Hlavní obsah

Svatby slavných roku 2021: kdo si řekl ano?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

První polovina roku kvůli proticovidovým opatřením svatbám zrovna moc nepřála, řada celebrit si to ale vynahradila v jeho druhé půlce. Kdo do toho letos praštil?

Článek

Covid necovid, láska kvete dál. Mnohé české i zahraniční celebrity se v roce 2021 rozhodly, že do toho praští a řeknou si své ano. Kdo se bral s pozadím majestátních Beskyd a kdo už půl roku po svatbě oznámil rozchod?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec

Hokejista a bývalá tenistka si řekli ano letos v září v Beskydech. Nechyběla u toho rodina, nejbližší přátelé a samozřejmě ani jejich dcera Leontýnka, která nedávno oslavila své druhé narozeniny. Dorazili i Plekancovi synové Matyáš (9) a Adam (6), které má hokejista z předchozího manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (41). Svatební slib ženich vyřešil originálním způsobem, své vyvolené nechal složit písničku od Pokáče (31). V jejím refrénu se například zpívá: „Šafi a Pleky, spolu na věky.“

Foto: Marek Patek Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Spokojeným novomanželům dělá radost dcera LeontýnkaFoto: Marek Patek Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Denisa Pfauserová

Svatební i rozchodový byl rok 2021 pro herečku, kterou můžete znát například z role princezny Markéty v pohádce Řachanda (2016). V červnu sdílela na Instagramu romantické fotografie ze svatby, která se konala na statku v přírodě. Jenže v životě zamilovaně působícího páru se objevily nepřekonatelné rozdíly a po půl roce od svatby herečka na sociálních sítích oznámila, že se s manželem Honzou rozcházejí. Konkrétní důvody si ale nechala pro sebe.

Foto: Profimedia.cz

Hereččino manželství nemělo dlouhé trváníFoto: Profimedia.cz

Berenika Kohoutová a Kryštof Kubín

Praštila do toho také česká zpěvačka a herečka, která si vzala otce své dcery Loly (1) Kryštofa Kubína začátkem září. Za své svatební místo si vybrali čtyři sta let starý Mlýn na Dobré vodě a na cestě k oltáři dělala herečce doprovod roztomilá dcerka. Pro Bereniku  Kohoutovou (30) to byla už druhá svatba. Poprvé se vdávala v roce 2016, kdy si brala filmového producenta Pavla Čecháka (46).

Foto: Profimedia.cz

Na fotce je herečka s dcerou LolouFoto: Profimedia.cz

Paris Hilton a Carter Reum

Jestli se dá něco označit za svatbu roku, pak je to určitě veselka dědičky hotelového impéria a podnikatele Cartera Reuma (40). Ona se měla vdávat už třikrát předtím, ale vždy zůstalo jen u zásnub, a než se stihla svatba, přišel rozchod. Teprve se čtvrtým mužem, který před ní poklekl, to dotáhla do konce. Oslavy trvaly tři dny a nevěsta strávila většinu času tím, že se převlékala z jedněch svatebních šatů do druhých. Na samotný obřad si vybrali magické datum 11. 11. 2021 a o celých svatebních přípravách natočila dědička reality show Paris in Love.

Foto: Profimedia.cz

V reality show herečka ukazuje například výběr svatebních šatůFoto: Profimedia.cz

Lily Collins a Charlie McDowell

O fotografie ze svatby s režisérem Charliem McDowellem (38), která se konala v odlehlém letovisku Coloradu, se herečka podělila na svém Instagramu v září. Mimo jiné ke snímkům napsala, že svého novomanžela miluje až za hrob. U příležitosti svého dne D herečka oblékla krajkové bílé šaty se stojáčkem a krajkový bílý pláštík s kapucí značky Ralph Lauren. Herečka si je nechala navrhnout i ušít na míru.

Foto: Profimedia.cz

Herečka je momentálně hvězdou seriálu Emily v Paříži (2020–⁠2021)Foto: Profimedia.cz

Nikol Leitgeb a Petr Leitgeb

Herečka a influencerka se vdala při skromném obřadu letos v květnu. Stihla to měsíc před porodem druhého syna Tobiase, kterému s manželem cukrářem Petrem kvůli jeho vlasatosti přezdívají Mauglí. Obřadem je provedl hereččin kamarád a starosta Řeporyjí Pavel Novotný (40) a nechyběly u toho její nerozlučné kamarádky Veronika Arichteva (35) a Martina Pártlová (42), se kterou potom Nikol (35) ve stejný den rodila císařským řezem.

Foto: Profimedia.cz

Nikol po boku partnera jen záříFoto: Profimedia.cz

Jakub Vágner a Claudia Darga

Na svatbě českého rybáře samozřejmě musela nějakým způsobem figurovat jeho oblíbená voda, zvlášť když si v listopadu vzal německou rybářku Claudii Dargu (29). Své ano si řekli na lodi, zatímco plula po Vltavě. Záhy po propálení svatby v médiích se na veřejnost dostala i další radostná novinka – pohledná rybářka se vdávala už s miminkem pod srdcem.

Foto: Profimedia.cz

Český rybář se těší na první dítěFoto: Profimedia.cz

Nicolas Cage a Riko Shibata

Popáté stanul před oltářem populární americký herec. V březnu si vzal v Las Vegas o jedenatřicet let mladší snoubenku Riko Shibatu (27). Herec zvolil jako svůj svatební oděv smoking se zvířecím vzorem a nevěsta si oblékla ručně šité svatební kimono. Hercovou první ženou se v roce 1995 stala herečka Patricia Arquette (53), druhou byla v roce 2002 herečka Lisa Marie Presley (53), třetí herečka Alice Kim (38) v roce 2004 a čtvrtou vizážistka Erika Koike (38). Prakticky hned po uzavření čtvrtého sňatku se ovšem herec nechal rozvést, protože tvrdil, že se oženil pod vlivem návykových látek a nedobrovolně.

Foto: Profimedia.cz

Snad herci manželství tentokrát vyjdeFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám