znamení. Ti by mohli zcela změnit svůj život. Všichni byste se měli v první třetině roku držet trochu zpátky – především v zaměstnání: Nechtějte, aby všechno a všichni skákali podle vás. Zbytečně tak vydáváte příliš energie a mohli byste být unavení z marného úsilí, které jste na některé projekty vyvinuli.

Druhá polovina roku je pro vás již příznivější, práce vám půjde od ruky podle vašich představ. Na milostném poli se vám bude dařit náramně. Očekávejte láskyplné léto plné nevšedních zážitků. Můžete se seznámit s někým novým a prožít i lásku nebeskou. Někteří z vás se ožení či vdají. V druhé polovině roku vám do života vstoupí i noví lidé, najdete věrné přátele a také důležité osobnosti, které vám pomohou ve vaší kariérní činnosti. V roce 2024 se důkladně zamyslete nad svojí životosprávou, zkuste změnit nevhodný životní styl.

  • V čem vám bude přát v roce 2024 štěstí nejvíc: Pokud se přičiníte, tak v kariéře a v politice.

Panna

Příznivější pro vás bude první část roku 2024. Měli byste tedy využít šancí, které vám osud přihraje do cesty, a pustit se s vervou do díla. Nevěřte na zázraky, ale čekejte, že vaše úsilí bude oceněno v podobě nových nabídek a příležitostí zejména v oblasti studia a zahraniční kariéry.

Druhá polovina prázdnin se pro vás ponese v duchu milostných her šálivých. Dokonce i vy můžete zcela ztratit hlavu a nechat se pobláznit někým vzrušujícím a okouzlujícím. Milostné léto přeskočí i do láskyplného času podzimu. Druhá polovina roku je pro vás časem kariérních výzev, které sice budou vypadat velmi lákavě, ale vy byste měli být obezřetní a měnit zaměstnání až po důkladné rozvaze. Ti z vás, kdo se narodili hned zkraje svého znamení, mohou prožít určité těžkosti v partnerských a obchodních vztazích. S trpělivostí sobě vlastní však vše zdárně překonáte.

  • V čem vám bude přát v roce 2024 štěstí nejvíc: ve studiu a v kariéře.

Váhy

Rok 2024 bude pro vás dobrý, zejména v druhé polovině. Pokud můžete, důležité projekty a úkoly přesuňte na období od 26. května, kdy vám nejen práce půjde lépe od ruky a dokážete ze svého úsilí více vytěžit.

Vaše partnerské vztahy budou po celý rok vykazovat značnou míru stability. Neměly by vás v nich překvapit žádné nečekané zvraty. Ti z vás, kdo touží po novém partnerovi, se mohou dočkat v druhé polovině roku. Velmi výrazný čas prožijí zrozenci prvních dnů znamení – ti se mohou vdát, oženit, založit rodinu, zázračně uzdravit, začít podnikat nebo „jen“ prožít závratný rok plný radosti a optimismu.

  • V čem vám bude přát v roce 2024 štěstí nejvíc: Můžete získat značnou moc, nesmíte ji ale zneužít.

Štír

Až do 26. května můžete mít pocit, že se pohybujete jako po horské dráze. Ve chvíli, kdy už si budete myslet, že vše nabírá dobrý směr, se vám do cesty postaví něco nepředvídaného a věci se zkomplikují. Úlevu vám přinese konec května, kdy se vaše záležitosti rozjedou podle vašich představ. Březen, červen a září budou měsíce, ve kterých se vám v milostných a partnerských vztazích bude v roce 2024 dařit nejvíce. Můžete směle pomýšlet i na sňatek a na založení rodiny.

Vaše znamení patří mezi ta šťastnější – planeta překážek a těžkostí Saturn k němu zaujímá příznivý aspekt a vyzbrojí vás trpělivostí, pílí a svědomitostí, se kterými dokážete zrealizovat své sny a přání. Zasloužené odměny byste se mohli dočkat i od svých dětí.

  • V čem vám bude přát v roce 2024 štěstí nejvíc: V partnerských a obchodních vztazích, můžete také prožít nebeský sex.
Foto: Shutterstock.com

Čeká vás v novém roce svatba? Záleží to samozřejmě jen na vašem rozhodnutí, ale možná vám horoskop poradí, na jak velkou přízeň hvězd se můžete v této věci spolehnoutFoto: Shutterstock.com

Střelec

V něčem komplikovaný a v něčem šťastný bude váš rok 2024. V práci můžete zažít napětí mezi svými pracovními a domácími povinnostmi. Ale vždy, kdy už to bude vypadat nejhůř, zasáhne osud a spolehlivě vás vytáhne z každé šlamastyky. Velmi vám pomohou vaši kolegové a spolupracovníci, zejména v druhé části roku.

V průběhu celého roku si dávejte pozor na nečekané množství nových lásek a milostných pokušení, můžete se zaplést do vztahů a flirtů, se kterými si v budoucnosti nemusíte vědět rady. Užít si je ale můžete parádně. Rozhodně byste však měli myslet na svoji fyzičku. Nic nenechávejte na potom, začněte hned na počátku roku, v dubnu a květnu již vše půjde samo a léto přivítáte ve vzorné kondici.

  • V čem vám bude přát v roce 2024 štěstí nejvíc: Dáte si do pořádku zdraví i partnerské vztahy.

Kozoroh

Hned začátkem roku se pustíte do velkých projektů a začnete řešit zásadní pracovní úkoly, ale tíže a překážky minulých let jsou pryč. Vše budete zvládat s větší lehkostí a také větším štěstím. Spolehněte se i na své kolegy a o práci se s nimi rozdělte. V roce 2024 byste se tak měli více bavit a radovat.

I ve svých milostných vztazích prožijete něco nečekaného a vzrušujícího. Mnozí z vás se zamilují, jiní znovu zamilují a další podlehnou erotickému mámení, které dosud neprožili. Je před vámi zajímavý a láskyplný rok. V druhé polovině roku máte šanci dát si do pořádku svoje zdraví. Možná začnete s nějakým ozdravným programem nebo se pustíte do nové sportovní činnosti. Fyzický pohyb vám velmi prospěje.

  • V čem vám bude přát v roce 2024 štěstí nejvíc: V podnikání, ve vašich koníčcích, můžete výrazně vylepšit fyzickou kondici.

Vodnář

Je před vámi velmi významný rok. Někteří z vás prožijí dokonce zásadní proměnu své osobnosti, naleznou svůj životní cíl nebo pravý smysl svého úsilí. Budete schopní si zajistit i stabilní finance a překonat pochybnosti o sobě samých. Jsou před vámi velké úkoly, které potvrdí vaši jedinečnou schopnost originálních řešení.

Od 26. května se postupně na všechny usměje štěstí v podobě nových nápadů, výjimečné kreativity a schopnosti improvizace. Zejména ti, kdo se narodili v první polovině znamení, se mohou těšit na výjimečný čas plný radosti a optimismu. Ve velkém pohybu budou vaše partnerské a milostné vztahy. Čeká vás mnoho příznivých životních změn. Někteří z vás vstoupí do svazku manželského a mnozí založí rodinu.

  • V čem vám bude přát v roce 2024 štěstí nejvíc: Můžete založit nový domov, rodinu.

Ryby

Po celý rok se bude vaším znamením pohybovat planeta Saturn, která vám nedaruje nic zadarmo. Nezoufejte, přes všechny překážky a potíže můžete zaznamenat i vrchol svého snažení. Ono už to tak v životě bývá, že dřina a trpělivost růže přinášejí. Na vaší cestě vám budou vydatně pomáhat vaše kreativita, skvělé nápady a fantazie.

V milostných vztazích vám bude spíše nakloněná první část roku, v březnu a červnu můžete prožít doslova milostný sen. Druhá polovina roku je příznivá pro rodinné vztahy. Pokud toužíte po potomkovi, štěstí bude na vaší straně. Rok 2024 může být pro někoho dost náročný – nepřepínejte se a nenakládejte na sebe víc, než jste schopní zvládnout. Dbejte na správnou životosprávu, fyzický pohyb na čerstvém vzduchu a dopřávejte si něco, co máte doopravdy rádi.

  • V čem vám bude přát v roce 2024 štěstí nejvíc: v komunikaci, na krátkých cestách a také v rodinných vztazích.

Horoskop na každý den pro vaše znamení najdete na Proženy.cz.

Načítám