Hlavní obsah

VIP Velikonoce. Stalloneho ovládly ženy, Cyrus naplácal zajíc

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velikonoční pondělí je tu. Svátky, které oslavují zmrtvýchvstání Ježíše Krista a také příchod jara, jsou velkou událostí všude po světě. Jak je v minulosti slavily známé hvězdy?

Článek

Dnes je ten den! Koledníci vyrážejí do ulic, všude voní velikonoční beránci a leckde také slivovička, ale jedno je jisté… Následujících několik dnů bude polovina národa snídat, obědvat i večeřet vajíčka v různých podobách. Leckde ve světě to mají malinko jinak, ale Velikonoce slaví kdekdo. I slavní, i když u nich se pojetí těchto svátků trochu liší, protože chtějí být hlavně vidět.

Sylvester Stallone

Můžete být akční hrdina, mít svaly jako blázen, ale když přijdou Velikonoce a vrhnou se na vás ženy vašeho života, jste v koncích. Důkazem je Sylvester Stallone, který si to zažil v roce 2020. Manželka Jennifer Flavin a jejich tři dcery s králičími oušky se na Rockyho vrhly a přiznejme si, že prostě neměl šanci. „O Velikonocích mě přepadly a já to pak řekl Arnoldovi,“ napsal k fotce akční hrdina.

Foto: Profimedia.cz

Hrdina akčních filmů s manželkou a dcerami.Foto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon

Od „pravé blondýnky“ byste asi ani nic jiného nečekali. Dokonalý účes, úsměv od ucha k uchu, roztomilá zaječí ouška a košíček s připravenými nabarvenými vajíčky. Herečka Reese Witherspoon je typ hospodyňky, slušné holky z dobré rodiny a podle toho vypadají i její Velikonoce.

I když jak to bude letos, těžko říct. Přece jen si neprochází úplně příjemným životním obdobím, nedávno totiž svět šokovala oznámením o rozvodu se svým druhým manželem.

Foto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon pojímá Velikonoce tradičně.Foto: Profimedia.cz

Miley Cyrus

Nejdivočejší období, kdy se rodiče báli brát na její koncerty děti a kdy řádila nahá na demoliční kouli ve videoklipu k písni Wrecking Ball, už má sice Miley Cyrus nejspíš za sebou, ale vždycky to byla rebelka a je to v ní stále. Nikdo asi nečeká, že se o Velikonocích bude fotit při pečení velikonočního beránka. Když je Miley Cyrus v sexy prádle přehnutá přes klín velikonočního zajíce, který ji pořádně vyplácí, vlastně si můžete říct, že je svět stále v pořádku. Kdyby se vyfotila v domácí zástěře a s ošatkou nabarvených vajíček, nejspíš by se blížil jeho konec.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka byla vždycky tak trochu rebelka.Foto: Profimedia.cz

Tori Spelling

Doby, kdy jako Donna Martin zářila v legendárním seriálu Beverly Hills 90210, jsou dávno pryč. Herečka Tori Spelling si stihla pořídit skutečně početnou rodinku. S manželem Deanem McDermottem mají pět dětí a právě kolem rodiny se samozřejmě točí i jejich Velikonoce. Takhle se herečka nechala v minulosti zvěčnit, zdá se, že u nich doma se velikonoční tvoření a výroba výzdoby rozhodně nepodceňuje.

Foto: Profimedia.cz

Bývalá hvězda ikonického seriálu žije poslední roky především svou početnou rodinou.Foto: Profimedia.cz

Robert Downey Jr.

Je sarkastický, dost bezohledný, extrémně inteligentní, narcistický a docela rád se napije. Iron Man rozhodně není vtipálek či přátelský strýček od vedle, co se ochotně zapojí do rodinných oslav a svátků.

Naštěstí toho herec Robert Downey Jr. se svou asi nejslavnější filmovou postavou nemá moc společného. Jinak by asi v roce 2018 nemohla vzniknout tahle vtipná fotka. Tehdy totiž vyšla Velikonoční neděle na 1. dubna, a tak herec zabil dvě mouchy jednou ranou. Tahle fotka je totiž nejen velikonoční, ale i aprílová.

Foto: Profimedia.cz

Před pěti lety herec využil toho, že Velikonoční neděle připadla na apríla.Foto: Profimedia.cz

Paris Hilton

Když se řekne Paris Hilton, každý si okamžitě vybaví spoustu růžové, nespočet srdíček, motýlků a kytiček. K tomu samozřejmě sexy ohoz a musí být jasné, že dědička hotelového impéria je nejen přitažlivá, ale především sladká jako cukrová vata. A jinak tomu není ani o Velikonocích. Tenhle snímek je sice už z roku 2018, ale jsme pevně přesvědčeni, že se od té doby nic nezměnilo. A ani to, že je Paris Hilton nově maminkou, její lásku k růžové neoslabilo.

Foto: Profimedia.cz

Od milovnice růžové byste snad ani nic jiného nečekali.Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám