Hlavní obsah

VIP babyboom: Paris Hilton šokovala dcerou a miminko čeká i Barbora Strýcová a Kateřina Kasanová

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paris Hilton je samé překvapení. Je to ani ne rok, co se pochlubila synkem Phoenixem. Teď se s manželem těší z dcerky London. Kdo další z celebrit se v následujících měsících dočká nového člena rodiny?

Článek

Nejdřív to tento týden byli zpěvačka Suki Waterhouse a „upír“ Robert Pattinson, kteří prozradili, že se stanou za pár měsíců rodiči. Další novinkou je, že z Paris Hilton je už dvojnásobná maminka. A to samé čeká modelku Kateřinu Kasanovou nebo tenistku Barboru Strýcovou. Gratulujeme! U koho dalšího bude doma o trochu víc veselo?

Paris Hilton

Dědička hotelového impéria se stala poprvé maminkou před 11 měsíci. Nedávno v podcastu řekla, že se nemůže dočkat, až se její syn Phoenix jednou stane velkým bráchou. A že vždycky toužila pojmenovat svoji dceru London, protože tohle město zbožňuje. Nikdo ale asi nečekal, že se to seběhne tak rychle.

Holčička se už narodila a Paris Hilton to oznámila světu před pár hodinami prostřednictvím fotky růžového oblečení s jejím jménem. Paris a London (Paříž a Londýn) jsou ikony už teď, zní z komentářů pod snímkem.

O tom, že se narodí Phoenix, nevěděl kromě dvojice nikdo, ani jejich rodiče nebo přátelé. Svoje soukromí ale Paris Hilton jinak příliš neskrývá, takže pokud chcete vidět víc fotek a videí jejího roztomilého synka, mrkněte na instagram. Otcem je podnikatel Carter Reum, za kterého se Paris provdala v roce 2021. Obě děti mají díky náhradní matce.

Foto: Profimedia.cz

Paris Hilton není na sociálních sítích skoupá na fotky ze soukromí. Svého synka Phoenixe ukazuje velmi často. Na fotku London si ale musíme ještě chviličku počkat!Foto: Profimedia.cz

Kateřina Kasanová

Krásnou novinku si přichystala i modelka Kateřina Kasanová. Sympatická Miss Czech Republic 2017 se pochlubila těhotenským bříškem a stane se za pár měsíců dvojnásobnou maminkou. S fotbalovým obráncem Tomášem Petráškem už má syna Antonína, ten se narodil loni 27. prosince.

Modelka prozradila, že druhé miminko plánované nebylo a považuje jej za dar shora. Začíná právě pátý měsíc těhotenství. S rodinou žije nyní v Jižní Koreji, kde její partner hraje za místní tým Jeonbuk (Čonbuk). A plánují svatbu, prý bude brzy!

Eva Hecko Perkausová

Druhého přírůstku se už brzy dočká také moderátorka Eva Perkausová – je v osmém měsíci těhotenství. S manželem Ivanem Heckem mají už skoro ročního syna Killiana, narodil se loni na první adventní neděli. V současnosti si s rodinou užívají tepla ve Spojených arabských emirátech, kde nastávající maminka čerpá vitamin D za dva!

Další chlapské posily se nemůže dočkat. „Teď, když v srdci nosím dvě lásky – jednoho malého anděla, který už je s námi, a druhého, který se teprve chystá přijít na svět, je to dvojnásobné štěstí. Dva malí bráchové, kteří rozjásávají každý okamžik mého dne,“ napsala moderátorka na instagramu.

Foto: Profimedia.cz

Letos v září, kdy byla v šestém měsíci těhotenství. Nenechte se zmást růžovými šaty, Eva Perkausová čeká druhého kluka!Foto: Profimedia.cz

Barbora Strýcová

V létě nám v rozhovoru Barbora Strýcová prozradila, že by si moc přála druhé dítě. A ono se to vyplnilo! Před pár dny se na sociálních sítích pochlubila fotkou s těhotenským břichem a všeříkajícím popiskem: Víňa bude velký brácha!

První dítě porodila tenistka na podzim 2021. Od tenisu si dala pauzu a prý jí ani tolik nechyběl. Pak se ale vrátila na kurty ve velkém stylu a z Wimbledonu si odnesla vítězství. S vrcholovým sportem však skončila – právě proto, aby se mohla naplno věnovat rodině: Žije s Petrem Matějčkem, šéfredaktorem časopisu Esquire.

Foto: Profimedia.cz

Barbora Strýcová se synkem Vincentem v říjnu 2023Foto: Profimedia.cz

Zack & Bliss

Krásnou novinku oznámil pár, který svedla dohromady čtvrtá řada americké reality show Love is Blind (Láska je slepá). Nevíte, o co jde? Účastníci se nejdříve poznávají jen díky povídání v oddělených buňkách a někteří se do sebe zamilují natolik, že jsou schopni říct protějšku „Ano“, aniž by se předem viděli.

Cesta Zacka Goytowskiho a Bliss Poureetezadi nebyla zrovna bez překážek, dali se dohromady až v průběhu show, ale jak je vidět, byli si souzeni. A mohou si připsat krásné prvenství: Jsou první pár z této reality show, který se těší na miminko.

Foto: Profimedia.cz

Nejdřív dal Zack přednost jiné účastnici – Irině, ale brzy poznal, že udělal obrovskou chybu. Pokusil se znovu navázat vztah s Bliss a vyšlo to. Jen pár týdnů nato se v rámci show vzali a nyní nemohou být šťastnějšíFoto: Profimedia.cz

Načítám