Hlavní obsah

Zpěvačka Ewa Farna slaví 30. narozeniny! Tohle jsou její nejlepší i nejkritizovanější outfity

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli se Ewa Farna živí hudbou, dnes si nejspíš sama vyslechne několik verzí popěvku Hodně štěstí, zdraví… Slaví třicáté narozeniny a rozhodně má být na co hrdá. Na kontě má spoustu pracovních i osobních úspěchů, ale také outfitů, které umí rozčeřit vody showbyznysu.

Článek

Zpěvačka polské národnosti, která vydala svůj první hit Měls mě vůbec rád v pouhých třinácti letech, je dnešní birthday girl. Ewa Farna vstoupila do třetí dekády života a slavit nebude jen v kruhu rodiny a přátel, ale i se svými fanoušky. U této příležitosti totiž naplánovala velký koncert v pražské O2 areně, který se bude konat 14. října. V prodeji je posledních pár lístků, takže pokud o tuhle akci nechcete přijít, neotálejte.

Z kritiky se Farna vyzpívala

Ewa Farna má ve svém repertoáru spoustu hitů s přesahem. Protože se už jako náctiletá musela vyrovnávat s komentáři, hodnotícími její měnící se postavu, přišla v roce 2015 s převzatým songem Boky jako skříň. Hit zpěvačky Meghan Trainor, All About That Bass, který česky otextovala Patricie Fuxová, zněl dlouho z rádií a Ewa všem ukázala, že si z žádných hejtů nesedne na zadek.

S promyšlenějším a vyzrálejším songem, který má body positivity podtext, pak přišla v roce 2021, kdy vydala svou poslední desku Umami. Důležitý vzkaz doprovází silný videoklip a Ewa v hitu Tělo poukazuje na to, jak různě může ženské tělo vypadat a že mnohem důležitější než jeho vizuální stránka je to, jestli je zdravé a funguje.

Píseň Ta o nás

Senzaci způsobil i čtyři a půl roku starý videoklip k písničce Ta o nás, který končil záběrem na zpěvačku s těhotenským bříškem. O tom, že bude hvězda maminkou, v té době nikdo nevěděl. Dojemná píseň, která je o vztahu Ewy a jejího muže Martina Chobota, přitom vznikla při příležitosti jejich svatby a původně byla určená jen pro ně, jejich rodinu a svatebčany. Dnes má pár už dvě děti – čtyřletého syna Artura a dceru Ellu, která oslavila v březnu rok. Ani jednoho z potomků přitom neukazují na sociálních sítích ani v médiích.

Ewa Farna si z hejtů nic nedělá

Stejně jako je častokrát hodnocena její postava, neujdou komentářům ani zpěvaččiny módní volby. Styl Ewy Farne se, stejně jako její hudba i ona sama, vyvíjí a zpěvačka se v posledních letech častěji pouští do výrazných outfitů, které se ne vždycky trefí do většinového vkusu. Nejvíc si to Ewa Farna „slízla“ za look z loňských Slavíků, kdy si oblékla modrý sametový overal na tělo a oversized sako. A těch negativních reakcí bylo tolik, že se na ně hvězda rozhodla zareagovat. Po svém. „Pro všechny módní experty z komentářů na internetu posílám pusinku. Vaše socha Svobody. Teda Ledová královna. Pardon, Slunečník s Větrníkem dohromady z pohádky Princ a Večernice. Nebo sněhová vločka? Avatar se svatozáří,“ napsala na svůj instagram a všem dokázala, že si za svou volbou neochvějně stojí.

Ewa Farna a průřez jejím stylem

Ve fotogalerii najdete nejvýraznější modely, které na sebe během své kariéry zpěvačka oblékla, důležitější než konkrétní kousky je ale poselství za tím vším. Ewa Farna se totiž obléká především tak, aby se sebou byla spokojená ona sama. „Chci, aby bylo mé oblečení zábavné. Ať si přece každý obléká, co chce,“ řekla se smíchem a nám nezbývá než souhlasit. Pokud se v daném kousku cítí dobře, má jí někdo právo radit změnit stylistu nebo psát, že je její oblečení nelichotivé a příšerné, když jde navíc o tak subjektivní věc?

Rozporuplné reakce sklidil i její kabátový outfit z letošního předávání cen Anděl nebo její těhotenský look ze Slavíků roku 2021, kterému pracovně říkáme „Rihanna moment“. Ewa Farna totiž stejně jako tahle zahraniční hvězda bříško neschovávala a naopak ho nechala vyniknout v overalu s koženým vrškem. Ačkoli měl i tento kousek spoustu odpůrců, my mu, a jeho majitelce, dáváme palec nahoru.

Načítám