Hlavní obsah

Předsevzetí podle celebrit. Inspirujte se u Cameron Diaz, Julianne Moore nebo Jennifer Garner

Foto: Dave Benett , Gettyimages.com

Foto: Dave Benett , Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový rok vzbuzuje v mnoha lidech pocit, že i oni by měli začít nějak znovu a lépe. Očištění a připravení na světlejší zítřky. A tak vznikla předsevzetí. Dáváte si je také?

Článek

Celebrity jsou lidé jako my, takže i ony často touží žít jinak a lépe. A také si dávají různá předsevzetí, které ne vždy dodrží. Hledáte inspiraci, jak vykročit do nového roku? Tady je!

Jennifer Garner

Sympatická jednapadesátiletá hvězda takových trháků jako Projekt Adam, Bejvalek se nezbavíš nebo Chyť mě, když to dokážeš nežije zrovna jako pravá hollywoodská star. Na ulici v L. A. můžete potkat Jennifer Garner jen v džínách a tričku nebo teplácích a většinu času tráví na své farmě v Oklahomě, kde se mimo jiné specializuje na výrobu dětské organické stravy. A tak asi nepřekvapí, že si loni dala předsevzetí, že budE jíst méně masa.

Na svůj Instagram doslova napsala: „Novoroční předsevzetí pro tuhle starou slečnu: více bezmasých jídel!“ A že se snaží, dokazuje sdílením receptů na vegetariánská jídla jako například chilli ze sladkých brambor, jednoduchou domácí pizzu s rozmarýnem či své oblíbené černé fazole. A s chutí předvádí své vlastní zeleninové výpěstky, včetně krásných dýní.

Gwen Stefani

Málokdo by do 54leté sexbomby, která snad vůbec nestárne, řekl, že propadla kouzlu zahradničení a přála by si společně se svým manželem, country zpěvákem Blakem Sheltonem, se v tomto koníčku neustále zlepšovat. Času na to ale asi příliš nemá, protože kariéru má stále rozjetou naplno, což loni dokázala i českým fanouškům, když vystoupila v červnu na open air koncertě Prague Rocks v pražských Letňanech.

A v říjnu zažila Gwen Stefani jeden z nejvýznamnějších dnů své kariéry. Dostalo se jí totiž pocty mít svou hvězdu na slavném Chodníku slávy v Hollywoodu, čímž se ocitla ve velmi vytříbené společnosti. Na slavnostní událost dorazila v doprovodu svých nejbližších – včetně manžela, rodičů Patti a Dennis Stefani a tří synů Kingstona, Zuma a Apollo, které má s bývalým manželem s Gavinem Rossdalem.

Foto: Emma McIntyre , Gettyimages.com

Na chodník slávy přišla se zpěvačkou celá rodinaFoto: Emma McIntyre , Gettyimages.com

Mark Zuckerberg

Jsou to už dva roky, co se zakladatel Facebooku rozhodl nedávat si žádné novoroční výzvy, které měl do té doby tak v oblibě. Ať už šlo o učení se mandarínštiny, přečtení dvou knih za měsíc, rozhodnutí vybudovat (už v roce 2016) systém umělé inteligence, nebo příslib věnovat se více veřejným diskusím o nových technologiích. Předsevzetí Mark Zuckeberg už raději opustil ve prospěch dlouhodobějších vizí. Jak uvedl na svém blogu: „Spíše než si dávat každoroční výzvy se chci snažit přemýšlet o tom, jak by měl svět a můj život vypadat v roce 2030.“

Foto: Bloomberg, Gettyimages.com

Vizionář Mark Zuckerberg si už žádná novoroční předsevzetí nedává. Hledí dál do budoucnostiFoto: Bloomberg, Gettyimages.com

Cameron Diaz

Herečka a hvězda oblíbeného snímku Prázdniny si pro uplynulý rok dala moc hezké předsevzetí - zbytečně si věci i život nekomplikovat. Jak uvedla pro magazín E! News, všechno jde, když máte tu správnou motivaci. „Když chcete něco udělat, prostě se rozhodněte a udělejte to. Neexistují žádné zázračné triky, které vás k tomu popostrčí. Alespoň tak to vnímám já,“ řekla Diaz. Podle herečky se to týká i maličkostí, například rozhodnutí se více hýbat. „Nevymlouvejte se, že nemáte na drahé vybavení nebo že to máte daleko do posilovny. Prostě si nasaďte sluchátka a 15 minut intenzivně tančete. V tom vám přece nic nebrání,“ dodala herečka na odpočinku.

Foto: Profimedia.cz

Cameron Diaz v posledních letech rezignovala na filmovou kariéru a užívá si rodinné štěstí s manželem a dcerou. Za muzikanta Benjiho Maddena se provdala v lednu 2015, 17 dní po jejich zasnoubení a 3. ledna 2020 oznámili narození dceryFoto: Profimedia.cz

Julianne Moore

63letá kráska, kterou filmová kamera miluje, už před třemi lety pro New York Post prozradila, že miluje pořádek a je posedlá uklízením. „Mým jediným novoročním předsevzetím je, že si celý rok nic nekoupím, pokud něco nedojde,“ řekla Julianne Moore. „Musím nejdřív spotřebovat všechny své opalovací krémy, než si pořídím další lahvičku.“ Hezký závazek, co říkáte?

Foto: Dave Benett , Gettyimages.com

Juliannu Moore můžete nejnověji vidět na Netflixu ve hvězdně obsazeném romantickém dramatu May December, ve kterém hraje po boku Natalie Portman a Charlese MeltonaFoto: Dave Benett , Gettyimages.com

Načítám