Hlavní obsah

Překvapení jako hrom! Lounová i Farna oznámily videoklipem těhotenství, Krajčo svatbu. Kdo další?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Své klipy využívají zpěváci a zpěvačky nejen k tomu, aby dali svým fanouškům i obrazový příběh k určité písni, ale také k nejrůznějším odhalením, která se týkají jejich soukromí. Kdo například prozradil, že je v radostném očekávání či plánuje svatbu?

Článek

Je to očividný kalkul, ale proč ho nevyužít, když to funguje. Pokud totiž zpěváci do svých klipů ukryjí nějaké zásadní sdělení o svém životě, zajistí si tak větší počet zhlédnutí a značnou mediální pozornost.

Olga Lounová (41)

S muži to zpěvačce v minulosti moc nevycházelo, a jelikož čas neúprosně utíkal, nechala si zpěvačka pro strýčka příhodu zamrazit vajíčka a stejný postup doporučovala všem bezdětným ženám. Zda je využila, nebo nakonec otěhotněla přirozeně, to neprozradila, svůj požehnaný stav ale oznámila na konci srpna videoklipem k písni Patříme k sobě. Otcem je hokejovým trenérem Janem Kreglem (35), který v klipu také vystupuje. Toto období zpěvačce svědčí, v pokročilém stádiu těhotenství zapózovala pro Playboy. Minulý týden zpěvačka porodila dceru Arianne.

Ewa Farna (29)

Také další česká zpěvačka si vybrala klip k oznámení prvního těhotenství, i když píseň ani video veřejnost původně neměla vidět. Skladba Ta o nás vznikla primárně pro hosty na zpěvaččině svatbě s hudebníkem Martinem Chobotem (33) a video ukazovalo soukromé snímky z jejich života. V době, kdy se rozhodla oznámit těhotenství, k videu přidala aktuální záběry, na kterých pózuje s těhotenským bříškem. Momentálně je maminkou syna Artura (3) a osmiměsíční dcery Elly.

Katy Perry (38)

I americká zpěvačka zvolila stejný formát jako předchozí dámy. To, že se poprvé stane maminkou, ukázala v klipu k písni Never Worn White a v dalším klipu ke skladbě Daises dokonce zapózovala jako těhotná v rouše Evině. S hercem Orlandem Bloomem (45) mají dceru Daisy Dove Bloom (2).

Kuba Ryba (38)

Velké množství tetování a punkový styl úplně nedávají na první dobrou poznat, že frontman kapely Rybičky 48 je duší romantik. Jeho činy ale mluví za vše: když žádal o ruku svou budoucí manželku, udělal to při natáčení videoklipu, aniž by o tom dopředu měla tušení. Sice věděla, že v něm bude účinkovat, ale jak bude klip k písni Lék na duši ženy končit (pokleknutím s prstenem), si zpěvák nechal pro sebe. Diváci tak mohou vidět autentickou reakci jeho nastávající. V klipu Tyvole, já budu táta zaznamenal i další významnou životní událost, a sice očekávání potomka. Syn s originálním jménem Lemmy se narodil loni v dubnu.

Alanis Morissette (48)

Tak trochu průkopnicí v klipech s odhalením těhotenství byla v roce 2016 kanadsko-americká zpěvačka. Píseň a video Souleye + Ever + Me + Love = Sweetness věnovala ke svátku svatého Valentýna svému muži a shrnula v něm jejich společný milostný příběh. Svým fanouškům zároveň oznámila, že je podruhé těhotná. Klip totiž končí tím, jak si kreslený pár se synem prohlíží snímky miminka z ultrazvuku.

Richard Krajčo (45)

V rámci videoklipu k písni Šňůry mohli diváci vidět zpěváka a jeho milou režisérku a spisovatelku Karin Krajčo Babinskou (48), jak si užívají rozlučky se svobodou a potom ve svatebním vstupují do kostela. Byla to taková forma svatebního oznámení a vnímaví fanoušci mohli z nápisu „pokračování příště“ vytušit, že se schyluje k veselce. K té skutečně došlo o necelé dva měsíce později. Zatímco pro režisérku to bylo první manželství, herec a zpěvák vstoupil už do třetího.

Načítám