Hlavní obsah

Velké comebacky v lásce se dějí nejen Agátě Hanychové. Slavní, kteří si dali druhou šanci

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska je láska a velké romantické comebacky svět miluje! Ten Agáty Hanychové vyrazil před dvěma dny všem dech. Kteří další slavní se museli nejdříve rozejít, aby si uvědomili, že jsou pro sebe možná stvořeni?

Článek

Agáta Hanychová se vdala. To je zpráva, která proběhla všemi (nejen) bulvárními médii. Vzala si otce svého syna Kryšpína Miroslava Dopitu, s nímž randila už v roce 2011. Vztah jim ale krátce po narození syna zkrachoval. Potom se dala dohromady s hercem Jakubem Prachařem, kterého si vzala a s nímž má dceru Miu, ale ani tento vztah nevydržel. Po sedmi letech přišel rozvod. Loni v létě se dala dohromady s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. V dubnu 2023 se jim narodila dcera Rozárka, ale v září se překvapivě rozešli. Hanychová s Dopitou jsou teď čerství novomanželé, inu, stará láska nerezaví.

Romantické vztahy jsou plné zvratů, rozchody a návraty nejsou nic neobvyklého. Kdo další ze slavných párů se rozešel, následně se k sobě vrátil a jejich láska kvete dodnes? Mimochodem, nakrátko se rozešli i William s Kate.

Radek & Nicole

Slavný tenisový pár Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek má za sebou tři etapy soužití, dvě svatby a jeden rozvod. Poprvé si řekli ano v roce 2010 a o tři roky později se rozvedli. Pak se zase dali na chvilku dohromady, ale ani to nevyšlo. Podařilo se to až do třetice! V roce 2018 si střihli druhou svatbu a nyní jsou dvojnásobnými rodiči dvou dcer.

Hanka & André

Vztah modelky, moderátorky a nyní i realitní makléřky Hanky Mašlíkové a bývalého bojovníka a trenéra MMA Andrého Reinderse, který trénuje Karlose Vémolu, je jako na houpačce. Začátkem roku 2021 dospělo jejich manželství k rozchodu, ale po roce se k sobě vrátili, především kvůli jejich malému synovi. Všechno zlé je pro něco dobré - tehdy se Hanka vyjádřila do médií, že díky rozchodu se do sebe znovu zamilovali.

Jennifer & Ben

Návrat Jennifer Lopez k Benu Affleckovi byl comeback století. Nejdřív se ale vrátíme na začátek: Jejich lásce v roce 2002 fandili všichni, nicméně nevydržela nápor pracovních povinností a slávy a zasnoubení po dvou letech zrušili. Zpátky k sobě našli cestu v roce 2021, o rok později se znovu zasnoubili, ještě ten rok si řekli ano. Zatím se tedy zdá, že si byli souzeni. Letos si koupili větší dům, aby se do něj všichni vešli - dohromady mají totiž pět dětí z předchozích vztahů.

Justin & Jessica

Justin TimberlakeJessica Biel patří v současnosti k nejstabilnějším párům Hollywoodu. Začali randit v roce 2007, ale o čtyři roky později se na pár měsíců rozešli. Po půl roce k sobě ale zase našli cestu a nakonec lásku stvrdili svatebním slibem v roce 2012. O tři roky později se dočkali prvního potomka, za kterým následoval v roce 2021 druhý syn. Jejich návod na fungující vztah? Nejdůležitější je komunikace! To, že jejich vztah staví na pevných základech, dokazuje i fakt, že v roce 2019 přečkali mediální tornádo kvůli Justinově údajné nevěře s kolegyní na natáčení.

Rose & Kit

Když se seriálová láska změní v tu opravdickou - to je sen každého fanouška romantiky! Potkalo to herce Kita Haringtona a Rose Leslie, kteří si spolu zahráli ve Hře o trůny. Hned si padli do oka, ale po roce randění se rozešli. Trvalo dva roky, než si uvědomili, že jsou jeden pro druhého jako stvořeni. V roce 2018 se konala skotská veselka (Rose pochází ze Skotska) a nyní už jsou pyšnými rodiči dvouletého synka a dcerky, která se narodila letos v červenci.

Načítám